Making the most of the last day

Hey älskade ni! 

Är allt väl? Det var sista dagen här uppe i norr igår och vi ville bara njuta så mycket som möjligt av dagen. Jag och Bill jobbade under hela förmiddag och när moster gick hem från jobbet vid 15:00 tog vi på oss våra mjukisbyxor och gick ner till sjön bakom huset där vi pimplade tillsammans. Moster fick upp två stora Harrar!!! Hon var så snäll och gav den ena fisken till oss som vi sedan gjorde middag av. Det var verkligen den godaste fisken som jag har ätit under det här året.

I skrivande stund är vi på väg till flygplasten. Jag kan inte förstå att jag redan har varit hemma i två veckor! Vill inte åka härifrån! Saknar mamma och pappa…  jag vet att jag är 25 och vuxen men jag är fortfarande mammig och pappig, jag vet inte om jag någonsin kommer att växa ifrån det, haha.

Önskar er en fantastiskt dag och vi ses om en liten stund! 

5 kommentarer

  1. Shit vad fina bilder.

  2. Jag brukar också prata med min mamma och pappa. Jag brukar se på ett program som heter Sofias änglar med min mamma och min lillasyster och ibland brukar jag vi shoppa tillsammans med min mamma. ( Jag är 18 år till sommaren) Om lite mer än en månad ska jag och min pappa och min lillasyster se på Pirates of the caribbean tillsammans.

  3. Har man en bra relation till sina föräldrar tror jag inte det är så lätt att ”växa ifrån” dem. När man inte bor med dem är det lättare att sakna dem mer. Jag saknar mina föräldrar rätt ofta, men lyckligtvis har jag ett liv som håller mig upptagen nog att inte känna mig nere för det. Men sånt är livet.

  4. Jag tycker inte man behöver växa ifrån sin saknad till sina föräldrar. Den visar ju bara på att man äskar dem. 🙂

  5. Oj vilka stora fiskar! Kul att få upp dem!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *