Workplace @ afternoon

Jag och Bill promenerade hit till Nyckelvikens Naturreservat med Baggiz vid 14:00 ungefär. Nu sitter vi på en klippa vid vattnet och jobbar, Baggiz sitter och äter gräs här bredvid. Vi har också lagt fram mat och vattenskål till honom ifall han skulle bli hungrig eftersom matautomaten brukar skicka ut mat vid 18:00 ungefär. Baggiz tycker att det här här supermysigt, han älskar att rulla runt på gräset ute i naturen, pratar med fåglar och stirrar på hans favvo-stenar som han hittar. Idag blev det en lyckad dag för alla oss tre minsann! 

Hoppas att ni har haft en bra dag 

imageimage

image image

instasnap

Tidigare inlägg från 29:e Maj 2016:
En fråga som många ställer

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

4 kommentarer

  1. låter så mysigt 🙂

    Kram<3

    http://camillaesi.se

  2. Läste i ett tidigare inlägg att ni brukar lämna kranen droppande för baggiz har ni provat drick fontän till han och ha inte vattnet på samma ställ där han äter fick veta det av nån att katter inte brukar gilla att dricka på samma ställe där dom äter funkade på min katt som var jätte dålig på att dricka vatten 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *