Min älskade vän

Jag mötte upp Evvi direkt efter bröllopsceremonin. Vi åt glass på campingen där vi brukade bada när vi var små, tittade på när de andra spelade minigolf och pratade om livet, nuet och framtiden. Nu inser jag verkligen hur mycket jag saknar min vän. Vill verkligen ha henne nära. Nu bor Evvi i Umeå för att hon går på universitetet där. Skämtade med henne att hon borde flyttade till Stockholm eller Thailand, Haha.

Jag är lyckligt lottad som har en sådan fin vän som Evvi. Kan verkligen prata om allt med henne. Då menar jag allt. Det finns inga hemligheter i världen som jag inte berättar för henne. Hon kommer alltid att vara den första som jag vänder mig till när jag är glad eller ledsen. Jag känner mig trygg att ha en sådan vän som Evvi. Älskar henne från hela mitt hjärta 

Glöm inte att berätta för era vänner hur mycket ni uppskattar dem! 

imageinstasnap

2 kommentarer

 1. RESENYTT
  Kolla här Foki vad jag just läste. Artikeln handlade om en ny båt som invigts REGENT SEVEN SEAS EXPLORER
  Det är rederiet Regent Seven Seas Cruises fjärde fartyg som sjösätts och ska vara det lyxigaste passagerarfartyg som någonsin byggts,
  Quote:
  Den mest luxuösa sviten är Regent Suite på hela 360 m2, med två sovrum, utrustad med ett eget Spa med obegränsat antal behandlingar, privat trädgård och en panoramavy från den egna 90 m2 stora balkongen över fören på fartyget. Bara sängen från en av Englands förnämsta sängtillverkare kostar 150 000 USD och en Steinwayflygel kompletterar sviten. Om gästerna förmodas vilja lämna sviten och sin egen butlerservice har de tillgång till privat guide och bil på destinationerna”.
  End of quote

  Tänk att ha en svit ombord på en kryssningsbåt med TRÄDGÅRD, EGET SPA i hytten, EN EGEN FLYGEL ATT SPELA PÅ…..

  Wow säger jag bara efter att ha kollat lite i deras online broschyr.
  Detta måste vara ett av de mest luxuösa kryssningsrederier som existerar. Priserna därefter….. (too much for much budget I´m sure without checking the cruise rates),
  OMG tänk att ha en svit ombord på en kryssningsbåt med TRÄDGÅRD, EGET SPA, EN EGEN FLYGEL ATT SPELA PÅ…..

  .
  En del kryssningar går runt i Asien, bl.a. besöker paxen Koh Samui, BKK, Phuket, Singapore, Hong Kong mm. Så har dom en 4 månaders JORDEN RUNT kryssning. OMG, tänk att åka jorden runt med båt. Sååå häftigt När jag läser igenom deras hamnstopp på en del kryssningar i Karibien och Sydamerika, konstaterar jag att jag har varit i väldigt många av dessa platser med båten där jag jobbade. ok nu blev jag liiite nöjd i alla fall. Har visst sett en del platser trots allt. Najs, me like. Me looove traveling. Resa, det absolut bästa man kan göra ever… ingenting slår det.
  https://www.rssc.com/

 2. Hej Foki, vill vara berätta hur mycket du inspirerar mig med din styrka. Jag har först nu nu tagit del av de mejl som Ricky skickat till dig och till skvallebloggar och är så glad över att du lyckades ta dig ur hans grepp och följa ditt eget hjärta. Grattis till all framgång och lycka till framöver, tack för att vi bloggläsare får vara med och ta del av din resa. 🙂 Kram Tilde

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *