Min idol

Nu har jag kommit hem från flygplatsen. Mamma blev både arg och glad att jag var där, Hahaha. En av den stora anledningen till varför jag vill möta upp mamma är p.g.a. att jag vill hjälpa henne med väskorna till incheckningsdisken. Mamma tar alltid med sig flyttlass med packning varje gång liksom. Champagne fick jag ta tillbaka (såklart) för att det ryms ingenting mer i hennes väskor men chokladasken tog mamma med i handväskan -Flygplansgodis, sa hon.

Åh vad jag älskar min mamma, hon är verkligen mitt allt. Började gråta nu bara för att jag saknar henne redan, Haha. Vet inte om jag någonsin kommer att växa ifrån henne, jag är fortfarande jättemammig så det är inte klokt.
Jag älskar att sova med mamma, ligga i sängen och kollar på roliga youtubeklipp tillsammans, pratar med henne om allt från vänner, killar och karriär. Jag håller alltid mamma i handen när vi är med varandra, har gjort det enda sen jag var ett litet barn. Jag känner mig trygg på något sätt, som att ingenting kan göra mig illa.

Mamma är min störta idol och inspirationskälla. Hennes livsresa är superinspirerande och jag beundrar henne så himla mycket. Jättestolt är jag över att vara min mammas dotter. Om det finns något som kallas för nästa liv vill jag vara mammas dotter igen. Jag är lyckligt lottad som har henne.

Mamma, jag älskar dig mer än allt annat i denna planet!

image

instasnap

Tidigare inlägg från 29:e Maj 2016:
Mannen och Sonen
Bags from my shopping bag
Frisörkursen dag 2

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

6 kommentarer

 1. ooooh vad mycket jag missat de senaste dagarna när jag jobbat så mycket hehe. Men man blir så himla inspirerad av att gå in på din blogg. Vill typ starta eget direkt när man kommer in hit haha. Kram

 2. Åh, vad fint skrivet Foki! Jag är så glad för er skull att du och din mamma står så nära varandra. <3

 3. Dina kärleksförklaringar till de du älskar är så fina och härliga. ♥

 4. Naww, en sån fin relation du har med din mamma! ♥

 5. Otroligt härlig bild!

 6. Underbart att läsa om den fina connection du och din mamma har, och hur mycket hon betyder för dig.
  Din mamma verkar vara en fantastisk person, snäll, omtänksam och väldigt klok.
  Världen behöver fler sådana mammor……

  Karma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *