Mannen och Sonen

God morgon bästa läsare,

Har ni sovit gott? Jag har ett frukostmöte nu vid 9 sedan ska jag åka till min frisörlärare och fortsätta med kursen. Känner mig som ett barn igen som ser framemot skolan! Fast det är nog stor skillnad mellan grundskolan och utbildning som man själv har valt att gå. Dock som barn älskade jag skolan, vill alltid vakna på morgnar och såg framemot skoldagarna. Men när jag kom in i högstadiet började jag skolka med min bästiz Evvi, hahahaha. Men det slutade jag med ganska snabbt när mina föräldrar gjorde stopp på det. Alla har nog varit lite busiga nångång 😀

Det är morsdag idag, glöm inte att berätta för era mammor att ni älskar dem! Min mamma åker tillbaka till Sverige idag så jag funderar på att möta upp henne på flygplatsen med en blombukett senare på kvällen.

Nu ska jag lägga undan telefonen och fokusera på jobbet. Min man och son (Baggiz) väntar på mig hemma. Åh, jag har hemlängtan deluxe! 😀

billobaggiz

Önskar er en super-awesome dag!

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

4 kommentarer

  1. […] Tidigare inlägg från 29:e Maj 2016: Mannen och Sonen […]

  2. […] inlägg från 29:e Maj 2016: Mannen och Sonen Bags from my shopping […]

  3. […] inlägg från 29:e Maj 2016:Mannen och SonenBags from my shopping […]

  4. […] inlägg från 29:e Maj 2016: Mannen och Sonen Bags from my shopping bag Frisörkursen dag […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *