Vettigaste kommentaren ever

Skärmklipp 2016-07-30 22.32.28

Punkt slut, jag håller med! Nu ska jag vara jättenoga på vad som publiceras här i bloggen också. Jag är glad att ni läsare kommenterar, ger mig vettiga feedback och många av er är godhjärtade. Jag är superstolt att jag har er. Ni ska veta att jag vill ingen illa, jag har alltid goda avsikter i allt jag gör. Jag är absolut inte perfekt och gör inte alltid rätt för mig MEN jag skulle aldrig med mening såra någon. Mer kärlek på nätet! Nu tycker jag att vi alla ska ta åt oss den här kommentaren. Så vettigt, så rätt! 

instasnap

1 kommentar

  1. Såå bra skrivet av Johanna.

    Vad jag tycker är trist, är att media plockar både blogginlägg, foton och allt möjligt från kända bloggar, och publicerar det just like that i sina media och news kanaler. Sak samma för media om det råkar handla om händelser som inträffat för flera år sedan eller är händelser som inträffat i nutid.

    Faktiskt tycker jag att media skulle behöva inhämta tillstånd från bloggaren, innan dom återger eller skriver om något i nät tidningarna som dom läst i en blogg.
    Alltför ofta, nästan dagligen, ser man rubriker/artiklar i media online som är hämtat från diverse bloggar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *