Our cozy sunday

God kväll älskade läsare, 

Har ni haft en bra dag? Jag har haft en fantastisk dag!
Idag vaknade jag och Bill i lugn och ro, vi åt frukost som två sloths, sedan åkte vi till slussen och tog promenad hand i hand längst efter vattnet med solskenet på ansikten. -Livet kan inte vara bättre än så här, tänkte jag för mig själv i den stunden.
Sedan kikade vi förbi hos Coco och Andrew där vi åt Linner (Lunch+Dinner). Lilla Zoe har blivit så himla stor! Hon var en liten bebis när vi träffades sist, nu kan hon prata och ville gå i mina högklackade skor! Oh my gosh, barn växer upp så himla fort. Andrew och Coco är verkligen bland de bästa människor jag känner och jag är så himla glad att vår lilla träff blev av idag. Vi måste verkligen passa på att umgås fler gånger nu när jag är hemma i Sverige. Ni kommer ihåg Coco eller hur? Hon har smyckesbutiken cocoo.se som jag bl.a. var modell för 7-8 år sen. Vi hade så himla kul ihop, höll kontakt, umgicks privat och har hängt ihop sen dess. Awesome!

Nu ska vi fortsätta vår söndagskväll med TV-spel och chips här hemma med vår vän Alex.

Hoppas att ni har haft en bra helg, God natt underbara ni! Vi ses imorgon 😀

10 reaktioner på “Our cozy sunday”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *