Bags from my shopping bag

I fredags när jag var och letade efter en ny datorväska fick jag hem väskor som är låååångt ifrån en datorväska. Förstår inte hur jag kunde köpa en massa annat som handväskor, skor och jättemycket kläder när det var tänkt att jag skulle endast köpa en datorväska. Nästa gång när jag känner mig stressad måste jag åka raka vägen hem, stänga in mig i mitt rum och inte komma ut från rummet förrän jag är lugn. Annars tappar jag bort min agenda totalt haha.

Ajja, nu är det köpt och jag är faktiskt glad över mina fynd 😛

image
LOVE MOSHINO!
image image image
ALDOimage

instasnap

Tidigare inlägg från 29:e Maj 2016:
Mannen och Sonen

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 reaktioner på “Bags from my shopping bag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *