Monday rush

Heeey solstrålar! 

Det är måndag idag! Sååå mycket som händer på måndagar. Lite synd att jag råkade sova liiiiite för länge imorse. Det var Bills fel, han luktade så himla gott, han var varm och mysig och jag tänkte liksom: -En liten stund till.
När jag väl lyckades kliva upp vid 07:30 fick jag panik och allt kändes så kaotisk på morgonen. Brukar vanligtvis vakna klockan 06:00 för att hinna med kollegorna i Thailand. Idag blev allting bara stressigt. Jag tappade datorn på golvet när jag skulle sträcka över bordet för att ta ett par papper, välde tekoppen på soffan, drack tomatjuicen direkt från förpackningen och upptäckte att den var möglig efter 2 klunkar. Varför var den möglig?! Utgångsdatumet har inte ens gått ut än! Håller tummarna att min mage kommer att klara sig idag.

Alltså, den här måndagsmorgonen har minsann varit lite speciell. Men nu känns allt lite lugnare när jag sitter i båten och är på väg till stan. Båtturer ger mig ro.

Ok, nu ska jag passa på att njuta av den här lugna båtturen. Efter det här ska jag ha möte med Aftonbladet och dagen kommer att rulla på som vanligt.

Hoppas att ni har haft en lugn morgon och jag önskar er en fortsatt underbar dag! 

1 kommentar

  1. Hedda Söderberg

    Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *