Sängliggande

Mina solstrålar!

Jag var helt sängliggande igår, därför blev jag tyst här i bloggen. Jag hade frossa, hög feber, min röst försvann, halsont och jag hostade som om det vore min sista dag här på jorden, haha. Tror att jag har fått magrutor nu av all hostande.
Idag är jag fortfarande sjuk, men jag måste kliva upp ur sängen eftersom jag har ett viktigt möte under dagen. Jag offrade ju hela dagen igår, nu är det bara att köra järnet igen. Försöker också övertala min hjärna att jag inte är sjuk. Jag tror att det hjälper mig att bli frisk lite fortare faktiskt. Är man inställd på att man är jättesjuk så blir man jättesjuk liksom.

I skrivande stund försöker jag äta upp min brunch. Har inte ätit något på hela dagen igår. Hade inte ens ork att lyfta telefonen för att beställa mat, var så handikappad när jag inte ens kunde prata. Lite hemsk ändå att bli så här sjuk när man är ensam. Ingen skulle märka om det händer något allvarligt. Nä, usch, nu är jag för dramatisk här. Haha.

image

 Hoppas att ni mår bra! Ha en awesome dag och ta hand om er! ♥

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

9 kommentarer

 1. Usch vad tråkigt, krya på dig!! <3

 2. Stackars dig Foki,……

  Kanske har du rusat iväg lite för snabbt och för mycket på sistone, utan att låta kroppen och hjärnan få vila ut ordentligt?
  Man kan ju också få typ 2-3 dgs förkylningar pga alltför kraftig a/c, när man bor i varma länder.
  Varmt utomhus, iiiiskallt inomhus i bostäder, kontor, shoppingmalls och andra offentliga platser.
  Också om man dricker iskalla drycker kan man bli förkyld och ibland kan det även ge en lätt magsjuka.

  Sov mycket, vila, inte för stark a/c, ta det luugnt.
  Drick juice och smoothies, ät mycket frukt och grönsaker för att boosta ditt immunförsvar och energi.
  ——————–

  För att bli pigg snabbt inför ett möte el. annat:
  —————————————————-
  ta en BRUSTABLETT MED KOFFEIN, typ Bamyl, Magnecyl, Panadol, Treo el. liknande,
  baserad på acetylsalisylsyra med koffein eller paracetamol med koffein.
  Just Koffeinet i tabletten gör att man piggnar till under några timmar. Bra även mot huvud- muskel- eller annan värk, och bra mot feber.

  Här i Sverige föredrar jag Bamyl brustablett med Koffein (innehåller acetylsalisylsyra).

  TAKE CARE OCH KRYA PÅ DIG!
  Kraaam

 3. Men ojdå, krya på dig!

 4. Så tråkigt. Krya på dig <3

  Kram<3

  http://camillaesi.se

 5. […] Tidigare inlägg från 31:e Maj 2016: Sängliggande […]

 6. […] Tidigare inlägg från 31:e Maj 2016:Sängliggande […]

 7. Usch då inte alls roligt. Här har vi med varit sjuka faktiskt. …Inte så bra dock att du går ut på möten när du fortfarande är sjuk och har feber och ev smittar andra du möter. Men hoppas du blir frisk snart. krya

 8. Krya på dig Foki ❤️

 9. Du kanske jobbar för hårt, för mycket och med för lite vila? då blir man sjuk.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *