Frukost med världens bästa

God morgon käraste läsare,

Jag fick ingen bra kväll igår, bröt ihop totalt men jag hade världens bästa vänner bredvid mig och jag är väldigt tacksam för det.  Jag ska inte låta Ricky drar ner mig, det är inte värt det. Jag är ledsen att det måste bli så här men han kan göra vad han och vill och säga vad han vill, det viktigaste är att mina närmaste vet och har sett hur det ligger till. Det han gör visar bara att jag gjorde rätt val som valde att inte gå tillbaka till honom.

Det är Ricky som har hjälpt till jättemycket med bloggen tidigare och det är jag glad för då det underlättade en hel del under min vardag. Men jag mådde så himla dålig över det då han ibland kan lägga ord i min mun samt åsikter som jag inte alls är överens om. Jag har velat berätta det för er sedan vi bröt upp men han sa att jag inte skulle göra det. Ricky, jag klarar mig utan dig. Du som säger att jag aldrig kommer att klara mig utan dig! Ricky, folk förstår min svenska! Ricky, äntligen får jag vara mig själv. Jag kan ha vilken hårfärg jag vill, vilka frisyrer jag vill och vilka kläder jag vill. Äntligen står jag på mina egna ben, Jag ska inte låta dig påverka mig psykiskt något mer och är så glad att allt mitt lidande i dessa år är över.

Jag älskar att vara glad och det ska jag få vara också!

IMG_3942

174 kommentarer

 1. Jeg har lest bloggen din lenge, og har verken sett det som står på flashback eller på sladrebloggen dere snakket om.. men du skal vite det Foki at du er ei fantastisk sterk, modig og herlig jente på alle måter.
  Vi kan ikke la menn som Ricky dra oss ned, så du gjør helt rett i å stenge han ute og ikke svare på henvendelsene hans..

  og til alle dere som ”heier på” Ricky…slutt.. det er ikke rettferdig, i alle fall ikke om dere holder dere anonyme, det er bare så utrolig feigt.

  Vi jenter må stå sammen og være medsøstre! Dette er viktig dere! Ikke la guttene styre oss eller fortelle oss hva vi kan og ikke kan gjøre, eller hvordan vi skal være!

  Stå på Foki! <3

  Stor klem fra Kristine <3

 2. Men HERREGUD. Varför försöker ni försvara honom? Vad kan ni möjligen veta om deras liv tillsammans?? Heja Foki <3

 3. Det är genom våra misstag vi växer och blir starkare <3

 4. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Foki vi stöttar dig till slutet <33

 6. Hej Foki ! Har läst din blogg i flera år nu och blir glad av att läsa den. Har själv levt i ett väldigt dåligt förhållande länge (7år) . Han var min första pojkvän och jag var väldigt ung och visste nog inte hur ett för hållande skulle vara. Fick inte göra någonting, det började med att jag inte fick klä mig eller klippa mig hur jag ville. Sen fortsatte det med att jag inte fick träffa mina killkompisar, sen inte mina flick kompisar. Han manipulerade och fick mig att tro att jag var tjock,ful och värdelös. Efter några år började han misshandla mig. Jag kunde inte lämna honom för att jag tyckte synd om honom, ingen runtomkring såg eller förstog hur dåligt jag verkligen mådde. Han fick mig att tro att det var rätt åt mig ,allt han gjorde mot mig. Jag skämdes över mig själv. Och förstog inte hur han kunde tycka om mig , jag var ju så fruktansvärt värdelös. Det har tagit mig 4 år av panikanfall och dåligt självförtroende att äntligen hittat mig själv. Medans jag hittade mig hittade jag även världens bästa människa som jag nu lever med. Med den här texten påstår jag inte att Ricky vart så hemsk mot dig utan jag vill att folk ska förstå att det inte är så jäkla lätt att lämna ett dåligt förhållande. Ni som skriver att det är bara att lämna vet ingenting ! Styrkekramar till dig

 7. Du gjorde helt rätt val!! ♡♡♡

 8. fantastiska foki, saknar ord, men du är stark! <3

 9. Det är så hemskt att folk ska öppna sin käft och vräka ur en massa saker till Foki. Vafan ska Foki sitta och betala skatt till oss svenskar för när företaget inte ens har något med Sverige att göra? Va glad för det lilla hon betalar. Ni som säger att hon inte behöver förvara sig kan slänga er i väggen. För vilken jävla människa som helst skulle försvara sig om det ploppar upp en massa skit om en på media. Förklarar man inte sig så slänger ni in en massa kommentarer att Foki är si & så för att hon inte svarar. Vad vill ni att hon ska göra? Hon har känslor & hon har ett liv, ett privat liv som ni inte behöver veta allt om. Nöj er med texten som hon skriver. Ricky va nog en snäll person och allt det där under deras 8år tillsammans. Men smutskasta inte på foki att hon lura Ricky för vafan skulle Ricky leva på i Thailand med sin fotografering? Haha vem skulle anställa en svensk som inte kan thailändska i Thailand? Jobb är ej lätt att hitta i vårt hemland tyvärr. Och om pengarna skulle delas på 50% så skulle Ricky inte ens ha råd att överleva i Thailand ändå. För en slant från bloggen räcker inte ens en halv månad för Ricky att överleva i Thailand. Läs på! Thailand och Sverige har inte samma regler. Hur trovärdig rickys historia är så får den vara det men vet man vad Thailand är för ett land så kan man tänka ut själv. Fokis klädstil har förändrats sen de gjorde slut. Det är t.om många som lagt märke på det. Så du/ni som säger något annat kan börja bläddra tillbaka och lääääs om. Sluta säg att foki ska vara tacksam att han hjälp henne, det är hon. Men han då? Han har hjälp henne med bloggen okej? Men han har levt på en tjej sen de bott i Thailand. Vilken jävla inkomst hade han i Thailand? Va sur jag blir på er som är så jävla trångsynta och elaka.

 10. Men va?? detta kan man faktiskt inte föreställa sig att Ricky gjorde eller har gjort, jag menar du har väl alltid fått ta på dej vad du vill å ha vilken färg på håret du vill? I can not think otherwise.

  Men om detta e sant tror jag dej faktiskt! 🙂 För privata grejer säger man inte i bloggen. Men förstår självklart att det faktiskt är bra för oss som följt dej en längre tid att oxå förstå kanske vad som hände då det framgicks i bloggen att ni hade det så bra. 🙂
  Jag tycker du ska Hold Your Head Up High! ♡

  Kramz ♡/ Peach

 11. Alla ni som drygar om att hon inte lämnat honom tidigare pga hans taskiga kommentarer..? Jag har själv varit med om samma situation. Han kallade mig patetisk, anklagade mig för att tro att jag va ”Miss Perfect” när jag erkände många gånger om att jag mycket väl vet om att jag inte är perfekt, han hade verkligen väl valda ord för sig…
  Jag vet hur svårt det är att lämna. Gud, jag försökte så många gånger. Men jag lockades alltid tillbaka. Till vad? Till hans fina sidor. Hans känsliga sida, den som blivit mobbad som yngre. Hans gulliga ord och all kärlek jag fick annars.

  Men till slut fick jag nog. Han slutade aldrig med sina psykningar. Jag mådde bara sämre och sämre. I slutet utnyttjade han att han visste om mina svagheter, han tryckte på mina ömmaste punkter. Han sa att jag aldrig skulle få pojkvän (kärlek är det jag trodde på mest) och han klagade på min kropp. Jag mådde så dåligt att jag ville dö. Jag ville bara bli av med smärtan.
  Han ljög väldigt mycket också. Till och med när jag hade bevis på motsatsen med HANS EGNA ORD fortsatte han neka.

  Faktiskt… Jag mådde så dåligt att jag självmant sa att jag inte ville ha med killar alls o göra på ett helt år. ETT ÅR. Jag, som alltid trott på mänskligheten och kärleken. Jag hade haft förhållanden innan honom, men han är den enda som verkligen tagit ner mig till botten och kraschat mitt självförtroende så hårt.

  Det varade över ett år. Så ni som klagar på det är helt ute och cyklar… Foki är fan inte den enda. Tror man på kärleken så mycket så håller man fast om man får minsta lilla hopp från den andre att det kommer bli bättre. Att man tror på förändring.

  Jag mår så mycket bättre av att lämna honom. Det va så himla skönt. Så jag förstår Foki. LÅT HENNE VA!

  Btw Foki jag förstår din svenska, du är grym på svenska 🙂 däremot det här med betalningen och det, han har ju tagit väldigt många bilder som du använt dig av i bloggen och så, det kostar ju en hel del för såna fotografier. Men om du stod för mat och resor och sånt så ska han inte ha några pengar. Det vet du bäst själv. 🙂

 12. Det känns skönt att du slutat skydda honom nu, det tyder på att du börjar förstå ditt eget värde. Jag frågade dig förut om din plötsligt nya klädstil berodde på att det var Ricky som ville/övertalade dig att du skulle klä dig ”oskyldigt” som du klädde dig förut, men du sa att det inte var så, utan att du bara kände för att byta klädstil. Men av detta inlägg får jag en känsla av att jag kanske hade rätt. Att Ricky styrde ganska mycket över dig och att du var lite blind för det, eller inte vågade se det.

  Det känns bra att veta att du nu börjar bli starkare och starkare som en självständig kvinna, och du kan få vem du vill i hela världen. Du är så vacker, smart och godhjärtad. Ni såg så söta ut tillsammans, men ytan kanske bedrog lite.. Jag har en kompis som är i samma sits som du var, och du är en jättebra förebild för tjejer i liknande situationer ska du veta.

  Stor kram <3

 13. Jag har faktiskt tänkt länge på detta. Om du betalat honom något under åren, för det har verkligen blivit skillnad på kvalité i bloggen sedan han försvann.
  Betydligt sämre språk, intressanta inlägg och bilder framför allt.

  Inge illa menat. Men tror inte din blogg hade nått dit vars den är idag om det inte vorde för Ricky.

  Och snälla sluta nu med smutskastningen här på bloggen, du är lika dålig som han just nu. Visa att du är den starkare.

 14. Det är bra foki!!
  Du kan och är en stark kvinna!
  Vem man än är så har ingen person rätt att styra över någon annan!
  Du är och verkar vara en helt underbar person!
  Vi förstår din svenska och det faktum att du byter stil med både hår och kläder är helt underbart!

 15. Lovisa ek

  Viktig att läsa.
  Foki alla som skriver (team Ricky) det är han själv som
  Skriver så om sig själv. Han verkar inte frisk i huvud. Jag fattar inte att du har varit med sån skit stövel.
  Orka ens va fan, sitta och skriva massa inlägg med andra namn. Det finns massa namn med samma ip adress .gå vidare och fixa dig dessutom en ny snygging snart:)))
  Han såg ut som en tjej/kille inte manlig äns.

 16. Ni båda har antagligen en viss sanning i det ni skriver, men vad tjänar det egentligen på att alla sitter pch analyserar och väljer sidor? Det viktigaste just nu är att försöka må bra och släppa varandra, inte dra upp vad som hänt osv… Det är väldigt uppenbart att båda känner sig svikna då det ofta är så det är vid uppbrott! Fokusera på framtiden istället, och till alla läsare; sluta välj sida!! Båda har antagligen en del sanning och en del överdrivenhet i sig!

 17. Alltid jobbigt att göra slut efter ett så långt förhållande, ännu jobbigare om man driver en stor blogg kan jag gissa. Håll familj och vänner nära och strunta i alla som ska komma och utvärdera erat förhållande och andra saker som vi faktiskt inte vet något om. Allt kommer lösa sig bara man tar en sak i taget. Lycka till!

 18. Foki, du är nästan min enda förebild! När jag läser din blogg blir jag oerhört glad, för att du är en glad, stark och underbart omtänksam person som kan ta sig igenom allt världen kastar på dig:) Du får mig att tro att det är okej att vara sig själv, men det är också okej att mogna och utvecklas! Fortsätt att vara stark, så kommer jag göra detsamma;)

 19. Foki! Jag har länge läst din blogg och allt har velat så perfekt och fantastiskt i er relation. Men då var jag själv i en liknande relation. I flera år var jag tillsammans med en kille som verkligen inte var bra. Men äntligen, efter 4 år tog jag mod till mig och gjorde slut. Nu är jag tillsammans med en kille som jag kan vara mig själv med till 100 %. Gud vad jag älskar honom! Jag önskar dig all lycka. Du kommer må så mycket bättre nu och jag ser fram emot att se en ännu gladare Foki i bloggen hädanefter 🙂 kramar!

 20. Så otroligt jobbigt att så många människor verkar ha svårt att fatta vad det är som verkligen har hänt mellan dig och ditt ex och istället fokuserar på att skriva sjuka och negativa saker. All styrka till dig Foki. Fortsätt stråla!

 21. Fortsätt kämpa, en dag kommer allt bli bra! ♥
  1000 kramar till dig Foki♥

 22. Bäst är du foki<3 <3

 23. Du är fantastisk Foki!

 24. Så sjukt bra skrivet! Du ska inte ha en människa i ditt liv som dra ner dig. Du gjorde helt rätt val! You go, girl!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *