Frisörkursen dag 2

Håller på att packa ihop mina saker just nu. Ska strax åka till flygplatsen för att möta upp mamma. Hon har dock sagt att jag inte ska möta upp henne eftersom hon ogillar när jag färdas ensam sent på kvällen. Men min chaufför kommer och plocka upp mig så det är 100% safe. Dock har jag inte sagt till mamma att jag ska åka så det blir en överraskning! Har köpt chokladask och champagne till henne, hoppas att hon blir glad.

På frisörkursen idag har jag fått börja med samma rutin som igår, läst på om allmänna fakta kring olika kemikalier som finns i frisörprodukter och lärt mig olika parmanet teknik. Känner på mig redan nu att det är lite svårt att förklara vissa frisörspråk på svenska, eftersom jag läser kursen på engelska och thailändska men tur att jag har min lillasyster som får lära mig det sen 😉

Vad har ni gjort idag? 

imageimage instasnap

Tidigare inlägg från 29:e Maj 2016:
Mannen och Sonen
Bags from my shopping bag

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. Vad kul att du och din mamma ska ses igen så snart, och lycka till med kursen! 🙂

  2. Igår hittade jag ett stoooort skogsområde i närheten där jag bor här i Uppsala och jag var bara tvungen att komma tillbaka idag och upptäcka mer. ^^ Tog med mig kameran och fotade medan jag gick på promenad, tog kanske två timmar! 😀 Jag lade upp en massa bilder på min blogg ganska nyligen. ^^
    Hoppas din mamma blir glad, det är ju som sagt mors dag idag trots allt! ♥

  3. Du är så inspirerande! Du bara gör allt du är nyfiken på och är så orädd. När jag känner mig värdelös och dålig så läser jag din blogg och får tillbaka min fighting spirit! 😉

    Tack för att du finns!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *