Evvi gästbloggar

Hej Fokis alla underbara läsare, men mest hej till alla mindre underbara av Fokis läsare!

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är att Foki är jätteledsen just nu på grund av ett inlägg på flashback från Ricky, där han säger att han vill anmäla Foki för skattefusk bara för att han är så hämndlysten !? Detta är helt sjukt och jag fattar verkligen inte hur han kan skriva ut en sån sak på flashback, bara för att såra Foki. Så börjar alla haters att smutskasta henne så fort de har en chans, folk som inte ens känner henne eller har en aning om vad som har hänt mellan henne och Ricky.

Alla verkar tro att det finns en så otroligt ”smaskig” historia att berätta, men ni måste förstå att uppbrottet mellan Foki och Ricky var någonting helt normalt som händer de flesta människor i världen: man inser att man inte funkar ihop längre. Foki känner inte att hon vill vara med Ricky längre, för han är inte vad hon vill ha helt enkelt, och min egen åsikt är att han faktiskt är helt fel kille för henne. Min åsikt är att han är ett svin som inte förtjänar henne alls. Han har typ aldrig kunnat behålla ett jobb, och han har fått så otroligt mycket av Foki genom bloggen och hennes företag, fokiwa, som gjort att han har kunnat leva ett glassigt liv med pengar i överflöd, som han aldrig hade haft om inte hon hade funnits i hans liv. Och det är han inte ens tacksam för. Han tyckte att han skulle ha 50% av ”deras” pengar när de gjorde slut, men jag vet inte riktigt om man kan påstå att han har dragit 50% av lasset genom att fota åt henne och hjälpa henne med sponsorer?! Det är ju hennes företag, och hennes blogg, som hon har skapat och jobbat med som en galning. Och det verkade vara det viktigaste för honom i uppbrottet, att han skulle få pengar, sen när han insåg att Foki inte tänkte ge han ett öre (Yes, heja Foki!), så började han gnälla om att han var heartbroken och ville ha henne tillbaka….

Ricky har alltså inte tagit det hela så bra, och gjort en massa knäppa grejer efteråt som jag aldrig trodde han skulle göra eller säga. Jag har sett sms som han har skrivit till henne, som gjort henne ledsen gång på gång, medan hon har försökt gå vidare själv, men framför allt försökt få honom att göra det. Bland annat har hon valt att sluta svara till honom nu, och klippa bandet helt, mest för hans egen skull, men också för att han drar ner henne så sjukt mycket. Vem vill ha en sån människa i sitt liv ? Ingen! Och jag vill verkligen inte se min superglada bästis bli neddragen av sånt, så jag stöttar henne i det beslutet till 100%

Tror inte han inser hur mycket han sårar henne när han gör sånt där, men jag tycker det värsta är att han måste göra saken offentlig hela tiden!? Han vet ju att det kommer ut till er alla om han skriver en sån där sak på flashback… Om ni kommer ihåg det så skrev han ju själv ett mejl till skvallerbloggen precis efter uppbrottet också. Och Foki skrev om det i sin blogg, där hon mest skyddade ricky faktiskt, hon hade kunnat skriva ut saker som han gjort mot henne, men det gjorde hon inte, för hon vill inte honom något ont alls. Hon vill inte vara tillsammans med honom bara, så enkelt är det, och han måste acceptera det och gå vidare. Han kan inte försöka dra ner henne hela tiden bara för att han är ”heartbroken”. Foki har länge inte velat prata om det här i bloggen, just för att en sån här sak ska man inte skriva om offentligt, men nu när det här händer så känner jag att det är dags att ni får ta del av den här historien.

Jag blir så ledsen av att se min bästis så här nere, och jag fattar inte hur vissa där ute bara kan vräka ur er en massa elaka saker om henne, (se kommentarer på skvallerbloggen) när ni inte ens känner henne, eller vet någonting om vad som hänt. Jag har känt Foki sedan hon kom till sverige, när jag var 9 år gammal och foki var 10. Hon har alltid varit en genomsnäll människa, för snäll egentligen, jag blir typ sur på henne ibland för att hon alltid ska vara så snäll mot alla, haha! Hatar när folk skriver taskiga saker om henne på internet, för det är så sjukt snedvridet alltid…

Men jag vet att många av er läsare har fått den rätta bilden av Foki, och vi som står henne närmast älskar er för det! <3

Och Ricky, om du läser detta, hoppas du förstår att du gör Foki jätteledsen när du håller på sådär, och du måste sluta med det och gå vidare i livet. Sluta försöka förstöra hennes liv, och sluta bete dig som du gör nu. Det är skrämmande faktiskt….

 

195 reaktioner på “Evvi gästbloggar”

 • Anonym skriver:

  Bra skrivet! Och vad sur jag blir över det om att han krävde pengar. Som om han vara var ihop med henne för pengarnas skull.. Du är helt underbar foki och du som skrev dehär är en jättebra vän!

 • Lina skriver:

  Att kräva 50% är en grej, men du kan inte säga att han inte ska begära pengar alls för att han ”bara” hjälp henne med sponsorer och bilder. Vad tror du har gett mest pengar till bloggen? Jo, hennes sponsorer. Vad tror du har gjort att människor väljer att läsa bloggen? Jo, p.g.a proffsiga bilder. Jag säger inte att allt är Rickys förtjänst, men har han hjälp henne med sponsorer och fotografier så är det MYCKET mer än så som du beskriver det att det inte är någonting.

  Svar: Han fick nog redan när han levde livet han levde under tiden han var med Foki

 • Maria skriver:

  Jättebra skrivet, Evvi! Blir så ledsen för Fokis skull. Hade aldrig trott något sånthär om Ricky. Usch vilken dålig stil. Styrkekramar <3

 • Jenny-Cecilia skriver:

  Det är så tråkigt att det finns personer här ute som vill andra folk illa! I mina ögon handlar det här om ren och skär svartsjuka, både för Ricky och för dom andra som stämmer upp i hans melodi.

  Foki jag känner inte dig personligen men hela din underbara personlighet lyser igenom i nästan alla inlägg du gör. Den personligheten jag ser säger mig att du aldrig skulle såra någon annan människa med vilje.

  Visst han varit en duktig fotograf under lång tid, men han har ju också fått en bit av kakan så han behöver inte känna sig lottlös. Om han ville ha betalt, dvs lön, borde han tagit fram någon form av anställningskontrakt där båda parter kunde kommit överens. Nu får han helt enkelt skylla sig själv. Det är nog också en av anledningarna till att han agerar på det här sättet för alla vet ju att det är ganska jobbigt att ”skylla sig själv”

  Det finns säkert goda skäl till varför ni bröt upp och han var en del av det. Det som han håller på med nu i efterhand visar vem han egentligen är och du Foki ska känna dig nöjd med att ni bröt upp. Det visade ju sig trots allt att det var pengarna han ville ha och inte dig.

  Foki… Bryt ihop och kom igen! Ta hjälp av nära och kära! Det finns så många som tycker om dig, bl.a. jag! Jag hejar på dig och önskar dig all lycka och välgång i livet!

 • J skriver:

  Mitt ansikte just nu —> >:(

  Jag är upprörd och jättearg av att någon kan behandla Foki på ett sådant sätt, har läst hennes blogg i drygt fem år nu, och hon verkar ju vara en genuint snäll och omtänksam person därför är det helt bedrövligt att detta drabbar henne!

  Du är stark, Foki, du kommer att klara dig igenom detta. Jag önskar dig all lycka Foki. :’)

  – Ditt största fan(?) ;P

 • Anonym skriver:

  Hoppas Foli tar hand om sig väl, samma gäller även dig som kompis.. Man mår dåligt tillsammans.
  Köp lassar av glass till Foki och dig, ha kul och tänk på alla goda killar i världen. Det finns goda och onda. Man måste kläcka ägget för att veta vad som finns inuti, det kan vara helt mosigt och kladdigt eller hårt och fast.

  Foki! Jag hoppas att du hittar en bra kille till slut, men du borde ta ett allvarligt snack med Ricky om att detta beteende är barnsligt och oförskämt av Ricky… Hans lön från dig var väl ändå allt resande ?
  Pengar saken antar jag att du redan har fixat. Alla måste jobba från botten upp, Ricky är fortfarande i botten därför tror jag han känner sig efter då du har lyckats så bra.
  Däremot önskar jag honom även att ta hand om dig, han kommer inte bara skada dig utan sig själv och kanske sig framtid om allt han tänker på är pengar.

  Hoppas du finner din kärlek. Leta inte efter din Romeo. Han kommer hitta dig !
  Och kanske i Frankrike 😉
  Massor av varma gosiga kramar från en annan liten asiat <3

 • Anonym skriver:

  Lilla fina Foki!
  Du måste visa dina känslor för bloggen oftare, man mår bättre av att gråta med folk som man kan få tröst av och inte hålla in.
  Sen tar du en bit glass, funderar lite grann och visar världen vad du har att ge.

  Kramar

 • Phazer skriver:

  Hej Foki
  Jag är en norrlänning som bor o jobbar i sthlm.
  Du är den mest underbara tjej jag vet, har följt din blogg länge.
  Du är fin, söt, vacker, smart, snäll, precis en sån tjej jag skulle vilja lära känna…….Åker låångt uppåt norrland snart, åker du bil neråt så kan vi ju alltid vinka !!!!!!!
  Tänk inte för mkt, ok.
  Allt kommer bli jättebra, lovar.

 • Anonym skriver:

  Vilket bristfälligt inlägg. Vem skrev detta inlägg. Foki känner säkert att hon vill betala så lite skatt som möjligt.

  Svar: Betala skatt i Sverige med Thailändskt företag?

 • Mandy skriver:

  Oj då, där ser man vad som är på ”g”. Det var ju inte så bra. Stackars Foki. Vår finaste Foki som vi som följer i hennes blogg som vi gillar kanonmycket och vi tycker Foki är världens härligaste och gulligaste tjej. Foki
  verkar vara en supersnäll tjej som värnar massor om sina vänner.

  FOKI OCH EVVI – NI ÄR BÄST
  Take care Girls and don’t forget to smile,
  even though the road might be bumpy
  from time to time. It´s part of Life.
  And remember one thing:
  EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

 • Ina skriver:

  Många styrkekramar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Frida skriver:

  Ricky verkar vara en riktig bitterf*tta. Heja Foki!

 • Katherine skriver:

  :'( blir så sjukt ledsen när man får se en annan sida av en person, en sida som man inte ens trodde existerade…. det låter helt genomsjukt vad han har anklagat foki för och hon har tur som har en så fin vän som du! älskar dig foki <3 stay strong!

 • Monica skriver:

  Pengar kan verkligen förstöra människor. <3 <3 <3

 • Bubbel skriver:

  jag hoppas allt löser sig snart för dig Foki! Tills dess så tusen kramar till dig!! Du är fantastisk och underbar 🙂 <3

 • Sanna skriver:

  Men kram på dig Foki! <3 Hoppas det blir bättre.

  Som bloggläsare går det inte att veta vad som händer på något djupare plan, och personligen väljer jag att inte döma eller ens bry mig så mycket om vad som hänt. Jag läser din blogg för att den gör mig peppad igen när jag har en extra tung eller tråkig dag, och det räcker bra så för mig, men vet att alla inte gör så, och jag förstår att det måste kännas jobbigt.

  Hoppas ni får kul i Umeå i helgen förresten, och att vädret blir bra på Yran. Bor själv här, men jag har jobb i helgen så det blir ingen brännbollsyra för mig (men däremot gott om pengar i plånboken 😛 Man får ta det goda med det onda)

 • Jiz skriver:

  Karma heter det.

 • Cicci skriver:

  Fy jag hatar sådana människor. Foki du verkar verkligen genomsnäll, många vill dock utnyttja detta tyvärr 🙁 våga säg ifrån när det inte känns rätt <3

  Brukar inte kommentera så ofta men läser alla inlägg, skriva är inte min grej. Vet att du är i bra händer med din kompis och Carolina w!

 • Nea skriver:

  Folk måste verkligen lugna ner sig (skvallerbloggens kommentarer i åtanke). Det är synd att så många verkar finna glädje när det går dåligt för andra, speciellt när de inte vet något av det som har hänt.
  Av det jag läst och sett nu, tycker jag att Ricky betett sig skitigt! Såklart blir man nyfiken i vad som hänt när Ricky försöker skylla Foki. Och för oss läsare bildar det missvisande uppfattningar om båda.
  Det är synd att det som inträffat har inträffat.. 🙁 Trodde bättre om Ricky. Och hans politiska yttringar skrämmer mig..
  Kärlek till dig Foki! Du har verkligen varit mogen och visat respekt genom allt detta. Du, är min favoritbloggerska.

 • Linda skriver:

  Tråkigt för båda parter när det blir så här. Många startar företag med sin partner eller bästa vän utan att diskutera om vad som händer med företaget ifall de vill bryta upp. Man kanske hoppas på en bra deal men sen blir man i stället ovänner och ena blir besviken. Det bästa är att diskutera sånt här medan man fortfarande är bra vänner och sedan skriva ett avtal med advokat.

 • Lisa skriver:

  Sbjsöasn

 • Mannen i blå skriver:

  Hörde att du var en Sdare

 • Amii skriver:

  Tråkigt

 • Anonym skriver:

  Sanningen kommer alltid fram i slutändan.

 • Anonym skriver:

  Hej, jag skriver via en Engelsk laptop sa min foljande text kommer att bli skriven pa engelska pga brist av svenska bokstaver.

  It’s not only sad but extremely pathetic that he would go to this length. Whether Foki’s company has committed what Ricky is accusing her of, I don’t know and I honestly don’t care because it’s none of my business. But for him to consider reporting her only because he feels ”betrayed” due to their break up? That he feels worthless and backstabbed because Foki moved on as any normal human being? It angers me to no end.

  It angers me because 1) I’ve had experience with a guy like this, and guys like that are so insecure, depressed and are such cowards. He cannot possibly tell Foki about his issues or confront her about being careless, he has to report her to the government. I mean, is he for real? What kind of passive aggressive crap is he pulling? God FORBID you move on after half a year, how dare he even think that Foki owes him anything?

  If he wants money for his work on the blog because of his pictures and whatever else it was that he did, he should meet up with a lawyer and discuss his options like a normal human being. Not bring the government in, that is such a childish thing to do.

  I’ve read your blog Foki for about 5 years now, ever since 2009 I was 15. So I feel for you, and it makes me angry when guys act like idiots because they’re hurt. And I don’t want to blame his actions on your break up because I feel that’s a cop out. People that are vindictive and unforgiving as Ricky himself put it do bad things because they’re bad. No other reason. They may act like normal people but at the core, they’re just bad.

 • MissLeigh skriver:

  Dear Foki,

  Your friend wrote a wonderful blog. I discovered you a few weeks before you broke up with Ricky and haven’t had the chance to read past blogs. So, I never really knew of your relationship. I am glad that you are not together anymore and you are standing up for yourself. I have heard of people who stay in a relationship to get popularity or money from someone else’s success. I don’t even know how to find a ”gossip blog”. So, I haven’t read anything. I wish you all the best in this trial.

 • Elin skriver:

  Men va tråkigt! 🙁 Hoppas att det löser sig och att Foki blir glad igen! <3

 • affi skriver:

  lol flashback, en grogrund för grundlösa rykten och smutskastning. även de snällaste människorna har en flashbackare som bara avskyr denne

 • Becka skriver:

  Hade aldrig trott det om Ricky, men du är så stark som till sist säger ifrån Foki. Du har allt stöd från oss. <3

 • Sarah skriver:

  Fy, vad tråkigt med ett sånt ex… Jag som tyckte att mina var hämndlystna.
  Bra att du sade ifrån angående deras uppbrott. Det märks vilka småbarn som finns i läsarkretsen och som inte har lärt sig att ett uppbrott är privat. Överallt ser man spekulationer kring vad som hände och läsare som tycker sig ha rätt till detaljer samt tar sig friheten att säga vad de tycker att Foki och Ricky ska göra. En person som själv har haft en vuxen relation skulle aldrig göra det.

  Angående anmälan; var inte oroliga! Har allting gått rätt till i företaget finns det ingenting som Skatteverket kommer att reagera på. Man kan inte bli dömd för skattefusk om man faktiskt inte har fuskat.

 • Ebba skriver:

  Finaste Foki du förtjänar inte att bli behandlad såhär, hoppas det känns bättre snart. Många kramar <3 <3 <3

 • Till foki skriver:

  Det som sporra hela hypen kring uppbrottet är faktumet att foki vägra kommentera det ordentligt och varje gång hon nämner honom skriver hon något som bara kan läsas som en otroligt stor förfining av situationen.
  Foki, du kan väl en gång för alla adressera och möta det som cirkulera runt dig o Ricky. Inte smutskasta men möta det(utan en massa retusch) och avsluta det helt.

  /En läsare som är Trött på att höra om skvaller, som läser din blogg främst för inspiration kring resor och livstil.

 • Emma skriver:

  Men gud. Jag hoppas allt blir bra snart, och HEJA FOKI! Det är väl helt uppenbart att hon är världens bästa människa, hut kan folk vara så dumma.

 • Ellen skriver:

  Åh, älskade Foki.
  Din blogg har jag följt från starten. Jag kommer ihåg att jag satt framför datorn med eminem på hög nivå, läste igenom alla inlägg en gång till och lekte lite cool. Det var så länge sen. 4 år sedan nu? Wow.
  Jag ligger hemma sjuk och vaknade tidigt. Några klick och jag var inne på din blogg från mobilen, läste inlägget med ögonen vattniga. DU – lilla foki från Norrland som skapat så stora bravader, flyttat till Thailand, hjälpt fattiga barn och alltid utstrålat GLÄDJE genom din blogg, ska inte utsättas av det här. Inte någon annan heller för den delen, men iallafall. Jag vill bara säga tack för den personen du är.
  För att du finns.
  Men du foki? Ta nu några strutar glass och kramas lite med din friendo evvi, för hon verkar iallafall pålitlig. Sen går du ut och GÖR Frankrike!! Men du måste också visa vad du går för, så ut och visa för världen vem du är!!
  Puss och kram från en gammal läsare. Du är så underbar, jag önskar att jag kände dig.

 • My skriver:

  Blir tyvärr inte ett dugg förvånad, syntes i bloggen att Ricky ville ha Foki som sin lilla ”mangadocka”/babydoll och moneymaker, Foki förändrades så direkt efter uppbrottet vilket också är ett tydligt tecken. Hoppas att folk omkring honom ställer krav så att han skärper sig, de var ju trots allt tillsammans så länge att alla känner båda två. Heartbroken är han nog inte, mest girig och bitter för att han tappat kontrollen över ”sin lilla flicka”, inte äkta kärlek när man beter sig så.

 • Sandra skriver:

  Wow! Vist är saker aldrig vad man tror men att det var så här vridet kunde man aldrig gissa!
  Ricky som alltid framstått som en jätte söt person, men det är ju klart det finns nog inte många som inte blir påverkade av pengar och han blev tydligen det!
  Och alla haters där uppe kan fan stoppa upp något!! (Ursäkta ordspråket) men blev så irriterad när man läser sånt här..
  Man har fått föja Foki här vars blogg har växt extremt mycket med åren. Hon har kämpat för sin blogg, sitt företag där hon slet extremt hårt. Vist tog Ricky bra bilder men det är inte så att man läste bloggen för bilderna! Jag har läst bloggen sen flera år tillbaka och vill ha helheten! Kan inte direkt påstå att bloggen blivit dåligare sen Ricky försvann. Tycker nästan den blivit lite roligare för helt plötsligt kom det in så mycket människor i bloggen vilket har gjort den mycket intressant ist för att bara läsa om Ricky och se bilder på Ricky..
  Han har inte rätt till ett öre, han fick tillräckligt när han var med Foki!
  Och till dig Foki och din underbara vän, cheer up! Alla här i världen älskar skvaller, det dör ut lika fort som det kommit upp! Du är en underbar person och det finns ingen annan som tror nått annat! Du är känd för det! Låt det bara glida av och krama din vän för hon är värd guld! Hoppas min (långa) kommentar kan muntra upp lite iaf!
  Du är grym och en jätte fin person, det vet dina läsare om några! Kram

 • Sara skriver:

  För det första, Foki sluta att läsa skvallerbloggarna! Där står ändå inget bra och folk smutskastar alla allt och alla där. Har för mig att ex. Kenza slutat läsa detta då det endast gjorde att hon mådde dåligt. För sanningen är den att du kan aldrig bli älskad av alla, är man smått känd har man alltid fiender..tyvärr.

  Sen tycker jag att det är väldigt tragiskt av Ricky att hålla på som han gör, samtidigt så är det bara Fokis historia vi just nu fått ta del av och som vanligt finns det alltid två sidor av varje historia. Därav är jag opartisk i detta (dock tycker jag att det var otroligt fel av Ricy att gå till flashback!!!)

  Det sista som är värt att säga är att så länge du faktisikt inte har gjort något fel när det gäller skattefusket så har du heller inget att frukta. Du kan till och med anmäla Ricky för förtal om detta inte stämmer.

  Hoppas att allt löser sig!

 • Marcus skriver:

  1) Jag tycker att det är dumt att låta en kompis skriva ett gästinlägg om detta infekterade ämne. Vännen skriver allting ifrån ett perspektiv utifrån och kan omöjligen veta alla detaljer, utan har fått det berättat för henne.

  Tycker att det hade varit mycket bättre om Foki skrev ett inlägg där hon förklarade sina känslor och händelserna kring denna cirkus istället för ovanstående inlägg.

  2) Jag hittade Ricky’s Flashback-tråd. Han skriver rakt ut att han söker hämnd och att han anser att Foki har behandlat honom som skit. Givetvis är detta extremt dumt, omoget och pinsamt beteende ifrån hans sida. När man älskat någon i många år så finns det ingen ursäkt för att medvetet göra sitt bästa för att såra personen; vilket är precis det han försöker göra.

  3) Det känns dumt i att spekulera vem som gjort vad och vem som har rätt och fel. Detta är Fokis blogg och allting är ifrån Fokis perspektiv. Det känns konstigt att säga att ”Ricky bara tänker på pengar” i kommentarerna då man omöjligtvis kan veta hur han tänker; mer än det han sagt. Att han vill hämnas på Foki för hennes beteende mot honom.

 • sandra skriver:

  Sanningen från Rickys sida kommer upp på gossips.se under dagen.

 • En som gillar din blogg. skriver:

  All kärlek och styrka till Foki som gör så många människor glada var eviga dag via sin otroliga blogg. du förtjänar allt gott och jag önskar dig det du vill här i livet!

 • Sanna skriver:

  Usch vad ledsen jag blir när jag läste detta, hur kan man göra så mot en man en gång älskat?! Jag hatar pengar, i slutändan gör det en aldrig lycklig utan gör en bara girig. Iaf, massa kramar till dig Foki, vilken underbar vän du har som skrivit detta inlägg och står upp för dig. Såna fina vänner växer inte på träd. Men du Foki är en väldigt fin och fantastisk människa så du förtjänar all kärlek i världen, inte sådant skit. Stå på dig, du har många på din sida! Jag önskar dig en fortsatt trevlig resa. <3

 • S. skriver:

  Det är så tråkigt när det ska slutar sådär, jag tyckte att de verkade som att Foki och Ricky var ett sådant bra par tillsammans. Tyvärr är det alltid någon som ska jämföra allt i pengar (både vid uppbrott och när någon dör), vem som köpte vad, vem som gjorde mest/minst, vem som är skyldig vem och vem som fotade vem i de här fallet. Visst han fotograferade henne, många kanske glömmer att Foki även blev modell åt de bilder som han senare använt och lagt upp för sin egen räknings skull. En fotar, en blir fotad, de går jämt upp i ett förhållande.

  Hade man sett det ur ett affärsriktigt sätt skulle det nog egentligen vara foki som är på plus sidan då hon som ”modell” är ”kändare” än fotografen. Men som sagt när man är tillsammans ser man det som en tjänst och gentjänst . Han var säkert nöjd då, finns säkert en slant och som du skriver, fick vara lycklig i ett främmande land men den han tyckte om, något som han kanske inte skulle gjort utan henne? Det borde vara de som betyder mest.

 • Anonym skriver:

  För övrigt förstår jag att han ville ha pengar. Han gjorde ju trots allt ett jobb. Men 50 % är ju lite att ta i.. men detta är ju sånt man måste göra upp innan?!

 • Sara skriver:

  Heja Foki! Ät lite glass nu och strunta i alla konstiga människor som försöker utnyttja dig! Jag är tyvärr också ”för” snäll, och det är verkligen ingen egenskap jag gillar. Jag har börjat att alltid försöka utgå från mig själv och vad jag vill, och det tycker jag att du också ska göra! Säg i från på skarpen!

 • tove skriver:

  Har varit med om ett liknande breakup! Det är bara att ignorera så slutar han!<3
  Kämpa foki!! Du har ju otroligt fina vänner och bloggläsare vid din sida!!<3 kram

 • Fiffi skriver:

  Hmmm…vem har egentligen skrivit detta inlägg? Det hela blir ju väldigt pinsamt – att bemöta med samma smutskastning. Låg nivå från alla inblandade!

 • Tuva skriver:

  Super bra skrivet!!! Hade ingen aning om att Ricky var sån, och jag förstår nu varför han har vart ett så känsligt ämne för dig, och varför du har velat lägga honom bakom dig. Tycker du gör helt rätt i att inte ge honom några pengar, för han verkar ha fått nog när ni var tillsammans. Styrke kramar till dig Foki! <3 <3

 • Klara skriver:

  Foki. Du är awesome. Just ignore allt som inte är awesome med ditt liv just nu för du har kommit fram till en händelse i ditt liv som haters älskar att vräka sig i, bara för att de själva är så sjuka i huvudet. Haters älskar att hata, inte på en speciell person utan bara själva agget. Ta inte åt dig av något elakt någon skriver. Du är bäst. Skit i alla som inte säger det, de är inte värda din uppmärksamhet. <3

 • Fanny skriver:

  Varför skicka kompisen aty skriva försvarsinlägg? Inte första gången du (foki) gör det.

 • Jannika skriver:

  Det finns alltid två sidor av ett mynt. Självklart är det jättetråkigt det som har hänt. Vi gör många saker när vi är ledsna och det är tragiskt att det ska behöva sluta som det gör ibland. Däremot har vi bara hört Fokis sida och det är självklart att man lätt tar hennes sida då.
  Det jag tycker är riktigt dåligt av båda personen som skrev inlägget och Foki (om hon godkände inlägget innan det lades upp) är att ni smutskastar Ricky något otroligt. Lite dubbelmoral över det hela..

 • A skriver:

  Känner ju foki bara genom bloggen, men kan faktiskt säga att man ser på henne att hon är en genuin människa! Hon har upplevt mkt mer än vad vi någonsin kan föreställa oss och endå så är hon alltid glad och har sin livsglädje.

  Vad det gäller Ricky, så blev jag glad att de gjorde slut! Han verkar vara en lat bonde som utnyttjar! Herregud, Foki är såååååå mkt snyggare en han! Det var verkligen missmatch innan. Haha

  Foki, du e såå vacker och alltid varit framgångsrik sen du var liten! Var aldrig ledsen för någon som inte förtjänar dig. De människor lever på att sprida dålig energi.

  Tänk på hur många det är som vill dig väl och tycker du är en toppen tjej! Rise and shine 😀

 • Sandra skriver:

  Stay strong Foki! ♥

 • Men snälla skriver:

  Tänk om det inte var ricky som skrev det där inlägget? Då är det ju verkligen pinsamt att skriva ett helt blogginlägg om det.,,

 • Anna skriver:

  Usch vad tråkigt när det blir så här..
  Har följt din blogg sen jag var 15 år gammal (är 20 nu) och Foki, du ska veta att du varit en sån otrolig inspiration för mig. Jag tror inte du förstår vilken fantastisk förebild du varit under min tonårstid. Jag vågade satsa på naturlinjen och ska börja plugga civilingenjör till hösten. Jag vågade sto emot all grupptryck och våga vara jag. Jag vet att det här inte är relevant med Rickys smutskastning, men jag hoppas det muntrar upp dig. För jag kan inte beskriva med ord hur stor tacksamhet jag har till dig. Du har visat sån ödmjukhet, glädje och passionen hela vägen igenom. Även den här stormen kommer passera och när den gör det är jag helt säker på att du fortfarande kommer stå stadigt med seglen i rätt riktning 🙂 <3
  Massa massa kramar!

 • Kristin skriver:

  Blir så jäkla förbannad på hur ricky beter sig. Ett riktigt as med andra ord.

  Jag blir så ledsen för din skull och kan inget annat än att sända styrkekramar och all kärlek till dig. <3

 • Jenny skriver:

  Det finns ju något som heter SAMBOLAG! Dvs det man skaffar ihop under ett samboskap ska delas lika! Googla för rätt svar, men lagen finns.

  Tycker det dessutom är tråkigt att Foki/du/ni ska börja dra upp detta igen.. Var tyst istället eller gå ut med exakt vad som hände och skriv inte i gåtor…

  Dom planerade barn ihop och i bloggen var allt så puttenuttigt.. Sen plötsligt hände något? Sjukdom? Otrohet? Dödsfall? Ja något hände iaf eftersom det tog slut så tvärt..

 • felicia skriver:

  Usch fy vad jobbigt att läsa! Jag har läst din blogg flera år och du är en sån underbar människa som aldrig gjort något för att förtjäna det här. Tur att det tog slut för nu visar det vilken människa han egentligen är 🙁 Massor av styrkekramar Foki, och hoppas att han slutar

 • Magdalena skriver:

  Jenny – sambolagen är en svensk lag, de bodde i Thailand.

 • Magdalena skriver:

  Det goda du gör idag glömmer ofta folk i morgon
  gör det ändå

  Om du är snäll kanske folk anklagar dig för att ha själviska, dolda motiv
  var snäll ändå

  Om du är framgångsrik kommer du att få några falska vänner och några verkliga fiender
  var framgångsrik ändå

  Om du är ärlig och uppriktig kanske folk lurar dig
  var ärlig och uppriktig ändå

  Vad du tillbringar år med att bygga kan någon kanske förstöra på en dag
  bygg ändå

  Om du finner kärlek och sinnesfrid kan andra bli avundsjuka
  var lycklig ändå

  Ge världen det bästa du har det är kanske aldrig tillräckligt
  ge ändå världen det bästa du har

  Du förstår, när det kommer till den slutliga räkenskapen så är det mellan dig och Gud
  Det var ändå aldrig mellan dig och de andra

  -Moder Teresa

 • Cicci skriver:

  Usch vad ledsen jag blir!! Hur kan han göra så mot Foki som verkar vara världens underbaraste, snällaste och finaste människa!? Tycker han bara smutskastar sig själv och får sig själv att framstå i dåliga dager genom att göra så, han vinner iallafall inga sympatier. Fast att han sårar så mycket samtidigt… Foki- Var glad att du slipper honom nu! Han kan inte göra dig något illa! Vilket svin, precis som Evvi säger!! Var stark Foki, du klarar det!! Vi är många som står på din sida <3 (Evvi- jättefint skrivet inlägg)
  Massa med kramar till er!

 • Julia skriver:

  Till Jenny:
  Oavsett om sambolagen hade gällt för deras förhållande eller inte så levde de i Thailand, där man givetvis inte kan applicera svenska lagar. Sedan kanske du ska veta att sambolagen inte är så tvärsäker som den kan verka i lagtexter, det är mycket sällan ett hem delas upp 50/50 i en domstol om inte partnerna är gifta/har barn/varit tillsammans väldigt länge.

  Att det tog slut tvärt är ingenting konstigt heller. Det är sånt som händer, fattar inte varför ni inte kan släppa det.

 • Ellu skriver:

  Bästa kompisen du har där Foki!!! Hemskt att han ska hålla på så. Hoppas allt löser sig och kämpa på Foki, det är som just nu du behöver din underbara familj och vänner som Evvi! Kramar till dig och kom ihåg, allt kommer bli bra hur svårt det än känns för tillfället (That which does not kill us makes us stronger. – Friedrich Nietzsche) Jag har läst din blogg i över 5 år och fått så mycket av det, och vet att andra också fått hjälp från dig och det är så synd att allt vi kan ge dig är våra kommentarer men hoppas det hjälper lite i alla fall <3!

 • Nathalie skriver:

  Foki, fighting!!
  Det kommer nog alltid finnas näthatare som önskar människor som har det bra det värsta.
  Förstår att det måste vara ett hårt slag när någon du älskat så mycket visar sin otroligt fula sida.
  Kram

 • Felicia skriver:

  Hej foki! Har följt din blogg sedan 2008 och sett dig utvecklas till den underbara tjej du är. Du inspirerar mig med allt du har åstadkommit.
  Ex är tråkiga, hade ett som spred ur falska otrohetsrylten om mig för att han tyckte att det var orättvist att kag gjorde slut. Stay strong! Så länge alla du bryr dig vet sanningen så får dumma inskränkta människor tro vad de vill. Dom har ingen roll i ditt liv utan är bara ledsna med sina och avundsjuka.
  Du är bäst, och du kommer klara det här!
  Massa kärlek!

 • CuddlyCake skriver:

  Läser vissa av ovanstående kommentar, för det e ändå några som menar att detta inte ska tas upp i bloggen. Men missar ni att de e Foki’s blogg? Att hon får skriva vad hon vill och behöver inte blidka alla. Vill man inte läsa, gå inte in. De e inte svårare än så.

 • Anonym skriver:

  Men snälla ni som skriver massa skit om skatt och och att Foki inte skriver sitt eget inlägg och att Ricky ska ha 50% lr mindre för han bidragit gå häng er varför besvärar ni er själva genom att kommentera slut är slut and so what om han tagit proffs bilder det är inte så att Foki inte haft pengar för anställa en fotograf men i det läget har hon valt Ricky som stått hennes hjärta närmast och litat på honom .. Och om ni är så dumma har ni aldrig undrat var fan han har fått alla sina pengar ifrån och resa och dyra grejer om han inte ens har ett levebröd?!

  Sucks att ni ska vara på henne gå kn*lla Ricky om ni tycker så synd om henne låt tjejen leva sitt liv!

 • freja skriver:

  Foki, jag står helt på din sida och jag tror jag förstår precis vad du går igenom just nu. För precis ett år sedan hade jag ett lång-LÅNGdistansförhållande med en kille från Österrike. Jag var så kär och han också, men. Avståndet och att ej kunna ses på 6mån gjorde sitt. Jag led så fruktansvärt och det ena ledde till det andra missförståndet. Tillslut gjorde den här killen allt för att såra mig. Han lade upp bilder på sin instagram med tjejer. Skrev till tjejer på facebook. Tryckte ner mig och fick mig att känna mig dum. Han slog mig under bältet gång på gång. Under allt detta som pågick i drygt ett halvår hade jag som mål att ej sjunka till samma nivå som han, att ej spela fult – mitt mål va att jag skulle kunna se tillbaks på detta med rak rygg och min syn på mitt eget värde i behåll, utan att skämmas. Jag tog mig ur detta som en mogen men än om sårad Freja. Nu när jag ser tillbaks på detta, så är jag så stolt över migsjälv att jag tog situationen på det viset och inte föll för den omognavägen. Precis som gör Foki, du tar den lite svårare vägen, du tar vägen av självrespekt. Den väg som du i framtiden kommer att vara så stolt över att du tagit. Ricky kommer ej att kunna se tillbaks på detta och känna sig stolt. Det han gör mot dig gör ont, men i slutändan är det han som gör illa sig själv medan du står kvar; stark, stolt och respekterad – avdigsjälv och av andra.

  Jag tänker på dig Foki, och jag vet att det är så många som förstår dig och inte dömer dig utan stöttar dig.

  Allt gott i världen till Dig foki. Du inspirerar och jag blir varm i hjärtat av din blogg.

  /freja, 22år.

 • Therese skriver:

  Åh vad ledsen man blir när man läser detta inlägg!!
  Jag trodde aldrig någonting sådnt om Rivkey! Då förstår jag att Foki inte vill skriva om honom mer om han fortsätter såra henne så illa! Usch på sådana folk!! Hoppas allt löser sig så foki kan få leva gott igen <3 tror inte någon av hennes riktigta läsare och fans någonsin skulle tro på Rickey eller skriva elakheter!! Vi älskar ju att läsa hennes underbars blogg för att hon är så himla go!!<3

 • Elina skriver:

  Tack Evvi för att du stöttar Foki så mycket! Det är nog inte lätt för henne just nu även om det verkar så för oss via bloggen… men vi vet ju att Foki mer eller mindre alltid skriver glada och positiva inlägg. Heja Foki och Evvi!
  Foki sade i videoklippet med Bem att hon gillar äldre killar eftersom de är mognare då, men det kan man verkligen inte säga om Ricky i det här fallet. Hon vill inte mer, och visst, det kan vara jobbigt ett tag, men man är ju för fasiken LÖJLIG om man går ut på nätet och försöker spela offer när det hela egentligen verkar ha gått lugnt till. Jag kan till en viss del förstå att det blir konstigt om man går tillbaka till ett liv med mindre inkomst än förut, men det får/måste man leva med! Han kanske har rätt till en summa, vad vet jag, men det ska man i så fall förhandla med sin föredetta partner, INTE bete sig som ett barn och tjura till sig det.
  Trodde du var bättre Ricky. Min bild av dig har ändrats totalt, men kanske är ingen av era beskrivningar av situationer helt sanna till 100%. Men jag har svårt att tro att Foki vill såra någon med flit. Jag har mött henne i 3 minuter och det är ingenting jämfört med vad ni hade. Men jag vill ändå tro på Fokis beskrivning.
  Väx upp!

 • Commander Keen skriver:

  Förstår verkligen inte att folk kan med att smutskasta någon som Foki som aldrig skriver något ont om någon. Jag känner att det här inlägget aldrig hade behövts om inte ni som kommenterar här fortsatte fråga om Ricky om och om igen. Hon har ganska tydligt visat att hon inte vill prata mer om honom och svara på fler frågor. Skulle ni uppskatta om folk tjatade om era ex hela tiden?

  Oavsett vad som hände och händer nu tycker jag att detta är mellan Foki och Ricky och vi gör alla (alla utomstående!!) bäst i att ignorera det istället för att lyssna på onödigt skvaller. En breakup är aldrig lätt och förhoppningsvis kommer även detta att lugna ner sig till slut så att alla kan må bra.

  Du är alltid sjukt glad och stark Foki men ibland behöver man bara vara ledsen och bryta hop lite inför sina vänner. Allt det här kommer bara göra dig ännu starkare! Du har jobbat hårt för att komma dit du är oavsett vad folk säger och tycker, svartsjuka är ju tyvärr något som alla framgångsrika människor får stå ut med. 🙁
  Du är en förebild för många och vi är även många som stöttar dig och vill dig väl i alla lägen! Du har så många fina fans och jag hoppas att du alltid kan fortsätta vara en så positiv och fin förebild för unga tjejer! (Men kom ihåg att det är okej att vara svag och ledsen ibland med oavsett om du väljer att visa upp det i bloggen eller inte).

  Massor av kärlek och styrkekramar till dig! Hoppas att den här resan till Paris får dig att tänka på annat. Ibland behöver man bara komma bort från allt. 🙂 <3

 • Anonym skriver:

  Hjärtekramar!! <3

 • Viktoria skriver:

  Även om man skulle applicera den svenska sambolagen gäller den bara bostad och bogar som införskaffats gemensamt.

  Ta hand om dig Foki. Människor som drivs av hämndbegär, snackar skit för att få uppmärksamhet och inte kan hantera uppbrott från relationer är inte värda ens uppmärksamhet.

  Fortsätt ha kul med dina vänner, din familj och på dina äventyr. Det är vad som räknas i ditt liv, inte någon som pga. bitterhet försöker stjäla din livsglädje.

 • Julia skriver:

  Jag trodde Ricky inte var en sådan person som måste hölla på såhär.
  Foki stay strong. Snälla. Jag älskar dig så mycket och det enda jag skulle vilja göra nu är att krama dig. Försök att inte tänka på honom under resan. Du är yngre än honom men 100% mognare.

  1000 kramar.
  Julia

 • Jag blir ledsen av att tänka på att Foki är ledsen 🙁

 • Viktoria skriver:

  Bohag skulle det stå.

 • Hannah skriver:

  Då förstår man varför ditt humör gått upp och ner i perioder. Uppbrott är aldrig lätt men när ena parten tar det såhär och beter sig illa är det hemskt.
  Fortsätta äta massa glass och umgås med dina nära och kära!

 • julia skriver:

  vet du att de verkligen är ricky då eller hänger du ut honom för att du ”tror de är han” ? skulle du inte ha något och dölja så låt honom anmäla dig och låt dom kolla igenom ekonomin. varför göra en big deal av de hela? vill han jävlas, låt han! Du vinner ingeting på att svara tillbaka och ge honom uppmärksamhet – snarare förlorar du energi!

 • Fyfan, hur kan han hålla på så här. Hoppas innerligt att Ricky läser det här och inser att han måst gå vidare i livet utan Foki. Kämpa på Foki, du klarar det här 🙁 <3

 • johan skriver:

  Klart att han ska ha 50% han har hjälpt till med företaget. Bara fotat och hjälpt till med sponsorer ?? Det är ju det bloggare lever på… Hade det varit omvända roller då kan jag lova att det hade varit fokis som ville ha 50%. Varför ska det vara sån gnäll när det är killen som vill ha 50% men att det är en självklarhet när kvinnan vill ha 50%???? Ge han 50%. Inte mer än rätt….. Och enligt sambolagen så har han rätt!!

  Bara så du vet så håller jag inte på nån i detta men tycker bara rätt ska vara rätt.

 • Ksenia skriver:

  Tråkigt att höra =(
  Det påminner väldigt mycket om min före detta
  bästa vän. Jag hade märkt av det där om Ricky men
  hoppades på att jag hade fel =/
  Det finns sånna människor och man kan inte göra
  nånting åt det.
  Var stark finaste Foki <3

 • Dissys skriver:

  Fina Foki! Har följt din blogg i säkert sex år nu och hade inte en aning om att han var såhär. Uppbrott kan dock ta fram det fulaste sidorna hos folk. Men stå på dig, ignorera han och omge dig med dina fina vänner så kommer allt att ordna sig. Du är en toppentjej! Massor av styrkekramar! <3

 • sandra skriver:

  Nu ligger Rickys del av historien uppe på
  gossips.se
  in och läs om ni vill veta hela sanningen.

 • neemees.com skriver:

  Nu tänker jag själv tala ut om en sak som har att göra med detta. Detta är mer en direkt kommentar direkt till Foki som jag vill ska nå fram. Jag har även försökt maila om detta. Men förmodligen drunknar det bland alla andra mail.

  För det första har mitt namn missbrukats för att kommentera. Strax efter uppbrottet mellan Ricky och Foki kom det dära till Skvallerbloggar och när Ricky ”talar ut”.
  Det regnade in mail och kommentarer till mig om vad jag menade för något i ”mina” kommentarer i Skvallerbloggar om Rickys uttal och deras förhållande. Jag måste säga att jag inte skrivit något av det där. Jag blev ledsen över vad jag läste i dessa kommentarer.

  Jag vill ogärna peka ut någon i detta fallet.

  Men vi har haft en person boende här ett tag som visste att jag kom i kontakt med en vän till Foki, som bor i Thailand. En av hennes bästa vänner och ni har sett honom på bild i hennes blogg en del.

  Detta var inte meningen att komma i kontakt med hennes vän. Jag annonserade ut i ett forum om att jag sökte jobb i Bangkok. Denne personen kontaktade mig angående jobbmöjligheter. Efter ett halvår förstod jag att denne personen faktiskt var Fokis bästa vän i Bangkok.
  Nu har jag förlorat denna personens vänskap eftersom personen tror att jag skrivit elaka kommentarer på dessa skvallerbloggar.
  Jag tycker detta är jätte synd då en arbetsmöjlighet och affärsmöjlighet samt vänskap förstörts av dessa falska kommentarer.

  Denne personen som bott hos oss bor inte här mer. Jag bröt med den personen i våras då denne gjorde allt för att förstöra mitt liv och till och med försökt få mig in i fängelse för något jag inte gjort.
  Ni kanske kan förstå hur allvarligt detta är. Javisst kan anmälan göras, men det kommer bara leda till mitt egna IP då personen ofta lånade min dator. Personen verkar inte sluta jävlas med mig.
  Allt detta känns väldigt surt!

  Nu till självaste inlägget här. Jag tycker dock inte att ni skulle skrivit ut detta om Ricky och Foki här. På det viset kan Ricky få en vinnarkänsla. Detta är för privat tycker jag. Vi har inget att göra med Fokis förhållanden, ekonomi och beslut i livet.
  Att Ricky är hämndlysten, kommer bara slå tillbaka på honom själv. Jag tror bara Foki ska byta nummer. Hela hennes familj, släkt och vänner ska ignorera kontaktförsök från Ricky. Man mår inte bra av att det bara matas på…det är verkligen terror. Är det som det beskrivs bör hon bara gå undan och ignorera honom TOTALT!

  Handlar allt detta bara om pengar för honom, då var han ju inget att ha för Foki heller. Då förstår jag henne. Jag känner ju varken Ricky eller Foki, bara läst vad det står här i bloggen. Vi vet ju inte vad som hänt ”bakom kulisserna” . Och det behöver vi ju inte veta heller, eller hur?
  Jag tycker vi en gång för alla lämnar ämnet Ricky i Fokis blogg. Foki, detta är DIN blogg och ditt liv. Låt det inte genomsyras av onda saker.

  Jag skriver inte heller saker som händer i mitt liv som är av ondo. För första gången yttrade jag mig om det i denna kommentaren. Jag har själv kämpat i några månader mot tråkigheter som är riktigt hemska. Och jag målas upp som ”den elaka” i detta. Så klassiskt. Många kramar till dig och Foki. Lova att detta kommer fram!

 • Emma skriver:

  :(.. Det var riktigt ledsamt att läsa, ingen skall behöva gå igenom det Foki som du gör. Ett slut på ett förhållande är jobbigt som det är.
  Jag hoppas verkligen ditt ex tar förnuftet till fånga och låter dig vara.
  Du verkar vara en otroligt generös och snäll människa, så tråkigt när någon skall utnyttja det.
  Stå på dig och ta ingen skit!
  Hoppas allt blir bra snart, kram <3

 • Emma skriver:

  Haters gonna hate. Stay strong! Njut av Paris!

 • johan skriver:

  Har nu läst Gossip.se Ge ricky 50% NU!!! den gulliga fasaden är borta håller nu 100% på ricky och jag lovar jag är inte ensam…..

 • emma skriver:

  alla miffopersoner där uppe i kommentarerna ska du inte bry dig om. märks att de aldrig läst din blogg och att de bara har läst inlägget på FLB och sen kommenterat för att de vill såra. SKIT I DEM och bry dig om dina riktiga läsare som stöttar dig och finns här för dig. vad han gjorde var oförlåtligt och så trist att du ska behöva lida för hans dumhet.
  vi finns alltid här foki så skriv till oss så har du våra stöd! du är megabra och gör så många personers dagar så mycket finare genom att bara vara du så fortsätt och låt dig inte tryckas ner av en mansgris till X som skämmer ut sig själv så man nästan vill gömma sig bakom en kudde. så pinsamt.

  kram finaste! <3

 • Kristy skriver:

  Sambolagen gäller allt man har köpt och använder tillsammans. Man kan skriva ett avtal där man kan specificera vad som gäller om det nu skulle ta slut. Vad de hade för avtal är mellan dem och det är ingen idé att spekulera.

  Tycker det är oerhört intressant hur Foki inte vill ta tag i saker själv utan ber sina vänner att skriva åt henne. Kan hon inte bemöta ”kritik”? Förstår att man kanske är upprörd men då är det nog bättre att ta tag i problemet direkt.

  Jag tror inte att de som läser bloggen förstår allvaret i bokföringsbrott. Ser att de flesta skriver bara ”tyck synd om Foki” kommentarer, men vad händer om det visar sig vara sanning?

 • emma skriver:

  och den där johan som kommenterar tar väl ändå priset. kan man blocka hans adress? gör det direkt så slipper du ett megatroll

 • emma skriver:

  ps har ni inte skrivit en kontrakt s har du ingen skyldighet att betala honom. bara skit i ricky och alla vidriga troll där ute. kram! <3

 • Alva skriver:

  Usch vad jag tycker de är hemskt! för de första så har han inget me dom pengarna o göra o de andra, varför skriva de offentligt? på flashback? kan man bli dummare? tyckte Ricky var en bra människa o tog allt rätt bra men usch han sjönk just ner till botten på 1 sekund.. Styrkekramar till foki! <3 + kan lova att Ricky inte är så värst "omtyckt" nåmer ;)<3

 • Stina skriver:

  Styrkekramar. <3

 • Men skriver:

  Tycker synd om Ricky, han förtjänar minst 50% av pengarna. Vet du hur mycket arbete som ligger bakom fotografering etc? Och tack vare han så fick foki pengar via bloggen. Fy vad elak du foki är.

 • Jag skriver:

  Usch, vad tråkigt nu när ni ska till Paris och allt 🙁 Ingen ska behandla Foki så! Hon förtjänar allt gott här i livet! <3

 • Jag skriver:

  ”Men” hur kan du skriva något sådant? Du har säkert aldrig varit inne på Fokis blogg förut. Hon är världens finaste person. Det är du som är elak.

 • Tanja skriver:

  KÄRLEK till dig! Har en vän som nyligen gick igen om ett liknande uppbrott, fakta är att i 3 år så försörjde hon honom så spelar egentligen ingen roll om han ”hjälpte” till,genom att städa hemma (som han uttryckte de) om vi tar alla omkostnader och delar på hälften månad för månad så är han skylldig henne flera tusen …den här tiden kommer gå förbi, hang in there

 • Sara skriver:

  Jag var nyss in och läste vad han hade skrivit på gossips. Hans historia låter inte värst trolig. Han klantade sig när han skrev ut om Foki på flashback. Vem fan gör det? (ursäkta ordvalet) Men om han verkligen älskar Foki då ser man inte till att läcka ut falsk information bara för att göra henne mer ledsen. Han låter lite besatt och vill bara rentvå sig själv. Dessutom skrev han att han inte ville att folk skulle veta att det var Foki han skrev om. Att han ”råkade” ha sitt användarnamn där och att han ”råkade” skriva ut att han var proffsfotograf. Sen att han skriver ”han” i inlägget var säkert planerat, för att sedan kunna skriva ihop en snyftande historia om hans version. Nej Ricky är inget att ha, och det var bra att ni gick skilda vägar Foki. Jag hoppas du klarar av det här jobbiga och hittar någon som verkligen är bra för dig!

  Jag har läst din blogg under många år och jag har alltid tyckt att du är en ärlig och en genomsnäll människa som inte vill någon nått ont. Synd bara att Ricky gick lite för långt, men han gjorde det säkert pga av pengablindhet. Han borde vara tacksam att han fick leva med dig och leva på DINA pengar. Visst om han fotade åt dig, men du hade lika gärna kunnat be någon annan att fota. Dina arbetskollegor etc. Det är synd att avensjuka/svartsjuka finns. Men fortsätt kämpa Foki<3

 • Linda skriver:

  Skulle vara mer trovärdigt om det var Foki som hade skrivit ett såna här inlägg, när man ser var Ricky skriver som har tagits upp på skvallerbloggen.

 • Magdalena skriver:

  Men: Fokis blogg var framgångsrik redan innan Ricky började fotografera med sin dyra kamera. Han ska inte ha några pengar ( vem fan skulle bry sig om pengar om man nu var ”heartbroken” efter att förlorat sitt livs kärlek!?)

 • Frida skriver:

  Foki vi älskar dig super mycket, stay strong <3

 • Julia skriver:

  Stay strong Foki, du är en sån underbar människa, och förtjänar verkligen inte det här! Många kramar och lyckönskningar till dig! :*

 • Anonym skriver:

  Finns alltid mer än en sida på en historia. Tycker det är tråkigt att man vill hämnas och skriver ut saker om varandra(kommer faktiskt på båda håll här, evvi skriver om att ricky inte kan behålla ett jobb och ricky skriver att foki skattefuskar). Sen tycker jag att Ricky borde få för sitt arbete och även de pengar från sparkonto de haft ihop. Sen kan man inte riktigt säga att han fått det när de levde ihop, naturligtatt ha samma levnadstandard när man lever tillsammans. Sen har jag aldrig gillat skattefuskare och hoppas att det inte är sant. Skatten gör att alla kan få sjukvård bla och hjälper mindre lyckligt lottade, alla kan inte tjäna miljoner. Ser dock finare ut skänka till välgörenhet. Tycker det är ttåkigt att de som har mycket bara vill ha mer, självklart ska man få tjäna pengar men man kan dra sitt strå till stacken ändå. Sen tycker jag foki borde skriva själv även om jag kan förstå att det är jobbigt. Det var mina tankar iaf. Oxh sist men inte minst: det är aldrig försent att göra rätt för sig!

  • Foki skriver:

   Jo men du måste hålla isär mina och Fokis åsikter! Jag hade kunnat ösa ur mig hur mycket skit som helst om Ricky, men Foki skulle aldrig göra det! /Evvi

 • johan skriver:

  alla Proo ricky inlägg försvinner hmm kan det vara så att dom flesta håller med ricky nu? ge han 50% inte mer än rätt!! du hade inte vart nått utan han..

  Svar: Johan, bloggintäkter täckte inte livsstilen vi levde så du vet. Mycket av pengarna kommer från mitt företag. Kram

 • Lisa skriver:

  Till er som skriver att ni läst fokis blogg under många år, det är inte bara ”fokis” blogg ni har läst utan också Rickys med tanke på att han skrivit alla inläggen. Det är också därför bloggen försämrats så mycket och det är så stora skillnader på kvaliten nu och förr.

 • been there done that skriver:

  Å, vad jag känner med dig. Hade en pojkvän jag trodde var ”the one”, men allt eftersom tog han över mitt liv. Egentligen var det den lataste och mest kontrollerande personen jag stött på, helt utan ambitioner eller ork att göra något i sitt liv. Helt plötsligt var allt jag tyckte eller ville fel. Kände mig så liten och värdelös, dum och korkad.
  Efter ett tag insåg jag att han egentligen var roten till varför jag gått från att vara en glad och positiv tjej till något grått under hans sko. Göra slut med honom var det värsta jag varit med om, för att han ville bara inte acceptera att jag inte ville vara tillsammans med honom längre. Han sa rätt ut att jag kände fel, vilket är en ganska konstig sak att påstå.
  Well, vår historia slutar inte där. Han började i min klass och började umgås med alla mina vänner samtidigt som han hela tiden smög in en massa småpikar och tjuvnyp. Det gjorde ont, så jag slutade umgås mdd mina vänner ett tag. Men inga andra hade jag någon bra kontakt med och det kändes fel att JAG skulle vara den att lämna när det var han som fått mig känna mig så värdelös så länge. Nu slutar snart tvåan vilket betyder att jag bara har ett år kvar tills jag slipper honom för alltid. Jag är en person som ogärna hatar folk, men det är just vad jag känner för honom. Jag vet inte om du orkade läsa allt detta, men du är inte ensam. Jag känner mig exakt lika utsatt och blottad av någon som du. Det värsta är att alla går på hans finter och tror på att ”hans krossade hjärta” får honom att vara elak mot mig. Bullshit! Det är ALDRIG okej att vara taskig mot någon. Lyssna på dig själv, det är du som står inne med de rätta svaren! Du har burit på hans ok allt för länge, och du SKA släppa det. Slutligen: om han nu skrivit alla dina inlägg för att det var bättre svenska, är jag glad att du börjat skriva dem nu. Den nivå av äkthet i denna bloggen som tillkommit efter att du dumpat honom är markant. Du är starkare utan honom, och han är ingenting. Bara att han sitter på flashback och skriver bevisar ju att han är en lat, otäck liten pojke i en mans kropp, helt oförmögen att klara sig själv. Sån bra fotograf är han inte, det är du som är kärnan, han var bara lite fluff ovanpå som täckte den enormt fina person som är du. Kram och puss

 • Sofia ☆ skriver:

  Vad ovant att läsa om såna här mer dramatiska saker, och vilken dålig stämning det blev helt plötsligt.

  Jag tycker det känns som att ett sånt här inlägg bara kommer orsaka mer bråk. Förstår också Fokis frustration (verkligen :(), men det är ingenting att posta på bloggen ärligt talat? Det gör bara att ännu fler folk börjar TOLKA själva och DÖMA utan att vara inblandade, vilket aldrig är bra.
  Har själv varit med om liknande sak (fast inte med lika många utomstående betraktare då förstås haha…)

 • Linh skriver:

  Stay strong~!! <3

 • Evelina skriver:

  Usch va tråkigt att sånt här ska hända dig, fina Foki. Jag läste va Ricky har skrivit kring ämnet med. Jag tyckte det lät riktigt läskigt bara. Har man gjort Slut är det naturligt att gå vidare. Trist för honom om han inte kan det, det är inte ditt problem längre. Självklart vill du gå vidare med ditt liv! Det är själviskt om han inte låter dig göra det.

  Hoppas allting löser sig för dig, du verkar vara en så himla gullig tjej! Du förtjänar all lycka och framgång <3

  Massa kramar till dig ♡

 • Tifa skriver:

  Du är stark foki!!! Och jag älskar att läsa din blogg! Skit i vad alla skriver!
  Att orka ta sig ur ett sånt förhållande kräver mycket styrka och jag tycker att de du kämpat och tjänat in ska du behålla!
  GIRL POWER! ♥♥♥ va inte ledsen å slösa tid på det förflutna!♥♥

 • Mia skriver:

  Ricky! skit ner dig. Väx upp. Foki är världens bästa människa på denna jord och du kan inte skada henne längre. Hon klarar sig utan dig. Du däremot….

 • Emelie skriver:

  Stay strong Foki <3 Du är så stark som vågar gå igenom allt det här och du förtjänar verkligen inte att Ricky behandlar dig sådär!!!! Stå på dig! Du kan klara det här Foki, du är så duktig! Kram!

 • Issa skriver:

  Många styrkekramar till dig Foki och dina nära och kära<3

 • Louise skriver:

  FOKI FOKI FOKI FOKI FOKI FOKI HEJA FOKI FOKI. FOKI ÄR STARK. FOKI ÄR GLAD. FOKI ÄR BÄST. FOKI ÄR LYCKLIG.

 • Felicia skriver:

  TEAM FOKI และ หนูขอให้คุณโชคดีกับทุกสิ่งที่คุณจะทำในวันข้างค่ะ

 • Jag kan hålla med om att detta är för privat att ta upp på din blogg, men jag förstår att din bästis såklart vill försvara dig & berätta sanningen.

  Jag tycker verkligen att du borde byta nummer så att han inte ens kan höra av sig till dig. Då slipper du må dåligt p.g.a. något han skriver till dig & slipper oroa dig att han ska skriva något mer till dig. Blockera även hans mailadress så att han inte kan skriva något mail heller.

  Du gör helt rätt i att bryta all kontakt med honom & du bör även göra det jag nämnde så kommer han inte ha någon som helst möjlighet att kontakta dig igen.

  MÅNGA KRAMAR TILL DIG, FOKI! ❤️

 • Clara skriver:

  Det finns tyvärr människor till allt, vare sig man vill det eller ej, man blir så less på allt sånt här, att människor alltid ska få ut något av den andra, att man alltid ska försöka ta en bit av den andra för att försöka få ut något av den andra har jobbat sig till, vare sig det är ett växande och blomstrande företag eller bättre självkänsla. Vi lever i en värld med brister, precis som vi alla har i oss, som inte alltid går att fixa. Du är stark Foki, hoppas dig all lycka som du faktiskt förtjänar, lyssna inte på massa strunt och svara inte på dumma kommentarer, har man inte varit i din situation eller liknande vet inte många hur det är eller hur man faktiskt kan må av det! Kram <3

 • EbbaChan skriver:

  Åååå stackars Foki! ;;V;; Dina fina läsare stöttar dig när som helst, vi älskar dig. Kramis på dig sötnos! ;;3;;

 • Anonym skriver:

  Fråga, o början av detta breakup, så skrev foki att det va han som gjorde slut pga av att hon jobba för mkt? Lix och nu detta inlägget, make no sence…

 • Linda skriver:

  Glömde skriva namn, vill inte vara en anonym liten mes haha. Skrev inlägget ovan

 • Tindra skriver:

  Hoppas allt blir bättre snart Foki! <3

 • Johanna skriver:

  Hoppas allt blir bra snart foki ej snällt att skriva saker om dig på internet

 • ISSA skriver:

  ”Han” eller vem det nu är, nämner ju inga namn i sin text. Så varför tar foki åt sig eller känner sig orolig? har hon inte fuskat så är det ju inga problem alls??

 • Anonym skriver:

  Fy vad hemskt.
  Förtur hade jag bilden av honom som det snälla , gulliga killen men nu är bilden motsatt.
  Jag tycker han har rätt att kräva pengar men inte 50%.
  Hoppas ni båda finner lycka och fred i framtiden

 • Jennifer skriver:

  Jag har läst din blogg i fem år, jag har uppskattat den väldigt mycket. Det gör mig ledsen att du blev sårad på detta sättet, ingen människa förtjänar det. Jag hoppas att du på något sätt, med hjälp utav allt fint stöd från dina läsare och din familj + nära vänner lyckas ta dig igenom denna svåra situation. Ta den tid du behöver och se till att just DU är den som mår bäst i slutändan.

  Lycka till Foki, du klara detta! Du är stark!

 • Rebecka skriver:

  Foki!!
  Du ska bara veta att du ær en grym tjej som verkligen inspirera folk och du har hjälpt mig många gånger genom att jag bara behöver läsa din blogg.
  En annan sak som jag också vill säga ær att jag tycker att det ær ok att säga æven i bloggen att du inte mår bra (inga detaljer behövs inte om du inte själv vill) och æven ursäkta dig själv om du inte känner att du vill skriva så mycket under dagen. Jag tror faktiskt att folk kommer att förstå mer æn du tror!!

  Jag hoppas att du mår bättre snart och blir ditt vanliga glada jag, jag hoppas dig allt väl!!!!

 • anonym skriver:

  Det är det här som blir den negativa sidan med internet, allt läggs ut och ingen vet den ”riktiga” historien. Jag förstår att detta är hemskt för både Foki och Ricky eftersom ni ser på situationen från olika vinklar och blir stöttade av alla i er omgivning. Just för att det är internet tänker jag inte välja sida och säga vem som har rätt respektive fel, dock tycker jag synd om er båda, speciellt du Foki.
  Jag förstår varför du tar upp det i bloggen eftersom Ricky (om det verkligen är han som skrivit ut det) skrivit hans version av det hela så vill självklart Foki ha ut sin. Dock håller jag med ovanstående att det kanske varit klokare att Foki skrev inlägget och inte hennes vän som inte vet exakt allt.
  Foki, jag förstår hur tufft det måste vara att inte kunna gå vidare då Ricky fortsätter riva upp allt. Jag tycker du borde prata med honom och skulle det inte fungera prata med någon professionell om hela situationen, ta reda på vad som verkligen gäller angående exempelvis pengar. Jag tror nästan det kan vara det enda sättet att få slut på det här helvetet. Stora kramar, jag håller tummarna att det löser sig bra!

 • Kim skriver:

  Foki , vi finns här för dig!<3 Styrke kramar <3

 • sofia svedin skriver:

  hej~
  foki,du är så söt,snäll,glad,trevlig och SÅÅÅ MYCKET MER.
  glöm bara det jag blir glad så fort jag går in på din blogg! du gör hundratals människor glada och lyckliga varje dag^^ du har alla oss som stödjer dig och glöm den där ricky! vi finns för dig,vi lovar 🙂

  Hiwating foki
  /många kramar och pussar sofia

 • ida skriver:

  Jag förstår till 100% varför ricky är förbannad, jag är inget fan av din blogg kikar in lite då och då men din blogg är inte alls sig lik sedan det tog slut mellan dig och ricky och jag tycker det är lite begärt av honom att kräva en del av intäkterna från bloggen, utan han så att hade inte sin blogg varit så stor som den är idag, försök att se det hur hans perspektiv också, det måste kännas förjävligt för honom när han faktiskt gjort en stor del av jobbet, han har också ett liv och har säkert en hyra och räkningar att betala, tänk på det medan du åker runt och reser och lever ett liv i överflöd, om jag var i hans situation så skulle jag känna mig oerhört sviken, men det är väl sånt man får räkna med om man är kär och naiv, inte sant foki?

 • Moon Paw skriver:

  Vad barnsligt han är.. -.-

 • Pernilla skriver:

  Har inte och lär inte läsa Rickys gråtsaga, så ska inte uttala mig i den frågan. Hela den här härvan verkar bara vara han som är greedy, även om han så klart ska ha fått en summa för sina foton. Om du skriver upp något avtal och ger honom en sammanlagd mindre summa för det jobb han ändå gjorde, borde karln inte dra åt helvete och lämna dig ifred då? Så mycket drama, men som arbetslösheten ser ut i Sverige är väl skitstöveln desperat och då hade det ju suttit fint med en peng från sitt rika ex. Äcklig karl, men hur ska du annars bli av med svinet? Hoppas allt löser sig för dig, att du äter mycket ben&jerry, fixar naglarna och inser att du förtjänar bättre än en självisk pengatok till svinskitstövel som bara vill uttnytja folk. Kram på dig, låt inte folks missunnande kommentarer dra ner dig heller! Du verkar ju vara en riktigt go person, hade gärna haft dig som vän, alla som känner dig väl har ju valt din sida och det säger ju ändå vem det är som är den bättre personen.

 • ida skriver:

  Till magdalena:
  Oavsett om han är heartbroken så har han väl fortfarande ett liv och räkningar etc och betala?, jag tror folk glömmer det, såklart han är ledsen och sårad men han har ju ändå ett liv. Jag förstår att han är sviken, han borde åtminstonde få 50% av intäckterna, bloggen hade inte varit vad den är om det inte var för ricky, hoppas foki slutat vara så självisk och gör det rätta. The biggest bitch i karma.

 • Anonym skriver:

  Ett tips är ju att byta telefonnummer om hon inte orkar med honom mer!?

 • Rebecca skriver:

  Hejsan, jag brukar inte skriva här så ofta men jag har liknande erfarenheter själv. Jag vet inte vad som har hänt mellan dom så tänker inte säga att någon har rätt eller fel.. har ju bara hört ena sidan av historien.

  Tänkte iallafall säga att det är alltid någon som spårar ur efter en break up. Alltid! Utan fail. Har två exempel som har med min pojkvän att göra.. När jag träffade honom så hade han precis gjort slut med sitt ex och vi blev ett par bara några veckor efter detta.. Och hon tappade polletten helt. Hon började prata om att hon var med barn fast hon inte var det, sen så var det hans fel att hon började dricka så mycket alkohol som hon gjorde.. sen så var hennes pappa tvungen att säga till min pojkvän att sluta svara på hennes sms för att hon var på väg att rymma hemifrån?! Vi talar om en tjej som är 28år gammal!

  min poäng är.. det är alltid någon som blir lite smått galen efter att man gjort slut. Mitt råd till båda sidor är att helt enkelt bara skita i varandra. Vet att Foki måste vara väldigt besviken efter detta eftersom att detta är någon hon brukade lita på, hennes bästa vän och allt men ändå. Det bästa är att bara inte prata, inte ses inte kolla vad den anda gör. Vet att man är nyfiken ibland.. men it’s for the best!

  Och jag tycker verkligen inte att han har rätt till några pengar. Min pojkvän är en jätte duktig programmerare och har gjort en app som är ganska känd som heter Chat Countdown. Och det spelar ingen roll vad som hände mellan oss jag skulle aldrig ens tänka tanken om att ens dra in pengar i det hela! Men jag antar att det blir med komplicerat ju mer pengar det rör sig om.. Men jag tycker iallafall att Ricky borde lägga ner. Och Foki borde inte bry sig om vad han eller någon annan säger.

  Kör ditt eget race bara! Du är jätte duktig på det du gör och du är otroligt snygg och kan inte tänka mig att du är annat än jätte söt och snäll heller. Kör ba kör! haha.

  Om ett tag (om du inte redan har det) så kommer du hitta en riktig pudding som gör allt för dig och som du gör allt för. Och tills dess så har du dina fina vänner och familj att fokusera på. Har du inte det kan du komma till Mariestad och fika med mig! hahaha It’s on me!

  Iallafall, förlåt för en otroligt lång och meningslös kommentar. Men nu vet du iallafall. Försök att tänka på annat, ät lite glass och gå och simma eller nått så känns allt bättre. 🙂 Ha det bra, och du har tur som har så fina vänner runt dig.

 • Emilia skriver:

  Ricky blir 100 procent mer trovärdig då inte ens Foki kunde skriva detta själv!!! :/

 • sanna skriver:

  Tror dock mer på Ricky, för bloggen är annorlunda osv. så om det är han som drivit din blogg under alla de åren han påstår så är de inte mer än rätt att han ska ha minst halva intäkterna. Tycker det är riktigt jävla grisigt av dig att neka honom! de handlar ju inte om pengar, utan om JOBBET han lagt ner på din jävla blogg.. Du hade inte varit NÅGON om inte han hjälpt dig med allt!! fyfan!!

 • Vanesa skriver:

  Har varit med om smutskastning på Flashback från mitt ex och vi var ändå bara tillsammans i 3 år. Stå på er och om han inneslutas får ni gå vidare till högre instanser.

 • matilda skriver:

  Tror mer på Ricky. Bloggen är förändrad….. har alltid undrat hur foki kan vara så bra på att skriva svensk text

 • Fanny skriver:

  Foki! Om detta är sant och Ricky verkligen är en sådan no lifer som utsätter dig för det här, så vill jag att du ska veta att du är en extremt stark människa som klarar av det här. Han borde skämmas! Hur man kan utsätta någon som man en gång har stått så nära för detta är tragiskt! Vill att du ska veta att du inte är ensam. Låt inte honom trycka ner dig. Enough is enough! Han försöker underminera dig just eftersom han är avundsjuk. Han vet att han aldrig kommer bli lika bra som dig! Stay strong!!

 • Jenniey Love skriver:

  Stå på dig Foki du är stark och att folk säger att din blogg är förändrad så är det inte konstigt med tanke på att du brottas med ett ex som vägrar gå vidare i livet utan hämnd.

  Jag tror på dig! Kramiz<3

 • Faber Castell skriver:

  Kan säga att jag håller med skaran som säger att Foki´s blogg verkligen har förändrats sedan hon och Ricky gjorde slut. Jag känner att blogginläggen inte alls är lika intressanta och roliga för mig personligen längre men det är egentligen totalt oväsentligt i detta fall.
  Karln har ingen rätt att smutskasta dig offentligt och fortsätter han på det sättet föreslår jag att du anmäler honom!
  Har han inte bättre förstånd till att förstå att det är slut mellan er och att ni inte har något med varandra att göra längre så har han allvarliga problem om han inte kan låta dig vara.
  Att börja med psykologisk utpressning och smutskastning som han gör får mig att må illa. En människa i hans ålder borde skämmas som beter sig så!

 • Hanna skriver:

  Be strong girl! ♥
  Vill bara krama om dig och få allt att bli bättre. Synd att jag inte känner dig. 🙁

  Hoppas allt löser sig Foki! ♥
  Och att han lägger av med allt det här.

 • Malin skriver:

  Blir blå i ögat av detta, rätt besviken på sanningen. :/ Trodde mer om honom genom att ha följt Fokis blogg så länge, men tyvärr så kan man aldrig veta hur det ligger till hos andra egentligen.
  Och Ricky, pengar är inte allt.

 • Joanna skriver:

  Hejsan Foki!

  Vill bara säga att jag är verkligen imponerad på dina vänner som står upp för dig. Många som inte har dom. Jag vet att du tar vara på dom , men jag vill bara ge extra plus poäng till dom denna gång 🙂

 • Emma skriver:

  Styrke kram till dej foki! ❤️

 • Anonym skriver:

  Jag tycker att du är fin som du är. Oavsett bildkvalité. Jag tycker mer om att få känna dig via dina inlägg, att få veta att du också är annorlunda, att du är perfekt på ditt sätt. Jag tycker inte det är fel att du inte betalar skatt. Du jobbade i Thailand och startade ditt företag där. Och du är inte ens bosatt här, eller va. Så varför ska du betala mycket skatt. För vad? Hur många betalar skatt i Thailand liksom? Jag tycker om dig och din blogg i alla fall. 🙂 Heja dig!

 • Cookie skriver:

  Jag tror, med tanke på hur mycket Foki döljer bara för att få hennes liv att verka toppen och gulligull, att det är Rickys version som stämmer. Foki döljer nog en hel del bara för att folk ska tycka synd om henne och tro på henne.
  Sen så fattar jag inte riktigt hur någon av dom kunde tro att flytta till Thailand och starta företag skulle ge massa tid till resor och häng på stranden? Här är några som inte verkar ha någon koll på vad som händer i verkliga livet, utan lever i en liten bubbla…

 • Josefina skriver:

  Hej

  Jag har läst din blogg sen jag var 10 år gammal (3-4 år nu!) För en liten tjej på internet så fins det så många dåliga ställen att handla på, som sätter dåliga tankar i huvudet på en.
  Då hittade jag din blogg, en som sände energi,värme och glädje! Med helt andra budskap än de andra jag läst.
  Du är en fantastiskt fin människa. Både inuti och ut och någon som Ricky förtjänade inte dig från början. Och du klarar dig helt utan honom. Du tar vackra bilder, skriver bra texter på svenska och kan helt välja hårfärg själv! (haha vad dumma killar är ibland som inte tror att vi kan något…) Jag är glad att du har din familj och vänner som stöttar dig men glöm inte oss också! vi är otroligt många som kan övervinna alla svaga människor med negativ självkänsla.
  jag måste erkänna att jag blir avundsjuk på dig ibland. Ditt vackra utseende (kanske för att jag är kär i en thailändsk kille…) och din härliga personlighet. Men den smittar av sig och jag är så glad att det räcker med att läsa din blogg så kan ja le igen. Du förtjänar inte att må så här! Du får otroligt många att må bra varje dag och att flera får dig att må dåligt är hemskt.

  Ha en rolig resa nu med tjejkompisar och se upp för alla prinsar (och grodor) som kommer försöka fånga dig i Paris!

  kapkunka för världens bästa blogg 🙂

 • Sara skriver:

  Va stark. Vi finns vid din sida, vi stöttar dig i vått och torrt!

 • Johanna Lervik skriver:

  Jag trodde verkligen inte så om Ricky, men att få höra det här gör mig bara ledsen. Du är en underbar människa Foki och jag önskar att jag kunde vara lika snäll och bra som du. Du har så otroligt många där ute som älskar dig! Både dina vänner, din familj och även dina läsare. Sen finns det alltid någon som inte tycker om en, men så är det för alla och det kan man inte komma ifrån. Men du ska veta att vi alla stöttar dig och finns vid din sida även fast du inte kan känna eller se oss. Vi finns här och tänker på dig. Ingen ska behöva må dåligt. ALLA ska få må bra, även Ricky. Men fortsätt vara den du är och ändra dig inte för någon. Klä dig hur du vill, se ut precis som du vill för du är underbar precis som du är och människor älskar dig för precis den du är. Du är bäst Foki kom ihåg det och dina vänner är också underbara som står upp för dig!

 • Isabel skriver:

  Styrkeklem <3

 • Ida skriver:

  Nu vet inte jag vem som har gjort vad med det jag vet är att du är en underbar person som jobbar hårt och lägger ner all sin själ i det du gör! Jag respekterar dig enormt mycket och låt inte någon annan dra ner dig. Du har skött allt så himla snyggt med ”breakupen” och det är det inte många som klarar!

  Foki du är awesome och tro inget annat! Kämpa på och fortsätt leva ditt liv som du vill leva. Ricky kan sluta bete sig som en jävla barnunge eller dra åt helvete! Ni är vuxna människor båda två men i mina ögon är det enbart du som beter dig som det! Kämpa och kom ihåg att vi alla älskar dig och det du gör!

 • Ida skriver:

  Läser nu en massa kommentarer om att foki inte kan svenska och att ricky har borde få pengar för att han har hjälpt till med halva bloggen?! URSÄKTA?!

  Utifall någon missat det så handlar bloggen om FOKI och hennes liv. Om nu ricky hjälpte till och tog kort och lite allmänt vad fan spelar det för roll? Jag skiter fullständigt i om han har gjort hela bloggen!! Ville han ha betalt för det kanske han skulle ha ansökt om att bli anställd under foki och inte bli hennes pojkvän? Detta är saker man gör för att man ÄLSKAR någon.

  vad är det för fel på fokis svenska? Hon har väl gått i svensk skola som alla andra och fått betyg? Jag har läst 100 tals bloggar med sämre svenska från ”svenskfödda” människor så nu får ni väl ta och ge er. Måste erkänna att jag aldrig har märkt ett fel överhuvudtaget, kanske någon bokstav som missades men vafan? och?

  Jag läser fokis blogg för att jag tycker att hennes liv är intressant samt att jag tycker om asian o.s.v. VEM FAN BRYR SIG OM HENNES POJKVÄN OCH HENNES SVENSKA?! Ni som bara är här för att kritisera henne kan väl bara sluta läsa bloggen helt enkelt?

 • Ida larsson skriver:

  Läser nu en massa kommentarer om att foki inte kan svenska och att ricky har borde få pengar för att han har hjälpt till med halva bloggen?! URSÄKTA?!

  Utifall någon missat det så handlar bloggen om FOKI och hennes liv. Om nu ricky hjälpte till och tog kort och lite allmänt vad fan spelar det för roll? Jag skiter fullständigt i om han har gjort hela bloggen!! Ville han ha betalt för det kanske han skulle ha ansökt om att bli anställd under foki och inte bli hennes pojkvän? Detta är saker man gör för att man ÄLSKAR någon.

  vad är det för fel på fokis svenska? Hon har väl gått i svensk skola som alla andra och fått betyg? Jag har läst 100 tals bloggar med sämre svenska från ”svenskfödda” människor så nu får ni väl ta och ge er. Måste erkänna att jag aldrig har märkt ett fel överhuvudtaget, kanske någon bokstav som missades men vafan? och?

  Jag läser fokis blogg för att jag tycker att hennes liv är intressant samt att jag tycker om asian o.s.v. VEM FAN BRYR SIG OM HENNES POJKVÄN OCH HENNES SVENSKA?! Ni som bara är här för att kritisera henne kan väl bara sluta läsa bloggen helt enkelt?

 • Julia skriver:

  Såååå fint skrivet, en stor bamse kram från mig♡ Och hoppas du mår bättre imorgon, du är bäst!! ♡♡♡

 • My skriver:

  Detta handlar ju inte om att han är ”heartbroken”, det handlar om besatthet och att ha förlorat kontrollen över en ägodel. Skrämmande. Hade han verkligen älskat Foki hade han ALDRIG betett sig så här öppet på internet!

 • Anonym skriver:

  Hej Foki trots att jag bara är fjorton år så fattar jag hur himla jobbigt detta borde vara för dig, och precis hur du känner. Jag fattar inte hur Ricky kunde göra något sånt här. Ingen människa har rätt att bete sig på detta sätt som han har gjort mott dig. Det visar sig att han inte har visat dig den respekt du förtjänar. Jag blir ledsen när jag hör att människor som är tio år äldre en mig beter sig så här. Alla kärlek till dig Foki❤️! Ingen människa har rätten att bestämma över dig och dina känslor. För du är en egen person, du lever ditt egna liv~du har ett eget hjärta! Att folk tror att dom ska få påverka ens beteende , liv och stil och sen få något på det är sjukt

 • Sara skriver:

  Wtf!!! Asså han är verkligen ute efter dina pengar!! Fyskäms på dig 30 åriga gubbe!! Det räcker med att du har levt för lyxigt med hennes slit! Skulle inte du vara ute efter hennes pengar o verkligen älskar o recpekterar henne..så hade du aldrig gjort så! Så jävla fult att du sitter o försvarar dig med en jätte lång text och ”perfekt” svenska haha.. Vi hade en jätte fin bild och en hel annan uppfattning om dig, tack vare Foki! Vilket hon lika gärna hade kunnde föratöra också här på bloggen! Vilket jävla kärlek snackar du om egentligen?? Skulle heller DÖÖÖÖ än att gå ut och skriva en massa skvaller om den personen jag älskar!

  Rickard om du verkligen har hunnit läsa igenom min komentar också, så är det verkligen dags att börja söka jobb? Haha

  All recpekt till dig Foki! Jag skrev det här för jag blev förbannad! Njuuuut du av din resa och försök att slappna av! Det är han jävligt avundsjuk på kan jag lova! Puss kraaam ♡

 • Fanny skriver:

  Det var tråkigt att läsa detta inlägg. När man vill gå vidare livet så dyker en crazy ex-boyfriend upp :(. Jag tror ju delvis att Ricky har hjälp dig att rätta språket i vissa texter/ inlägg men inte så mycket att han bör få betalt för det. Han får stå ut, att det var en stöttning och en pojkvänsgöra också.
  Din blogg har förändrats med det beror förmodligen på att din livstil inte ser likadant ut längre. Jag tycker fortfarande att din blogg är bra, låt inte språket hindra dig. Att skriva felfritt kan ändå inte de flesta svenskar göra.

  Jag kommer att fortsätta läsa din blogg och jag vill ha se massor med paris-bilder!

 • Josefina skriver:

  Du är bäst Foki! Jag började läsa din blgg när jag var 10 år gammal (3-4 år sen!) Och det var inte många andra som var bra för en liten tjej att läsa. men du fångade mig verkligen, så positiv, glad och vacker! varje dag får du folk att må bra med din energi. Du förtjänar verkligen inte att bli utsatt för det här, dessutom var ju inte du äldre än mig när ni träffades. Du är stark och kommer klara det med hjälp av oss, din familj och vänner! (och glass… 😉
  fortsätt med det du gör, många kramar<3

  keep your head up-Princess.
  Your tiara is falling.

 • Nettan skriver:

  Om han har hjälpt dig med bloggen men levt på dig och du har betalt allt så ge han 25% typ.

 • Hanna skriver:

  Såg det som Fay hade skrivit till Stoppa Pressarna. Först och främst, sådan otroligt bra syster du har! Jag har själv varit med om en dominant kille, och är dessutom någon som inte kan säga nej. Som tur var så bröt vi upp rätt snabbt och har nu en kille som kämpar för att få vara med mig, och som jag kan kämpa för. Jag tycker att det är så viktigt att man ser upp till varandra i ett förhållande (vilket jag tror att man absolut inte kan om man inte har jobb eller går på utbildning). Du gjorde helt rätt gumman! Så jäkla mycket girlpower på dig! Ge han inte en endaste krona!!
  Du verkar vara en sådan go’ människa! Om du har svängarna förbi Japan så finns jag här! puss!

 • Amilia skriver:

  Som jag har sett det genom din blogg har både du och Ricky levt flott och bekvämt, du har skrivit när han har varit iväg och jobbat vilket var väldigt sällan. Jag hade ingen aning att han hade svårt att behålla jobb, vad kan det bero på hm…
  Han fick nog allt och lite till under ert förhållande, pengar, kärlek, husrum, stöttning med jobb från din sida. Varför begära mer när han redan fått så mycket? Han borde vara tacksam enligt min åsikt och ta lära av ert förhållande.
  Oftast efter ett förhållanden byter en upp sig och en ned sig, här ser man tydligt vem det är som har tagit tag i sin krage och fått ordning på sitt liv. Du är så bra Foki! Förstår att du lät en vän skriva inlägget, men du är bara människa som oss andra och det måste människor här lära sig att förstå. Bara för att du är känd via bloggen betyder inte det att du inte får skriva ut vissa saker, skit i dåliga människor och lev ditt liv gurl. KRAM

 • Anonym skriver:

  Låter som att du har haft det jätte jobbigt Foki. Fortsätt kämpa på. Allt kommer ordna sig till slut. <3

 • Maryam skriver:

  Jävla Ricky! Snacka om idiot! Han förtjänar inte diig foki! Han är en jävla ”snake” !! Fy vad jag blir förbannad! Hoppas han läser alla kommentarer!

 • ISSA skriver:

  Detta inlägg borde du ta bort, Evvi smutskastar mer än vad Ricky gjorde.

 • FOKI ÄR BÄST skriver:

  Fy. Jag är ledsen Foki, jag har läst din blogg i drygt 2-3 år och du måste ta dig igenom det här och det kommer du göra. Jag tycker att du är en jättefin på alla sätt och vis och att du förtjänar att vara glad. Du är bäst Foki och jag älskar dig, glöm aldrig det!

 • Frida skriver:

  Det är inte heller bättre gjort från er sida. Red ut det hela en mot en istället för att försöka trycka ner varandra på nätet. Fine, han hann redan göra det, varför behöver ni fräsa tillbaka här ändå? Vart är folkvettet?

 • EMMi skriver:

  Åh Foki! Vilket kräk! Du är värd så himla mycket bättre och du ska veta att allt som du gör och har gjort är rätt. Du har inte gjort något fel alls.
  Glöm aldrig bort att du är värd det allra bästa! Jag lovar att finnas här och stötta dig du underbara och fina människa!!

 • Lisa skriver:

  Näe, gud vad oschysst! Kände honom såklart inte men trodde att han var mycket bättre än det här! Usch och fy Ricky, kom inte nära Foki igen!

 • Elisa skriver:

  Jag förstår varför folk skriver taskiga saker om Ricky efter det här inlägget… Han är mänsklig, och det gör er lika skyldiga som honom om ni gör samma sak–> Skriver negativt om den andra offentligt. Men jag älskar dig och din blogg Foki, hoppas ni två kan få fred för ni är bra människor på olika sätt! :)<3

 • Nicole skriver:

  Detta är hemskt Foki! Det som hänt dig, att någon man känner och har haft ett förhållande med kan göra något sådant mot dig, det är sjukt!

  Det är inte en stor chock att Ricky har hjälpt dig med dina inlägg, det har du ju lite lätt skrivit om i historien också i din blogg, nu och då när du var med honom. Det som är chockande på ett sätt är att han inte alltid varit så snäll mot dig å så…

  Jag tänker inte spekulera i ditt liv, men jag ville bara skriv STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV, lev livet som du vill leva, man behöver inte en karl vid sin sida som styr och ställer hela tiden! Alla beslut lär man sig något av.

  Jag är en trogen läsare av din blogg och det tänker jag fortsätta vara. Jag skiter i vad andra personer skvallrar om på internet, det är bara möjligt. Du verkar vara en genuin person! Jag tycker du är jätte mysig och en mysig blogg har du också! Den är minst lika bra nu som den var för t ex 2år sedan!

  Ha det jätte bra 🙂

 • anna skriver:

  Foki är bäst ja skiter i vad som har hänt men Foki, va stark.

 • Lisa skriver:

  Läs Rickys version istället! Att be en vän skriva inlägget är ju bara ett stort jävla skämt. Efter att ha läst Rickys ord som förmodligen är sanningen så är Foki boven i det hela haha, det är väl klart som fan att man vill ha cred för det han slitit och gjort för dig! Egoist much?

 • Ronja Baker skriver:

  Många kramar till dig Foki!! Glöm aldrig att vi finns vid din sida! Alltid!!!❤❤❤❤❤

 • My skriver:

  Älskade Foki, vet inte vad jag ska skriva då jag bara läst från din sida men.. om jag hade en kille som fota mig osv skulle jag anta att han gjorde det för att det är kul. Inte för att i slutändan tjäna pengar på det.. Jag hoppas på ditt bästa och att du mår bättre snart! Jag tycker mer om din blogg nu när du skriver själv!
  Du är jätte duktig på att blogga och du är så söt, snäll och helt underbar människa! Såååå många ser upp till dig och vi stöttar dig, det vet du! önskar att jag kunde sitta och prata med dig men är lite långt bort ^^ Lycka till nu! Du är stark<3 KRAM Från Din MY <3

 • Ricky suger skriver:

  Jag tror Ricky bajs har problem…. Han kanske är cp…. Oj vad jag var elak nu men han beter sig som bajs i skitet

 • Eliny.llovesfoki skriver:

  jag har aldrig gillat Ricky, tyckte att han inte tog bra bilder.

 • Lina skriver:

  Usch vad trist att det blivit såhär :-/ Känner med dej och hoppas du snabbt finner lycka och ett helt hjärta igen..

  Angående pengar hit och dit, känns det som du (som skrivit inlägget) nedvärderar en insats av att dra in sponsorer och fota; för det är ju mer än halva jobbet för att styra upp och kunna producera en bra blogg… (!) Oavsett hur han beter sej nu så känns det inte alls konstigt att han vill ha sin del av lönen för arbetet, känns väldigt orättvist att han ska nöja sej med hur ert liv såg ut då – inte ta del av besparingarna – ungefär som om foki skulle göra det (längst upp så fick en läsare det svaret) Lite ödmjukhet kan ju vara eftersträvansvärt till någon som hjälpt Foki bygga upp sitt varumärke! Även om du personligen bara har allt att vinna på uppbrottet, för man måste ju må bra. Kram!

 • anonym skriver:

  Foki.
  Jag har läst din blogg i flera år.
  Och om det här med skattefusket stämmer.. då har jag förlorat all respekt för dig.

  :'( /Ledsen läsare

 • Anonym skriver:

  Ät skit Ricky!
  Massor av kramar till dig Foki!! ♥♥♥

 • Madde skriver:

  Detta inlägget var bara PINSAMT. Vad är poängen med att smutskasta honom och på det sättet sjunka till hans nivå?

  Jag förstår inte varför ett så känsligt ämne som detta diskuteras i en så stor blogg som detta och varför en kompis kommer och skriver allt? Trodde aldrig att jag skulle bli uppretad eller provocerad utav ett inlägg på fokis blogg, men jag hade fel

 • alisia skriver:

  =)

 • Therese skriver:

  Jag tycker definitivt att Ricky agerat fel om det ni skriver stämmer. Men samtidigt måste jag säga att det var lite väl hårt och rent av elakt att skriva det på bloggen. Du smutskastade just en människa inför flera tusen människor. Människor som säker några kommer att se/ träffa eller på annat sätt ha kontakt med Ricky någon gång i livet. Och då kommer det att döma honom väldigt hårt på grund av det du just skrev istället för att själva skapa sig en uppfattning om honom.
  Dock tycker jag att det är fantastiskt hur du står upp för Foki! Hon har tur som har dig som kompis!! <3

 • Anonym skriver:

  Känner mig väldigt lurad om det Ricky skrev va sant. inte konstigt att bloggen har blivit helt upp och nervänd när ni gjorde slut. bloggens rätta namn borde vara RICKYS.SE. under de senaste åren. helt sjukt. att när inte ens du var hemma eller låg och sov, så gjorde han inlägg till dig. fan vad du har lurat alla. har inte följt dig, utan Ricky. om du inte har tid eller ork till att blogga och som låter ”pojkvännen” sköta allt slit. så låt bli!! Bloggen är inte detsamma, men det beror väl på att den sköts helt och hållet av dens rätta ägare nu.

 • Felicia skriver:

  DET JÄVLA ASET!!
  HAN SKA GE FAN MED I ATT GE SIG PÅ FOKI!!
  Kan bara säga att Foki har mer fans och läsare än haters!!
  HAN KAN FAN MED DRA ÅT HELVETE!

  Foki, LOVE YOU!!
  Skit i vad det aset sa till dig och vad han skriver till dig se bara till att du inte betalar saker som du inte har gjort!
  Du har fans, läsare , vänner & familj som vet att du aldrig skulle göra så för du låter som en grym och underbar tjej som förtjänar det bästa!!
  Kommer att alltid finnas här för dig!
  DU ÄR BÄST!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 • Anonym skriver:

  ?

 • Hemlig beundrare skriver:

  Hej Foki!

  Asså ärligt din kompis som skrev den här inlägget så tror jag att hon inte menar det. Hon vill bara att ni ska vara vänner men även så är du en känd bloggare så hon vill ha pengar utav dig. Det förstår du inte för att du vill inte tänka på det eller så känner du inte mig och vill absolut strunta i mitt prat. Och om jag skulle ha en kompis och du är du min vän ”låsas” då och det händer en grej i mellan dej och någon annan så skyddar jag dig bara att du ska tro att jag står i din sida. Sedan om nån kommer till dig och säger att du gör det bara för att hon ska gilla dig och det är inte sant men även för pengar.
  Och för det andra vill jag säga mina åsikter till dig, att jag tycker att du är för petig och vill ha allt perfekt, tror att du är sötast. Men förresten så är du ingen nytta alls. Vi kan klara oss utan din blogg. Jag kommer håg när du ville se ut som en manga tjej men det passar dig inte det är inte fint med stora feta ögon. När jag var mindre så gillade jag din blogg men inte längre för att den är för tråkig. På alla sett är den tråkig. Varför kan du inte fråga oss om vad vi tycker om dig sedan kan du förbättra dig och kommentera tillbaka. Asså då menar jag att du gör det i en inlägg.
  Sedan så vill jag säga att vi vet att du fick innan hjälp med stavningen av Ricky. Men som du snåla apa vill inte är skena det.
  Kan du vara tacksam och svara så fort du kan, om du vågar nu!

 • Nelly skriver:

  Well, I’m not sure I like that YOUR friend not you wrote this. I’m happy that you have such loyal friends that love you and take care of you, but this post is biased. Also I noticed how…hum, it fell down the quality of the blog (pictures and writing) since the beak up but if he was writing it I don’t know which information written for the last years is REAL FOKI or RICKY’S FOKI WRITING. I don’t care whose right or wrong, your humans for God’s sake!!! But something real is that you must come out of your pity party and face it in private, not in a blog and not by your friends.

 • anna skriver:

  Hej. Väldigt otrevlig attityd av ricky. Men ni bäddade för detta. Att bo och jobba med sin partner är inte direkt hälsosamt för något förhållande alls. Du glorifierade honom och satt honom i centrum för allt. Klart killen utnyttjade detta. Sådana är killar och människor i största allmänhet. Att driva blogg och firma med en person man inte är gift med och dessutom isolera sig på andra sidan jordklotet? Jag skulle aldrig våga detta. Detta ät erat gemensamma fel. Även om ni var gulliga tillsammans. Snälla var försiktigare med nästa man.

 • En tjej som har varit med om för mycket skriver:

  All kärlek till dig och dina fina vänner som står upp för dig. Livet är inte alltid lätt men du tar dig ur det här starkare än någonsin. Du är en vuxen kvinna som är otroligt framgångsrik och även vacker. Du är fullt kapabel att ta hand om dig själv. Du behöver inte Ricky. Ni hade en säkerligen betydelsefull tid tillsammans, men nu är det dags att gå vidare till nästa betydelsefulla tid då det ingår andra människor som du mår bra av. Önskar dig all lycka i livet. Du gör ett otroligt bra jobb med bloggen! fortsätt så!

  Stora kramar

 • Felicia skriver:

  Att en kille ens har mage att bete sig som han gör, jag har fölt fokis blogg sen hon startade den och har aldrig läst något så äckligt som det här!! Vafan håller han på med? Väx upp, du är värd bättre än han foki, myyyycket bättre!!! Grymt inlägg också<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *