Mys med världens bästa tjejer

Jag och tjejerna ligger i soffan just nu och myser. Vi har ätit pizza som blev kvar sen igår och lyssnar på musik just nu. På en sån här dag när det regnar ute är det så himla skönt att bara ligga under täcket och ”chillar”. Evvi har redan druckit 2 kaffekoppar och jag ska nog göra mer te snart.

Tack igen för alla stöttande kommentarer, jag försöker alltid läsa genom alla kommentarer. Ni ska veta att jag uppskattar och värdesätter er väldigt högt.

Och till alla haters… era kommentarer gör mig bara starkare. Jag har gått genom en mycket mer känslosammare situation med den personen som jag en gång i tiden älskar mest av alla så det känns som att ingenting kan vara värre än det som jag redan har gått genom. Kärlek till er alla ❤︎

IMG_3945

99 reaktioner på “Mys med världens bästa tjejer”

 • Ebba skriver:

  Du är bäst! Fortsätt med det du gör och fuck alla haters!

 • emzi skriver:

  Det blir nog bra tillslut!

 • Fanny skriver:

  Är man en hater bara för att man inte håller med dig om allt? Måste bara få fråga.. För jag gillar dig och anser att allt kaos mellan dig och Ricky är pga misstag från båda sidor. Finns ingen som är ängeln och ingen som är djävulen så att säga.

 • Bara att kämpa på Foki! =)

 • Mandy skriver:

  Du skriver att det regnar idag…
  Saknar du solen och värmen i Thailand?

  Så här års regnar det ju även där då och då (”naam tuam” น้ำท่วม ), men själv tycker jag att regn är ok om det samtidigt som i Thailand är ca 30C+

  Ser du fram emot att åka till Thailand igen i augusti?
  Längtar du efter något från/i Thailand när du är i Sverige?
  Vad då för något?

 • Linda skriver:

  Åh älskade Foki.. tråkigt för båda två av er att det har blivit så här, hoppas att ni löser det och sen kan gå vidare. all kärlek till dig, var rädd om dig

 • Sofia skriver:

  du kommer bli jättestark efter det här och njuta av bra stunder ännu mer! <3<3<3<3<3<3 puss!

 • Lindah skriver:

  Foki, något jag tycker du ska ta upp i din blogg en gång för alla, varför måste dina nära sitta och smutskasta Ricky på detta vis? Inser inte dom att det är dom som skämmer ut sig själv, dom lyckas inte med det dom försöker nå ut till folk. Det är skam och skämmit att sitta och läsa något som en filé, en flygplatsstol osv? Tycker du det är rätt att dom ska lägga sig i och skriva rent skit inför svenska folket? Tänk efter Foki, det dom gjorde (Evelina, Fay), eller försökte göra gick helt åt skogen.

 • yasmin skriver:

  så hur gick samtalet med Ricky? <3

 • Been there done that skriver:

  De som hatar är de som inte varit i en destruktiv relation, precis som många skriver innan. Jag hoppas att deras karma inte skickar en manipulerande pojkvän på dem, för det förtjänar ingen.
  Styrkekramar

 • Jessica skriver:

  Hej Foki!
  Jag har alltid tyckt du har haft och har en positiv och inspirerande blogg, fylld med resror, mat och äventyr blandat med personligare inlägg som ger en bild av dig som en älskande och omtänksam tjej med en bra livssyn.

  Det som har hänt kring Ricky verkar väldigt jobbigt och måste såra både han och dig väldigt mycket. Jag har fått läsa din sida och Ricktys via finast.se
  och där skriver han öppet om att han har fått göra mycket inom bloggen själv (åt dig) och att hans arbete inte har blivit uppskattat (eftersom han skriver att han inte kommer få ett öre för arbetet eller från ERA besparingar..) Vad vi läsare tror spelar ingen roll, det viktigaste är att du går ur detta med en rent hjärta och inte ljuger för dig själv eller för dina vänner för det kommer bara såra dig och andra mer i slutändan.

  Om det stämmer det han skriver, att alla era besparingar är borta (dvs också Rickys besparingar), tycker jag väldigt synd om honom och dig att du utsätter honom för det!

  Vi läsare vet att mycket sker bakom kulisserna, mycket du inte berättar, håller saker för dig själv och mycket spekulationer som cirkulerar. Jag hoppas att du gör rätt för dig och för Ricky i och med allt som har skett och som sker. Det mår du bäst av och Ricky med, om du vill han väl. För som det verkar på hans mail till finast.se, älskar han dig fortfarande och om allt med besparingarna stämmer, har inte du gjort honom rätt alls.

  Det är min åsiikt, om du vill svara på den eller avstå är upp till dig. ag kommer inte vara en hater i alla fall och smutskasta dig eller Ricky.
  Finial word: kärlek till er!

 • Ida skriver:

  Heja Foki! Ta hand om dig och gör precis det du tycker är roligt och det som får dig att må bra! Det är dags för lite egoistisk tid tycker jag 🙂 Man måste pussa många grodor för att hitta prinsen! Låt folk gnälla så mycket dem vill, det är klart de blir arga för att du försöker ta dig leende och starkare ur denna stormen. Det som inte dödar dig gör dig starkare! Stora kramar!

  Tack för att du har en så härlig blogg förresten! Har varit härligt att se dina bilder och inlägg så man kunnat drömma sig bort under 10 veckors isolering av uppsatsskrivande 🙂

 • Elina skriver:

  Skickar dig en stor, virtuell kram genom cyberrymden. <3

 • sandra skriver:

  varför har din svenska blivit 10 ggr sämre under de senaste inläggen?

 • Mandy skriver:

  FOKI
  IDAG LÖRDAG KL. 17 I KANAL 4 – repris
  TINA PÅ BESÖK
  Tina Nordström och Lotta Engberg i matserieprogram inspelat på Phuket…..
  programmet håller på i 55 min.

 • Linda skriver:

  Tre rader som egentligen är till blogginlägget och är helt relevanta… Shit vad mycket tid Ricky måste lagt ner asså.

 • Asa skriver:

  Lindah: Mja, jag kan inte hålla med om att dem skämmer ut sig. Foki låter ju ibland andra skriva inlägg ibland, och då ser jag det knappast som konstigt att dem även vill ge sin åsikt om denna sak.

 • Tokiopix skriver:

  Hej!!

  Är inte helt insatt i allt som skrivs från rickys håll mm men jag har följt din blogg i många år och måste bara säga att både jag och min bff älskar!! Din nya still på bloggen och att den blivit 1000ggr bättre sen du tog över helt! Love it! Lots of love <3 and keep up the awesome job!

  XOXO!

 • Asa skriver:

  Sandra: Om du nu ska ifrågasätta hennes skrivning kanske du kan föregå med gott exempel och sätta stor bokstav i början på varje mening samt ditt eget namn.

 • Emma skriver:

  Fanny: Nej, man måste inte hålla med om allt en person tycker och tänker.
  Men att lägga sig i något som man inte har en aning om, något som skett mellan två personer man inte ens känner, och det enda man vet är vad man hör/läser, det är fruktansvärt omoget.

  Sedan om du faktiskt känner Ricky och/eller Foki i verkliga livet borde du väl snarare vara en vän som lyssnar men inte lägger sig i?

 • Fanny skriver:

  Asa – Haha! +1!

  Hur kan man kräva 100 % korrekt svenska från en som kommer från ett annat land..? Foki är helgrym.

 • sofie skriver:

  Hej Foki!
  Att läsa din blogg gör mig glad varje gång, jag älskar den energi och glädje du sprider genom den! Ville bara säga att jag läser din blogg varje dag och varje gång får jag ett leende! Jag vet att du är ledsen över det med Ricky! Det han gör är fel, men du? I detta fall ser jag att du är den starka och han den svaga. Han vill visa sig stark och osårbar men det visar sig att det bara är en fasad då han egentligen är sårad och ledsen men visar då en bild då han vill visa sig stark som jag tycker är patetiskt! Så glöm inte Foki du kommer komma längre än vad han gör! A glow stick must be broken before it glow! <3 Och du måste kyssa många grodor i livet innan du hittar din prins! Kram! <3

 • Fanny skriver:

  Emma: Jag känner dem inte i verkliga livet. Men alltså om man utgår från det du skrev nu att det är omoget att utgå från det man hör/läser samt omoget att lägga sig i, är inte de som står på Fokis sida lika omogna då? Eller hur tänker du? De har ju också bara utgått från text och de lägger sig ju också i.

  Jag tolkade bara Fokis inlägg som att alla som står helt på hennes sida är lovers och de som har minsta förståelse för Ricky är haters. Men jag hoppas hon inte menade det så.

 • angelica skriver:

  Ville bara lämna en liten rad till dig, för att efter det att du valde att dela detta i din blogg så har du blivit en ännu starkare människa i mina ögon 🙂
  Kämpa på, och lycka till med det som DU vill i ditt liv!<3

 • CuddlyCake skriver:

  Tror hon med haters menar dom som ex. skriver (som jag sett) att hon e ett skämt osv osv. Men vad vet jag..

 • rebecca sahlin skriver:

  Grattis till dig Foki, för att du är en så tuff tjej och vågar gå igenom detta och vågar stå upp för dig själv! Du kommer hitta någon jättefin kille en dag men du är ju bara 23(?) så du har många år på dig 🙂 Ta det lugnt, umgås med dina vänner och ha de kul och dejta många killar för att se vad som passar just dig! Massa styrkekramar till dig fina foki <3

 • En dam skriver:

  Hemma. .. Jag tycker Ricky skall börja blogga själv. Då förändringen i Fokis blogg är mkt märkbar så förstår jag att Ricky gjort ett jättejobb och att han måste vara väldigt duktig på att skriva, skapa image, göra research, fota och förstå vad som ger en blogg det lilla extra. Skriv egen blogg Ricky eller sök jobb på en stor reklamfirma eller bloggportal. Med detta inte sagt att jag tycker Foki gjort ngt fel för det vet jag inget om. Men Fokis blogg är blekare nu.En i mängden. Men fortsätt blogga Foki, hitta din stil och jag önskar dig lycka till. Och jag önskar också Ricky lycka till

 • Johanna Lervik skriver:

  Det är bara att skita i haters, dem är som dem är och man kommer inte ifrån dem. Men du är totaly underbar Foki! HAha älskar dig! (även fast jag inte känner dig)

 • Motionerafetto skriver:

  Stor kram Foki 🙂 KÄRLEK. <3

 • samiya bashir skriver:

  You are best foki

 • Johanna skriver:

  Härligt :)<3

 • Fanny skriver:

  Fanny: Jag håller med dig totalt (tyvärr blir det lite förvirrande när vi skriver under med samma namn, haha). Jag tolkade Fokis inlägg på exakt samma sätt – är alla som kan leva sig in i Rickys situation så kallade ”haters”?

  Varken Foki eller Ricky har helt rätt medan den andra har helt fel: för att förstå måste man se saken ur bådas perspektiv. Man kan ju tycka att Ricky gjorde fel som gjorde deras breakup till en offentlig grej, men det kanske inte är rätt av Foki att se till så att Ricky inte får ”ett enda öre” av vinsten när han ägnade mycket av sin tid under de senaste åren åt att skaffa sponsorer till Foki, fota bilder till Fokis företag samt hjälpa henne att formulera sig i bloggen.

  Jag ser inte mig själv som en ”hater” Foki, jag har tyckt om dig i flera år och har läst och tyckt om din blogg ännu längre. Men trots detta så håller jag inte med om allt du gör, men jag ser inte hur detta gör mig till en ”hater”. Kan du förklara?

 • Nike skriver:

  Hej Foki! Ledsen för allt som hänt mellan dig och Ricky..

 • ISSA skriver:

  Hoppas du har en fin dag =)

 • vivi skriver:

  Foki, jag läste just om allt du skrivit om dig och Ricky. Det låter så otroligt jobbigt, jag vet inte vad jag skall säga! Jag är inte den bästa när det kommer till att uttrycka mig, varken när jag pratar eller skriver men jag ska försöka nu. Jag är otroligt ledsen för att det har blivit såhär. Men du har familj, vänner och oss läsare som stöttar dig och det vet du tack och lov 🙂 Du är en stark och underbar person, keep going strong!
  Och så vill jag tacka dig. Ända sedan jag hittade din blogg har du varit en enorm inspiration för mig. Delvis har ditt mode inspirerat mig men mest är det faktiskt ditt positiva och glada sätt att vara som inspirerat mig som person till att bli mer positiv .
  Det kan låta underligt men jag är tacksam över att du tog upp detta i bloggen, så vi får se hur det är med dig och inte bara en glad yta. Och till slut: tack, tack Foki för att du vågar visa dina svaga stunder så vi kan se hur stark du är!

 • Anonym skriver:

  Varför kan han inte bara få en summa pengar?

 • C skriver:

  Ja bloggen var bättre förr.
  Han kanske ska köra en conchita
  Bloggen kommer nog bli stor

 • Anonym skriver:

  Är Ricky the bad Guy ? Jag förstår inte

 • Anonym skriver:

  En conchita?

 • mirabelle skriver:

  Alltså jag har alltid älskat dig och din blogg, men jag känner mig lite lurad när jag läste att han skrev allt åt dig. :/ Väldigt ledsen eftersom jag trodde att det var din personlighet som satt bakom skrivandet men det var egentligen en annan… lite hycklad känner man ju sig menmen.. 🙁 Älskar dig ändå :/

 • Ida skriver:

  Blir så irriterad på alla människor som skriver att Foki har gjort fel! Hur lätt är det att lära sig ett helt nytt språk och dessutom skriva? Såklart Foki behövt hjälp, men hon har aldrig bett om någon som skulle bestäma över hennes huvud och liksom manipulera henne.
  Hur lätt är det att ta kontrollen över sitt liv, arbete, blogg mm, då man har en person som sitter och säger att man inte kan? Då blir det ju en självklarhet att man låter det fortsätta, självförtroendet hamnar på botten och man förlitar sig på den som ”kan”.

  Att Foki faktiskt tagit sig ur denna onda cirkel och tagit tillbaka kontrollen är något som hon ska hyllas för, och sedan erkänna att det skett är något hon borde få en medalj för! Det krävs mod och det är inte många som klarar av det, och sedan fortsätta med sin karriär och lyckas. Det är bara Foki som klarar det för att hon är så otroligt stark! Det sista hon behöver är haters som säger att hon har fel. Nej, ni har fel! Foki gör rätt, hon står upp för sig själv vilket alltid är det rätta. Det är vad jag skulle kalla för en förebild!

  Slutligen vill jag bara säga att Foki, du är en fantastisk människa! Jag läser din blogg av en anledning, och det är du! Du är duktig, smart och otroligt fin människa! Du är otrolig! Och du, din blogg fungerar lika bra (om inte bättre) nu när det är du som styr och ställer 😉
  Du är BÄST! <3

 • Anonym skriver:

  Vad har hänt foki? Varför är du elak mot Ricky?

 • Anonym skriver:

  Ricky förtjänar en del av företaget

 • Anonym skriver:

  Att jobba som bloggare är inte en dans på rosor trots allt

 • Anonym skriver:

  Is that what you are foki, a hypocrite, against ricky? no one knows

 • anonym skriver:

  Hej Foki! Det där med Ricky, det ska du inte bry dig om. Jag tycker att du gör det bra, du har glömt honom och det är bra. Du har gått vidare i ditt liv och det tycker jag är bra. Du ska inte vara ledsen över honom. Jag tycker att du gör det bra nu när du gått vidare. Varför gråta för honom, han är ett svin. Du förtjänar inte att läsa hans meddelanden. Det du förtjänar är glädje, och om han bestämde över dig när ni var tillsammans så har det varit. Gjort är gjort, sagt är sagt. Ricky förtjänar inte någon som är så underbar som du♥ Jag har följt bloggen din jätte länge och du vet att du kan skriva ut all dina känslor här. Jag tycker att det är bra, vi kommer att stötta från topp till tå. Du är den du är. Du har kommit över Ricky och han borde h´komma över dig nu. Det är en vanlig grej när folk gör slut. Ni har varit med varandra i 7 år, och 7 år är mycke men det finns ett längre förhållanden. Du har alltid oss att säga allt till. Vi kommer att finnas där för dig hur länge som helst ♥ Du är en underbar, söt och hur som helt fantastisk. Jag ser det igenom min dator. Jag ser att du har en bra personlighet. Visst många står på Rickys sida men det är mest många personer som står på din sida. JAG som är ditt största fan kommer att stötta dig ♥ Du är ju så himla underbar. Du vill ju inget ont med Ricky. Ni var ett fint par men en dag måste man kommer över varandra. Jag själv hade en kille, han gjorde slut och jag hade fortfarande känslor för honom i 1 vecka men jag kom över honom och han kom inte över mig. Men en dag kommer Ricky att förstå hur fel han har.

  Foki, DU är den ända som är underbar i denna bloggen. Jag tror på dig och kommer aldrig att sluta göra det. Du har en jätte fin blogg. Du är min ängel. Du är min gud. Du är min största förebild och du är verkligen en ros♥ Du betyder jätte mycket ♥ Heja Foki! Du är en jätte duktig tjej :* Love u♥:*

 • Anonym skriver:

  I din introduktions text så skulle jag ändra och sätta svenska miljonärer före fångarna på fortet, men det är bara jag =)

 • -A skriver:

  Jag känner mig väldigt förvirrad av allt det här, har läst alla olika versioner bokstavligen. Fokis, Rickys, Fays och Evvis. Förrut var jag helt fullständigt på Fokis sida ( när de nyss gjort slut ) men hade såklart i baktanke att det finns alltid två versioner.
  Det jag blir lite ledsen av är att vi som bloggläsare inte fått veta ens att det egentligen är en annan person som suttit och skrivit alla dessa år. Som jag läst hans mail så är han inte alls ute efter pengar, han skrev tillochmed att ni skulle kunna vara uteliggare sålänge ni bara hade varandra. Ärligt så tror jag inte det bara är utav attention han skriver det heller.
  Absolut kan ingen tvinga dig till att vara tillsammans med honom, men lite tack och rättvisa ska det ändå vara. Då pratar jag inte om pengar utan bekräftelse. Om det nu han säger är sant, då jag inte klankar ner på dig heller Foki!

  Så jag känner mig verkligen 50 50 på vems sida jag står på. Älskar dig dock Foki ändå och läser alltid din blogg no matter what. Skulle dock vilja ha ett lite bättre uttalande av dig på bloggen också efter det han mailat han till en skvallerblogg.
  KRAM på dig!!

 • Tuva skriver:

  Du är så stark Foki! Att du klarar att gå igenom allt detta och att du skriver ut det i bloggen osv. Alla dina läsare står alltid vid din sida och vi älskar dig vad som än händer! Jag har aldrig träffat dig Foki men du verkar vara en så otrolig person, omtänksam, supersnäll och stark!! Jag förstår inte hur alla haters tänker. De känner inte dig och ändå dömmer dom och är taskiga. Men dom borde bara slänga sig i väggen! 😉 som sagt, vi (alla dina läsare) älskar dig vad du än gör. Tack för att vi får vara en del av ditt liv, Foki! Kramar till dig! You go girl! <3 <3 <3

 • Creamcheese skriver:

  Kan alla puckon bara hålla käften nån gång?
  Visst Foki kanske inte skrev alla inlägg men hela bloggen handlar ju om henne. Det är ju inte direkt så att Ricky suttit och skrivit om vad han gillar och hans personlighet.

  Han hade inget jobb, och han whinar som en 5 åring om att han skrev några inlägg varje dag. Men vem betalade för hans mat? Hans hans resor och kläder ja ALLT. Klart som fan han inte har några pengar att hämta. Och vem som helst kan skriva 3-4 inlägg varje dag som sitter hemma hela tiden.

  Tänk på dom som sliter arslet av sig 24/7 och inte fan sitter dom o latar sig om dagarna och fixar några inlägg då och då för att sen kunna resa och leva ett lyxliv.
  Ricky är en otacksam liten bajskorv!

  Jag förstår att han blir arg, för nu lever han säkert fattigt jämfört med förut. Nu kanske han inte kan handla fint kött hela tiden och klart han blir arg om han måste käka karre varje dag. HAHA

  Men väx upp för fan och inse att Foki inte alltid har kunnat göra som hon vill med sin blogg. Han har kontrollerat henne och hon har säkert velat lämna honom flera gånger men inte vågat. Men kasta inte skit om ni aldrig varit i ett sådant förhållande så har ni ingen aning om vad hon har stått ut med.

  Jag läser inte Fokis blogg varje dag, jag går in ibland o tittar på outfits och all god mat och får inspiration. Sitter ju för fan inte o ba: Oj hon stava fel där o där… gud så tråkigt ska nog sluta läsa bloggen nu bara för det är så mycket stavfel.

  VÄX UPP!!!!

 • Anonym skriver:

  Vill bara berätta att din blogg är minst lika intressant och bra nu när du själv sköter den som innan, dessutom Tillochmed mer intressant nu när man ser att du också är mänsklig och inte bara framstår som den glada personen utan problem.
  Massa kärlek till dig.

 • :) skriver:

  Ricky får stå sitt kast, du har allt att förlora när han gör såhär, medans han inte har nåt alls.
  Han var en maniplativ galning och jag gilllar din blogg mycket mycketmycket mer nu än tidigare, känns så skönt o äkta!! Fortsätt kämpa!
  Pz <3

 • jojo skriver:

  Cheesecake: Hur kom det säg att fokis blogg blev så känd? Jo pga av Ricky! Hur har de råd ens att resa och leva lyxliv? Jo tack vare bloggen! Tack vare Ricky så blev foki känd! Så självklart ska Ricky få sina besparingar tillbaka

 • Ksenia skriver:

  Det händer alla att man går igenom nånting svårt,
  det kan ta kort tid eller längre period,
  det tar verkligen tid, men det är bara att fortsätta leva =P

 • Elin skriver:

  Foki, du är bäst. Har läst din blogg flera år och du är en sån inspiration. Jag hoppas allt löser sig och att du mår bra. Jag älskar dig, önskar jag kunde få träffa dig. Kram

 • Fanny skriver:

  Creamcheese, du måste vara den mest pantade och omogna människa jag sett kommentera en blogg någonsin.

 • Isabelle skriver:

  Hej finaste Foki!
  Är det inte dags för en nya fräsch design snart? 😉
  Kram

 • Shalom skriver:

  Ignorera haters! Och kämpa på 🙂

 • Caroline skriver:

  Jag kan inte fatta detta riktigt och du svarar aldrig på mina kommentarer heller! Men du kanske kan göra ett undantag?
  Ni verkade så himla kära och du sa alltid ”min prins Rikcy” ect. Och sen helt plötsligt så gör ni slut? Nu sitter ni o smutskastar varandra, han på flashback och du på bloggen. Men kan du inte ge DIN version om hur det hela var egentligen? Var det så att han alltid ville bestämma över dej eller säger du bara det för att han smutskastade dej?
  jag har läst din blogg sen du började blogga nästan och följer den fortfarande varje dag men jag kan inte förstå detta med ert förhållande. Jag avundades verkligen er för ni verkade så kära!! Och så var det inte så eller? Ljög du bara för oss för att det skulle verka att ni hade det så bra? :S Jag har alltid gillat dej o din blogg men nu vet jag inte längre om jag inte får en riktig förklaring… folk säger också att det var HAN som skrev din blogg tidigare? Så var det han vi började gilla då och inte du?

 • En vän skriver:

  älskar ditt hår Foki!!! :*

 • Nea skriver:

  Du skrev att du skulle ha en ghostwriter till din bok någongång i framtiden. Jag tror nog du skulle kunna klara av att skriva själv. 🙂 Jag gillar ditt skrivsätt, och det blir mer personligt! Fast såklart, jag skulle nog inte heller känna mig bekväm att skriva en bok, iaf när jag vet att någon skulle kunna skriva den bättre. xD
  Ta hand om dig!
  Kram

 • Emilia skriver:

  Jag har bara en fråga, skrev Ricky alla dina inlägg förut eller skrev du några själv? Tänker typ på dom inläggen som handlade om honom exempelvis alla hjärtans dag på helikopterplattan?

 • kiki skriver:

  頑張って下さい(ganbatte kudasai) <3 är alltid svårt i början av ett uppbrott, men du kommer bli starkare av det även om det är tungt just nu. Och att du nu skriver din blogg själv tycker jag bara är bättre. Ger mer karaktär samt att det är dina ord från dina tankar. Tycker inte att stavningen och korrekthet i en text är det viktiga utan vad texten säger i sin helhet. 🙂 Go Foki Go Foki
  Jag hoppas att vi tjejer lär oss att vi inte ska gå med på vad som helst 😉 vi är ganska "blåögda" och kan tyvärr gå med på saker vi egentligen inte gillar då det handlar om folk man älskar. Vi måste lära oss å fräsa lite hihi 😀

 • Julia skriver:

  Love you, Foki! Du är stark, vacker och en genomgod människa! Kärlek till dig!

 • Katherine skriver:

  Älskar dig Foki, vara mycket runt vänner och familj, och kom ihåg att det finns många som stöttar dig <3 många kramar tills vidare söta du!

 • Caroline skriver:

  I’ve commented this post three times, none of my other comments are approved. Why is that?

 • Anonym skriver:

  ♥♥♥♥♥

 • Ella skriver:

  Har alltid trott att det är dina ord som man fått läsa här i bloggen. Känns väldigt konstigt nu när man vet att det inte är så… gillade stilen på din blogg innan, både text och bildmässigt. Nu när man vet att Ricky ligger bakom den kvalitén känns det lite tråkigt. Hämtade så mycket inspiration från din blogg förr.
  Just på grund av detta arbete som han lagt ner vore det inte mer än rätt att ge Ricky en del av bloggpengarna eftersom han trots allt både tagit bilder, hjälpt med sponsorer och dessutom skrivit dina texter?

  Självklart vet man som läsare inte hela bilden. Det jag skrivit är bara det som jag känner utifrån det jag fått ta del av här. Jag hoppas allt ditt bästa i framtiden Foki, du verkar vara en fin människa!

 • Anonym skriver:

  Hur gick samtalet?

 • Caroline skriver:

  Apparently that comment was approved somehow so I’m just gonna try commenting what I meant to say one more time.

  First off, this comment is written to Foki, not to haters/fans/whatever. You all have your different opinions, I have mine.

  So..

  I’ve been a reader of your blog since 2009. Simple mathematics say this is my fifth year as your reader. For these years I’ve read your blog at least once a day. I’ve found your blog to be a source of positive energy, even before you started advertising it as a ”feel good blog”. I’m that kind of blog _reader_ who actually reads the entries, I don’t just look at the pictures. When you’re that kind of a reader, you automatically gets a connection with the person who write the entries. That’s just simple logic.

  For five years, I believed I somehow had a connection to you. Then yesterday I, like the rest of your readers, lean that Ricky is in fact the person who have written most of the entries. I’ll sum up some of the feelings I had: shock, sadness, anger, sorrow. Perhaps some people (or many people) would say I’m a drama queen for even using those words to describe how I’ve felt, but I think those words justifiy how I felt.

  I do not think I’m the only one. Most of all I’m incredibly disappointed, because I didn’t for a second believe all the rumours about someone else that you writing the entries. As a reader, you truly believe that the person who’s name is all over the blog, the person who’s bringing in the bucks, the person who gets a fame – that that person is in fact the person who’s also doing all the work.

  In this case, all that logic.. Well, you could light in on fire, throw it in the ocean, even flush it down the toilet if you wanted to.

  Luckily I believe that most of your readers will forgive you, if only we could get some kind of a explanation or at least an apology. So far all we’ve gotten are horrible blog entries written by your best friend and little sister, and a long (and what seems to be honest) entry by Ricky (that, for the note, didn’t have a single bad word about you).

  Please, give us a explanation for this mess. Or at least an apology. Some of us have read your blog for years. We deserve at least an apology.

 • nejja skriver:

  you go girl!! fuck them haters

 • Anastasia skriver:

  Hoppas du blir bra snart! Känns skönt att du skriver dina inlägg nu 🙂 Läste nyss på en skvallerblogg vad ricky hade skrivit om bloggen osv, kände mig bara äcklad av de han skrev :S Kämpa! <3

 • Vanesa skriver:

  Efter att ha läst Richards version är jag delad. Jag tycker han förtjänar en liten del av kakan med tanke på allt det j

 • My skriver:

  Nu har jag läst din, Evelinas och Ricys verition av det hela. Tråkigt att det blivit såhär 🙁 Förstår hur ni alla tänker..
  Har en fråga, han hade väl egna pengar också? eller hade ni bara dina pengar? (för dina pengar är ju dina inte nån annans) Din blogg är jätte bra foki och lite mindre text nu än förrut gör ju inget 🙂 Du är stark, KRam <3
  ps. jag tror inte att de är bra att berätta nå mer offentligt då du antadligen får mer frågor om de och får svårt att glömma.. KRAM FRÅN MY <3

 • This is something that most dedicate server rental sites
  will throw in extra for a small cost. An issue many new bloggers face is choosing the right platform to meet their
  needs. Log into your Ubuntu Linux web server if you haven’t already,
  using the username and password we setup earlier, and enter the following command:.

 • matilda skriver:

  Jag har läst din blogg llänge nu och jag är en van läsare, jag läser väldigt mycket och kan inte se någon stor skillnad i dina texter. Jag skulle inte säga att ricky förbättrade dina texter, du är svinbra på att skriva och uttrycka dig i text!

 • Julia skriver:

  Snälla människor, SLUTA TYCK SÅ FÖRBANNAT MYCKET.

 • emelie skriver:

  Hej Foki, skulle bara säga att du är bäst…..så stark människa…en förebild och du verkar vara en skitgo människa !! Jag är verkligen ledsen för dig efter allt du gått igenom men jag vet att du klarar det för du är min förebild, du har gjort mig ( oss läsare ) starkare och nu är det våran tur att göra dig starkare <333
  VI ÄLSKAR DIG FOKI…ALWAYS AND 4 EVER OCH DU FÖRTJÄNAR ALLT HÄR I VÄRLDEN
  OKEJ VISST JAG GILLADE DIG OCH RICKY NÄR NI VAR IHOP MEN IBLAND FUNKAR DET BARA INTE OCH JAG FÖRSTÅR DET

  // massor av varma hälsningar från mig Emelie <3333
  ps. be strong girl

 • emelie skriver:

  Foki jag älskar dig, du har en grym blogg men jag vet att ricky sårat dig och jag vet inte historien till 100 % men bara för att han skrivit dåliga rykten om dig så behöver inte dina vänner skriva en lång hattext om han…då går ni lika lågt som han och du måste bevisa att du är starkare än så….ta inte illa upp…jag gillar verkligen alltmed din blogg och du förtjänar allt gott i denna underbara världen <333 men jag anser att när två gör slut så de kan ju inte bara vara rickys fel…igen är väll perfekt??

 • s skriver:

  Det som är lite roligt är när ricky brukade skriva gästinlägg i bloggen. Och den svenskan fruktansvärt dålig. De gjorde det medvetet för att det inte skulle synas att han skrev bloggen. Nu läser man det ricky skeiver och nu kan han skriva

 • Karin skriver:

  Hoppas allt löser sig och fortsätt kämpa!
  Samtidigt som jag tycker synd om dig tycker jag att man tappar förtroende och blir besviken när det kommer ut att det är Ricky som skött bloggen och inte du som alla trot, fast den är ju lika bra nu satt det gjorde kanske inte då mycket

 • My skriver:

  Creamcheese har ju helt rätt, frågan är ju om han själv skrev alla hyllningar om sig själv i bloggen med tanke på hur perfekt han hela tiden har framstått att vara?. Han har haft sitt lyx nu och valet är ju att skaffa en ny rik tjej att kontrollera eller att kavla upp ärmarna och börja förtjäna sina egna pengar med sitt eget namn på löneutbetalningarna…som de flesta andra. Karln är för guds skulle nästan 30 (!) år!

  Foki, din blogg duger precis som den är nu, du är en frisk vind i det tråkiga enkelspåriga bloggsverige. 🙂

 • Anonym skriver:

  Vad hände med den perfekta gulligull bloggen?

 • Hanna skriver:

  Jag har inte blivit besviken och jag känner mig inte lurad av att Ricky skrev inlägg samt skötte bloggen. Har inte tappat förtroendet heller.

 • Erika skriver:

  Håller med allt Caroline skriver. Har också läst din blogg under flera år och det känns verkligen som bortkastad tid nu och du bryr dig inte ens om att be om ursäkt eller bättre förklara hur det ligger till utan kallar oss haters. Riktigt dåligt.

 • Moon Paw skriver:

  Mycket känslor nu för tiden…

 • Kimberly skriver:

  Första gången jag läste om detta blev jag skit förbannad. Det enda jag tänkte på var ”fan vad Foki är snål! Vadå inte ge han pengar för sitt jobb? Är hon dum?!”.
  Sen frågade jag mig själv, & som jag hoppas att många andra kommer göra; Om jag hjälpte min kille med något & ställde upp för han, skulle jag sen kräva pengar för det? Fan heller!!!!!!
  Älskar man en person så kräver man inte pengar från den andra för något man hjälpt till med. Det gör man bara inte. Kärlek funkar inte så. Man hjälper varandra i vått & torrt & bara för att man gjort slut så ska man inte börja kräva pengar för något man hjälpt till med. & som jag läste så har ni faktiskt gjort saker för pengarna & det är precis så man ska göra!!!!!
  Dock en sak jag tycker är dåligt gjort från er båda är detta med att hänga ut varandra. Gör man så? Ni måste kunna sära på det som är privat mellan er & på det offentliga. Tycker det är hemskt att skriva ut saker & sen få sina läsare att ändra åsikt om er båda..
  Lycka till iallafall & jag hoppas att allt löser sig! Älskar ni varandra så fortsätt kämpa 🙂 tänk inte på vad andra tycker & vill, utan hur DU känner!!

 • Anonym skriver:

  Jag snubblade in på din blogg ungefär då ni flyttade till Bangkok men har läst varenda ett av alla dina inlägg. Jag är nästan dubbelt så gammal som dej men har älskat att läsa om ditt liv, sett dina vackra bilder från Bangkok och andra exotiska platser. Din svenska blev gradvis bättre och bättre, vilket är naturligt då du fick mer och mer träning i språket. Tycker inte din Svenska utan Rickys hjälp är så dålig, det finns bloggar som är mycket värre. Och det är en djäkla skillnad på Thailand och svenska säger jag som inte kan ett ord thai!
  Jag har läst en del av folks kommentarer här och det slår mig att inte många ( om än någon?) kommenterat följande : ni var inte gifta. Har ni inte tecknat något samboavtal så har Ricky ingen som helst rätt till några pengar. Hade han varit smart hade han förstås sett till att teckna något avtal. Jag har svårt att fatta hur någon accepterar att sitta år efter år och tro att det finns pengar på ett gemensamt konto som bloggintäkterna gått in på. De stora pengarna kom ju från Fokiwa, du blev ju inte utsedd till en av de mest framgångsrika affärskvinnorna i världen av tidningen Affärsvärlden utan anledning. Sen tycker jag att Ricky beter sig barnsligt. Han är nästa trettio, väx upp för sjutton! Klart att han är ledsen men det är inte bra att agera i stundens hetta och förtvivlan och skriva inlägg på Flashback och på hotgossips. Han skämmer bara ut sig själv, inläggen ligger ju kvar för all framtid och vilken arbetsgivare vill anställa honom om de läser en massa knasigheter han skrivit om sig och tjejen som bröt upp från honom? Arbetsgivare googlar numera, det är ingen nyhet för någon. Han borde verkligen tänka sig för. Dels för att skydda sig själv och sin egen framtid, och dels för att den bästa , hämnden är att inte göra något alls.

 • Hej skriver:

  Ingenting är svart eller vitt. Det finns olika sidor att se allt ur och sanningen vet bara de inblandade. Men läs också Rickys version – länken nedan. Man måste iaf säga att han är duktig på att skriva och göra en blogg känd Ricky.

  http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=35206&beid=2669536

 • ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • Iza skriver:

  Herregud lär dig skriva på ordentlig svenska! Stavfel överallt och det ska komma från en… vad är du 23? Åring som gått högstadie och gymnasium!?
  Du får väl betala någon annan svensk som kan ta över din blogg nu när du förlorade ricky 🙂

  Och du snackar om haters? Trodde inte du hade några med ditt gulli gullande hit och dit, trodde livet var en dans på rosor men ack så fel man kan ha eller?! 🙂

  Btw, Du borde seriöst få fängelse eller något för ditt skattefusk du håller på med!

 • Anonym skriver:

  Jag brukar inte hitta stavfel när Foki skriver, en del fel i prepositioner och singular och plural, men det må vara förlåtet om man inte har svenska som modersmål. Sen undrar jag varför folk snackar om skattefusk. Trodde Fokiwa var ett thailändskt företag eller har jag missat nåt?

  Ricky skämmer ut sig själv med att skriva på offentliga forum, det är riktigt pinsamt. Klart han är kränkt och vill ha pengar men har man inget samboavtal så har man inte, det skulle han tänkt på under den tid som pengarna rullade in.

 • s skriver:

  Det var verkligen starkt av dig att skriva allt det här på din blogg! Det är uppenbarligen väldigt känsligt och personligt för dig och vi som har läst din blogg i ett par år förstår att det måste vara någonting verkligen tufft för dig som får dig skriva någonting som inte är positivt om en människa. för det är allt du någonsin har gjort : få fram det bästa ur människor i alla lägen. Du är jättestark Foki och jag tycker verkligen att du ska fortsätta stå på dig och försvara dig själv och ta hand om dig själv!

  All styrka och kärlek till dig

 • s skriver:

  Dina pengar är dina!! Låt inte Ricky köra över dig!!! Om han någonsin hjälpte dig med DIN blogg så gjorde han väl det för att han älskade dig och man hjälper och stöttar varandra i förhållanden!! och Ricky har ju fått massa publicering och marknadsföring genom dig och DIN blogg!! Tycker inte du är skyldig honom någonting. Ge och ta i alla förhållanden och bara för att man gör slut ska man inte kräva pengar/kompensation.

 • Sandy skriver:

  Iza, är du dålig på att läsa eller? Det är fan lätt att läsa hennes svenska. Om du nu har så seriösa problem borde du verkligen överväga att gå om skolan. Jävla perfektionist. Hennes svenska är i alla fall lätt att förstå… Oh, btw… Vet du va Foki har som inte du har? MONEY AND FAME! SUCK ON IT! Ingen gillar en torrboll som hakar upp sig på stavfel. BOOOORIIIING!

 • Anonym skriver:

  Till alla!

  Det är inte upp till oss läsare att bestämma vem av Foki eller Ricky som har rätt. Vi har ingen rätt att säga VEM som ska ha deras besparingar eller vems förtjänst det egentligen är att bloggen har blivit så stor etc. Visst får man säga vad man tycker. Men i slutändan är det ganska onödigt att ta ställning till sådana här privata saker. Som många säger kan vi bara ta ställning till det somn skrivs, vilket i det stora är ganska ytligt. Och med så ”lite kött på benen” kan man vi knappast anses som kapabla till att agera som ”domare”, eller?

  Snälla sluta bråka och sluta ta sida! Om man vill uppmuntra Foki så är det en bra riktigt bra gest och jag tror att Foki själv uppskattar det enormt mycket!! Att gå igenom sådant här är aldrig en lätt sak, inte för någon part. Det som hjälper människor igenom sånt här, är dom NÄRA OCH KÄRA, dvs personer som är mer insatta i *kaoset* än vad vi läsare är. Spy därför inte galla över varandra, Foki, Ricky eller bloggen. Kalla inte Fokis läsare och stöttare för ”omogna” bara för att det inte passar dig själv. Likväl behöver inte ”Rickys och hans anhängare” bli kallade för ‘haters’.

  Jag själv har alltid varit en trogen följare av Foki och även efter detta drama ser jag mig själv som oförändrad. Precis som många andra ser jag en förändring i blogginläggen. Men enligt MIN SMAK tycker jag att bloggen har blivit busigare och (på ett annat sätt) livfull. Jag har, som alla andra, läst alla inlägg och kommentarer runt omkring Foki och Rickys uppbrott, men vill inte ta ställning, eftersom det skapar mer konflikt och ofrämja. Är det verkligen så alla vill att Fokis blogg ska bli? Ett mindre krig mellan läsarna (precis som på de flesta andra bloggar?)? Ska Fokis färgglada och livsglädjande blogg verkligen mörkläggas med bråk? Bara för att vi inte kan låta dom sköta det mest privata själva? Är det schysst av oss att skriva saker som får Foki eller Ricky (eller vi själva) att må sämre? Det räcker väl redan med de känslor som Foki och Ricky får kämpa med? Vi behöver inte göra det värre.. inte för någon part (och inte heller för deras familj och vänner!).

  Ha förståelse för att det tar mycket mod att offentliggöra uppbrott, det är många starka känslor som är inblandade. Och alla som väljer att ta ställning/sida; tänk på att det inte ger någonting mer än negativitet när man slänger ur sig beskyllningar, påståenden etc. DET GÖR INGENTING BÄTTRE GENOM ATT SKRIVA SAKER SOM ”RICKY ÄR EN SKITSTÖVEL” ELLER ”FOKI BORDE SITTA I FÄNGELSE PGA SKATTEFUSK” etc. Sådana yttranden kommer knappast att lösa situationen eller få någon att kunna gå vidare i livet. Snälla, kan inte alla bara tänka på vad vi skriver?

  För ett meddelande riktat mer till Foki 🙂
  I mina ögon är du en stark person. Genom din blogg har jag målat upp en bild av hur du är i verkligheten (vilket kanske är helt åt ‘tjottahejti’ haha). Men den bild jag har fått av dig genom bloggen är säkert densamme som den Foki alla känner i det verkliga livet. Jag vill vara ärlig och säga att det finns vissa saker som jag inte håller med dig om, men det är väl det underbara med att vara människor; individer med olika tyck och tänk? Att du inte tycker och tänker som jag, har gett mig chansen att kunna ”växa i det tysta” (då jag inte kommenterar så ofta), och det gör mig otroligt glad *happy face*!!!

  Jag tycker att, med eller utan Rickys hjälp, du och din blogg är en fantastisk inspirationskälla. Och (missförstå mig rätt,snälla!) ditt uppbrott med Ricky och alla inlägg som du och dina vänner har skrivit, har på något sätt gjort mig ”glad”. Självklart vill jag inte att du ska vara ledsen och tycker inte heller att du (eller någon annan) förtjänar att gå igenom sånt här. MEN genom alla år som din blogg har funnits, har du haft en lite gudinna-status i mina ögon och jag hoppas att dina erfarenheter med detta kommer göra dig ännu starkare och få dig att utvecklas/växa, som människa. Livet är en lång lära, eller hur? 🙂 tro mig när jag säger att du kommer att komma ut på andra sidan med buller och brak, och med huvudet högre än någonsin.

  Likaså tycker jag inte att du behöver bli ledsen över alla påhopp från alla och ingen. Ingen av oss är perfekta, men alla är unika. Detta kommer att lägga sig och Du kommer säkert att hitta den rätta för dig 🙂

  Keep going. Jag följer dig och ditt liv, genom bloggen och i det tysta. I’ll always be cheering for you o(^__^)o

  Massa styrkekramar!

 • teresian skriver:

  Oj jag hade inte haft tid att läsa din blogg på nån vecka och här stormar det verkligen. Uppbrott är aldrig lätta och sårade känlor lockar dessvärre oftast fram de sämsta sidorna… Jag hoppas tiden läker era upprörda känslor och att ni får det bra på varsitt håll i framtiden.
  All kärlek till dig Foki! Och fortsätt skriva om din vardag och lägga upp lite outfitbilder då och då. Det är det jag alltid tyckt varit roligast att läsa om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *