Making plans is fun!

Foto 2016-06-28 15 41 05

Hej finaste läsare, 

Har precis gjort klart alla planer inför Bikidagen! Nu vet jag till 100% vad vi ska göra, skönt!
I skrivande stund ligger jag i sängen med Baggiz och skriver upp ännu mer planer kring jobbet som jag hade skypemöte om i morse. Lite blandade känslor nu faktiskt eftersom det har hänt väldigt mycket efter jag hade åkt från Thailand och jag kan inte påverka det oavsett om jag är här eller där. Men jag är optimistiskt! Att göra olika planer som man ska göra i framtiden är dessutom kul, oftast glömmer jag bort alla nuvarande problem då 🙂

Kan skriva mer sen kring allt som har hänt när jag är redo! Brukar alltid låta allting kallna först innan jag skriver om saker som är lite mer känsliga för mig. När man är som känsligast kan man skriva/säga saker som man kanske inte menar, läskigt att uttrycka sig när man är arg, ledsen, förtvivlad på någon eller något. Därför är jag oftast tyst när jag är arg, haha.

Nu ska jag fortsätta jobba! Sen blir det lunchpaus! Önskar er en fantastisk dag finaste läsare! 

instasnapLÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 reaktioner på “Making plans is fun!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *