Bags from my shopping bag

I fredags när jag var och letade efter en ny datorväska fick jag hem väskor som är låååångt ifrån en datorväska. Förstår inte hur jag kunde köpa en massa annat som handväskor, skor och jättemycket kläder när det var tänkt att jag skulle endast köpa en datorväska. Nästa gång när jag känner mig stressad måste jag åka raka vägen hem, stänga in mig i mitt rum och inte komma ut från rummet förrän jag är lugn. Annars tappar jag bort min agenda totalt haha.

Ajja, nu är det köpt och jag är faktiskt glad över mina fynd 😛

image


LOVE MOSHINO!

imageimageimage


ALDO

image instasnap

Tidigare inlägg från 29:e Maj 2016:
Mannen och Sonen

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

  1. Ååh, den där väskan av Moschino är den bästa jag har sett av dem på länge! Så fin, kul att du hittade den! ♥
    Kolla in på society6.com, de har en massa snygga designs på datorväskor (eller de kanske inte har väskor när jag tänker efter, bara fodral..?). Det är kul att surfa omkring där och titta på allt fint, men jag har aldrig köpt något så jag kan inte säga om de är bra eller dåliga. 😛

  2. Men oj, vad fina! 🙂

  3. Söta väskor:)

  4. Kan du göra en shopping haul? Kanske på din youtube kanal? ^.^

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *