Evvi gästbloggar

Hej Fokis alla underbara läsare, men mest hej till alla mindre underbara av Fokis läsare!

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är att Foki är jätteledsen just nu på grund av ett inlägg på flashback från Ricky, där han säger att han vill anmäla Foki för skattefusk bara för att han är så hämndlysten !? Detta är helt sjukt och jag fattar verkligen inte hur han kan skriva ut en sån sak på flashback, bara för att såra Foki. Så börjar alla haters att smutskasta henne så fort de har en chans, folk som inte ens känner henne eller har en aning om vad som har hänt mellan henne och Ricky.

Alla verkar tro att det finns en så otroligt ”smaskig” historia att berätta, men ni måste förstå att uppbrottet mellan Foki och Ricky var någonting helt normalt som händer de flesta människor i världen: man inser att man inte funkar ihop längre. Foki känner inte att hon vill vara med Ricky längre, för han är inte vad hon vill ha helt enkelt, och min egen åsikt är att han faktiskt är helt fel kille för henne. Min åsikt är att han är ett svin som inte förtjänar henne alls. Han har typ aldrig kunnat behålla ett jobb, och han har fått så otroligt mycket av Foki genom bloggen och hennes företag, fokiwa, som gjort att han har kunnat leva ett glassigt liv med pengar i överflöd, som han aldrig hade haft om inte hon hade funnits i hans liv. Och det är han inte ens tacksam för. Han tyckte att han skulle ha 50% av ”deras” pengar när de gjorde slut, men jag vet inte riktigt om man kan påstå att han har dragit 50% av lasset genom att fota åt henne och hjälpa henne med sponsorer?! Det är ju hennes företag, och hennes blogg, som hon har skapat och jobbat med som en galning. Och det verkade vara det viktigaste för honom i uppbrottet, att han skulle få pengar, sen när han insåg att Foki inte tänkte ge han ett öre (Yes, heja Foki!), så började han gnälla om att han var heartbroken och ville ha henne tillbaka….

Ricky har alltså inte tagit det hela så bra, och gjort en massa knäppa grejer efteråt som jag aldrig trodde han skulle göra eller säga. Jag har sett sms som han har skrivit till henne, som gjort henne ledsen gång på gång, medan hon har försökt gå vidare själv, men framför allt försökt få honom att göra det. Bland annat har hon valt att sluta svara till honom nu, och klippa bandet helt, mest för hans egen skull, men också för att han drar ner henne så sjukt mycket. Vem vill ha en sån människa i sitt liv ? Ingen! Och jag vill verkligen inte se min superglada bästis bli neddragen av sånt, så jag stöttar henne i det beslutet till 100%

Tror inte han inser hur mycket han sårar henne när han gör sånt där, men jag tycker det värsta är att han måste göra saken offentlig hela tiden!? Han vet ju att det kommer ut till er alla om han skriver en sån där sak på flashback… Om ni kommer ihåg det så skrev han ju själv ett mejl till skvallerbloggen precis efter uppbrottet också. Och Foki skrev om det i sin blogg, där hon mest skyddade ricky faktiskt, hon hade kunnat skriva ut saker som han gjort mot henne, men det gjorde hon inte, för hon vill inte honom något ont alls. Hon vill inte vara tillsammans med honom bara, så enkelt är det, och han måste acceptera det och gå vidare. Han kan inte försöka dra ner henne hela tiden bara för att han är ”heartbroken”. Foki har länge inte velat prata om det här i bloggen, just för att en sån här sak ska man inte skriva om offentligt, men nu när det här händer så känner jag att det är dags att ni får ta del av den här historien.

Jag blir så ledsen av att se min bästis så här nere, och jag fattar inte hur vissa där ute bara kan vräka ur er en massa elaka saker om henne, (se kommentarer på skvallerbloggen) när ni inte ens känner henne, eller vet någonting om vad som hänt. Jag har känt Foki sedan hon kom till sverige, när jag var 9 år gammal och foki var 10. Hon har alltid varit en genomsnäll människa, för snäll egentligen, jag blir typ sur på henne ibland för att hon alltid ska vara så snäll mot alla, haha! Hatar när folk skriver taskiga saker om henne på internet, för det är så sjukt snedvridet alltid…

Men jag vet att många av er läsare har fått den rätta bilden av Foki, och vi som står henne närmast älskar er för det! <3

Och Ricky, om du läser detta, hoppas du förstår att du gör Foki jätteledsen när du håller på sådär, och du måste sluta med det och gå vidare i livet. Sluta försöka förstöra hennes liv, och sluta bete dig som du gör nu. Det är skrämmande faktiskt….

195 kommentarer

 1. Va stark. Vi finns vid din sida, vi stöttar dig i vått och torrt!

 2. Jag trodde verkligen inte så om Ricky, men att få höra det här gör mig bara ledsen. Du är en underbar människa Foki och jag önskar att jag kunde vara lika snäll och bra som du. Du har så otroligt många där ute som älskar dig! Både dina vänner, din familj och även dina läsare. Sen finns det alltid någon som inte tycker om en, men så är det för alla och det kan man inte komma ifrån. Men du ska veta att vi alla stöttar dig och finns vid din sida även fast du inte kan känna eller se oss. Vi finns här och tänker på dig. Ingen ska behöva må dåligt. ALLA ska få må bra, även Ricky. Men fortsätt vara den du är och ändra dig inte för någon. Klä dig hur du vill, se ut precis som du vill för du är underbar precis som du är och människor älskar dig för precis den du är. Du är bäst Foki kom ihåg det och dina vänner är också underbara som står upp för dig!

 3. Styrkeklem <3

 4. Nu vet inte jag vem som har gjort vad med det jag vet är att du är en underbar person som jobbar hårt och lägger ner all sin själ i det du gör! Jag respekterar dig enormt mycket och låt inte någon annan dra ner dig. Du har skött allt så himla snyggt med ”breakupen” och det är det inte många som klarar!

  Foki du är awesome och tro inget annat! Kämpa på och fortsätt leva ditt liv som du vill leva. Ricky kan sluta bete sig som en jävla barnunge eller dra åt helvete! Ni är vuxna människor båda två men i mina ögon är det enbart du som beter dig som det! Kämpa och kom ihåg att vi alla älskar dig och det du gör!

 5. Läser nu en massa kommentarer om att foki inte kan svenska och att ricky har borde få pengar för att han har hjälpt till med halva bloggen?! URSÄKTA?!

  Utifall någon missat det så handlar bloggen om FOKI och hennes liv. Om nu ricky hjälpte till och tog kort och lite allmänt vad fan spelar det för roll? Jag skiter fullständigt i om han har gjort hela bloggen!! Ville han ha betalt för det kanske han skulle ha ansökt om att bli anställd under foki och inte bli hennes pojkvän? Detta är saker man gör för att man ÄLSKAR någon.

  vad är det för fel på fokis svenska? Hon har väl gått i svensk skola som alla andra och fått betyg? Jag har läst 100 tals bloggar med sämre svenska från ”svenskfödda” människor så nu får ni väl ta och ge er. Måste erkänna att jag aldrig har märkt ett fel överhuvudtaget, kanske någon bokstav som missades men vafan? och?

  Jag läser fokis blogg för att jag tycker att hennes liv är intressant samt att jag tycker om asian o.s.v. VEM FAN BRYR SIG OM HENNES POJKVÄN OCH HENNES SVENSKA?! Ni som bara är här för att kritisera henne kan väl bara sluta läsa bloggen helt enkelt?

 6. Ida larsson

  Läser nu en massa kommentarer om att foki inte kan svenska och att ricky har borde få pengar för att han har hjälpt till med halva bloggen?! URSÄKTA?!

  Utifall någon missat det så handlar bloggen om FOKI och hennes liv. Om nu ricky hjälpte till och tog kort och lite allmänt vad fan spelar det för roll? Jag skiter fullständigt i om han har gjort hela bloggen!! Ville han ha betalt för det kanske han skulle ha ansökt om att bli anställd under foki och inte bli hennes pojkvän? Detta är saker man gör för att man ÄLSKAR någon.

  vad är det för fel på fokis svenska? Hon har väl gått i svensk skola som alla andra och fått betyg? Jag har läst 100 tals bloggar med sämre svenska från ”svenskfödda” människor så nu får ni väl ta och ge er. Måste erkänna att jag aldrig har märkt ett fel överhuvudtaget, kanske någon bokstav som missades men vafan? och?

  Jag läser fokis blogg för att jag tycker att hennes liv är intressant samt att jag tycker om asian o.s.v. VEM FAN BRYR SIG OM HENNES POJKVÄN OCH HENNES SVENSKA?! Ni som bara är här för att kritisera henne kan väl bara sluta läsa bloggen helt enkelt?

 7. Såååå fint skrivet, en stor bamse kram från mig♡ Och hoppas du mår bättre imorgon, du är bäst!! ♡♡♡

 8. Detta handlar ju inte om att han är ”heartbroken”, det handlar om besatthet och att ha förlorat kontrollen över en ägodel. Skrämmande. Hade han verkligen älskat Foki hade han ALDRIG betett sig så här öppet på internet!

 9. Hej Foki trots att jag bara är fjorton år så fattar jag hur himla jobbigt detta borde vara för dig, och precis hur du känner. Jag fattar inte hur Ricky kunde göra något sånt här. Ingen människa har rätt att bete sig på detta sätt som han har gjort mott dig. Det visar sig att han inte har visat dig den respekt du förtjänar. Jag blir ledsen när jag hör att människor som är tio år äldre en mig beter sig så här. Alla kärlek till dig Foki❤️! Ingen människa har rätten att bestämma över dig och dina känslor. För du är en egen person, du lever ditt egna liv~du har ett eget hjärta! Att folk tror att dom ska få påverka ens beteende , liv och stil och sen få något på det är sjukt

 10. Wtf!!! Asså han är verkligen ute efter dina pengar!! Fyskäms på dig 30 åriga gubbe!! Det räcker med att du har levt för lyxigt med hennes slit! Skulle inte du vara ute efter hennes pengar o verkligen älskar o recpekterar henne..så hade du aldrig gjort så! Så jävla fult att du sitter o försvarar dig med en jätte lång text och ”perfekt” svenska haha.. Vi hade en jätte fin bild och en hel annan uppfattning om dig, tack vare Foki! Vilket hon lika gärna hade kunnde föratöra också här på bloggen! Vilket jävla kärlek snackar du om egentligen?? Skulle heller DÖÖÖÖ än att gå ut och skriva en massa skvaller om den personen jag älskar!

  Rickard om du verkligen har hunnit läsa igenom min komentar också, så är det verkligen dags att börja söka jobb? Haha

  All recpekt till dig Foki! Jag skrev det här för jag blev förbannad! Njuuuut du av din resa och försök att slappna av! Det är han jävligt avundsjuk på kan jag lova! Puss kraaam ♡

 11. Det var tråkigt att läsa detta inlägg. När man vill gå vidare livet så dyker en crazy ex-boyfriend upp :(. Jag tror ju delvis att Ricky har hjälp dig att rätta språket i vissa texter/ inlägg men inte så mycket att han bör få betalt för det. Han får stå ut, att det var en stöttning och en pojkvänsgöra också.
  Din blogg har förändrats med det beror förmodligen på att din livstil inte ser likadant ut längre. Jag tycker fortfarande att din blogg är bra, låt inte språket hindra dig. Att skriva felfritt kan ändå inte de flesta svenskar göra.

  Jag kommer att fortsätta läsa din blogg och jag vill ha se massor med paris-bilder!

 12. Du är bäst Foki! Jag började läsa din blgg när jag var 10 år gammal (3-4 år sen!) Och det var inte många andra som var bra för en liten tjej att läsa. men du fångade mig verkligen, så positiv, glad och vacker! varje dag får du folk att må bra med din energi. Du förtjänar verkligen inte att bli utsatt för det här, dessutom var ju inte du äldre än mig när ni träffades. Du är stark och kommer klara det med hjälp av oss, din familj och vänner! (och glass… 😉
  fortsätt med det du gör, många kramar<3

  keep your head up-Princess.
  Your tiara is falling.

 13. Om han har hjälpt dig med bloggen men levt på dig och du har betalt allt så ge han 25% typ.

 14. Såg det som Fay hade skrivit till Stoppa Pressarna. Först och främst, sådan otroligt bra syster du har! Jag har själv varit med om en dominant kille, och är dessutom någon som inte kan säga nej. Som tur var så bröt vi upp rätt snabbt och har nu en kille som kämpar för att få vara med mig, och som jag kan kämpa för. Jag tycker att det är så viktigt att man ser upp till varandra i ett förhållande (vilket jag tror att man absolut inte kan om man inte har jobb eller går på utbildning). Du gjorde helt rätt gumman! Så jäkla mycket girlpower på dig! Ge han inte en endaste krona!!
  Du verkar vara en sådan go’ människa! Om du har svängarna förbi Japan så finns jag här! puss!

 15. Som jag har sett det genom din blogg har både du och Ricky levt flott och bekvämt, du har skrivit när han har varit iväg och jobbat vilket var väldigt sällan. Jag hade ingen aning att han hade svårt att behålla jobb, vad kan det bero på hm…
  Han fick nog allt och lite till under ert förhållande, pengar, kärlek, husrum, stöttning med jobb från din sida. Varför begära mer när han redan fått så mycket? Han borde vara tacksam enligt min åsikt och ta lära av ert förhållande.
  Oftast efter ett förhållanden byter en upp sig och en ned sig, här ser man tydligt vem det är som har tagit tag i sin krage och fått ordning på sitt liv. Du är så bra Foki! Förstår att du lät en vän skriva inlägget, men du är bara människa som oss andra och det måste människor här lära sig att förstå. Bara för att du är känd via bloggen betyder inte det att du inte får skriva ut vissa saker, skit i dåliga människor och lev ditt liv gurl. KRAM

 16. Låter som att du har haft det jätte jobbigt Foki. Fortsätt kämpa på. Allt kommer ordna sig till slut. <3

 17. Jävla Ricky! Snacka om idiot! Han förtjänar inte diig foki! Han är en jävla ”snake” !! Fy vad jag blir förbannad! Hoppas han läser alla kommentarer!

 18. Detta inlägg borde du ta bort, Evvi smutskastar mer än vad Ricky gjorde.

 19. Fy. Jag är ledsen Foki, jag har läst din blogg i drygt 2-3 år och du måste ta dig igenom det här och det kommer du göra. Jag tycker att du är en jättefin på alla sätt och vis och att du förtjänar att vara glad. Du är bäst Foki och jag älskar dig, glöm aldrig det!

 20. Det är inte heller bättre gjort från er sida. Red ut det hela en mot en istället för att försöka trycka ner varandra på nätet. Fine, han hann redan göra det, varför behöver ni fräsa tillbaka här ändå? Vart är folkvettet?

 21. Åh Foki! Vilket kräk! Du är värd så himla mycket bättre och du ska veta att allt som du gör och har gjort är rätt. Du har inte gjort något fel alls.
  Glöm aldrig bort att du är värd det allra bästa! Jag lovar att finnas här och stötta dig du underbara och fina människa!!

 22. Näe, gud vad oschysst! Kände honom såklart inte men trodde att han var mycket bättre än det här! Usch och fy Ricky, kom inte nära Foki igen!

 23. Jag förstår varför folk skriver taskiga saker om Ricky efter det här inlägget… Han är mänsklig, och det gör er lika skyldiga som honom om ni gör samma sak–> Skriver negativt om den andra offentligt. Men jag älskar dig och din blogg Foki, hoppas ni två kan få fred för ni är bra människor på olika sätt! :)<3

 24. Detta är hemskt Foki! Det som hänt dig, att någon man känner och har haft ett förhållande med kan göra något sådant mot dig, det är sjukt!

  Det är inte en stor chock att Ricky har hjälpt dig med dina inlägg, det har du ju lite lätt skrivit om i historien också i din blogg, nu och då när du var med honom. Det som är chockande på ett sätt är att han inte alltid varit så snäll mot dig å så…

  Jag tänker inte spekulera i ditt liv, men jag ville bara skriv STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV, lev livet som du vill leva, man behöver inte en karl vid sin sida som styr och ställer hela tiden! Alla beslut lär man sig något av.

  Jag är en trogen läsare av din blogg och det tänker jag fortsätta vara. Jag skiter i vad andra personer skvallrar om på internet, det är bara möjligt. Du verkar vara en genuin person! Jag tycker du är jätte mysig och en mysig blogg har du också! Den är minst lika bra nu som den var för t ex 2år sedan!

  Ha det jätte bra 🙂

 25. Foki är bäst ja skiter i vad som har hänt men Foki, va stark.

 26. Läs Rickys version istället! Att be en vän skriva inlägget är ju bara ett stort jävla skämt. Efter att ha läst Rickys ord som förmodligen är sanningen så är Foki boven i det hela haha, det är väl klart som fan att man vill ha cred för det han slitit och gjort för dig! Egoist much?

 27. Ronja Baker

  Många kramar till dig Foki!! Glöm aldrig att vi finns vid din sida! Alltid!!!❤❤❤❤❤

 28. Älskade Foki, vet inte vad jag ska skriva då jag bara läst från din sida men.. om jag hade en kille som fota mig osv skulle jag anta att han gjorde det för att det är kul. Inte för att i slutändan tjäna pengar på det.. Jag hoppas på ditt bästa och att du mår bättre snart! Jag tycker mer om din blogg nu när du skriver själv!
  Du är jätte duktig på att blogga och du är så söt, snäll och helt underbar människa! Såååå många ser upp till dig och vi stöttar dig, det vet du! önskar att jag kunde sitta och prata med dig men är lite långt bort ^^ Lycka till nu! Du är stark<3 KRAM Från Din MY <3

 29. Ricky suger

  Jag tror Ricky bajs har problem…. Han kanske är cp…. Oj vad jag var elak nu men han beter sig som bajs i skitet

 30. Eliny.llovesfoki

  jag har aldrig gillat Ricky, tyckte att han inte tog bra bilder.

 31. Usch vad trist att det blivit såhär :-/ Känner med dej och hoppas du snabbt finner lycka och ett helt hjärta igen..

  Angående pengar hit och dit, känns det som du (som skrivit inlägget) nedvärderar en insats av att dra in sponsorer och fota; för det är ju mer än halva jobbet för att styra upp och kunna producera en bra blogg… (!) Oavsett hur han beter sej nu så känns det inte alls konstigt att han vill ha sin del av lönen för arbetet, känns väldigt orättvist att han ska nöja sej med hur ert liv såg ut då – inte ta del av besparingarna – ungefär som om foki skulle göra det (längst upp så fick en läsare det svaret) Lite ödmjukhet kan ju vara eftersträvansvärt till någon som hjälpt Foki bygga upp sitt varumärke! Även om du personligen bara har allt att vinna på uppbrottet, för man måste ju må bra. Kram!

 32. Foki.
  Jag har läst din blogg i flera år.
  Och om det här med skattefusket stämmer.. då har jag förlorat all respekt för dig.

  :'( /Ledsen läsare

 33. Ät skit Ricky!
  Massor av kramar till dig Foki!! ♥♥♥

 34. Detta inlägget var bara PINSAMT. Vad är poängen med att smutskasta honom och på det sättet sjunka till hans nivå?

  Jag förstår inte varför ett så känsligt ämne som detta diskuteras i en så stor blogg som detta och varför en kompis kommer och skriver allt? Trodde aldrig att jag skulle bli uppretad eller provocerad utav ett inlägg på fokis blogg, men jag hade fel

 35. =)

 36. Jag tycker definitivt att Ricky agerat fel om det ni skriver stämmer. Men samtidigt måste jag säga att det var lite väl hårt och rent av elakt att skriva det på bloggen. Du smutskastade just en människa inför flera tusen människor. Människor som säker några kommer att se/ träffa eller på annat sätt ha kontakt med Ricky någon gång i livet. Och då kommer det att döma honom väldigt hårt på grund av det du just skrev istället för att själva skapa sig en uppfattning om honom.
  Dock tycker jag att det är fantastiskt hur du står upp för Foki! Hon har tur som har dig som kompis!! <3

 37. Känner mig väldigt lurad om det Ricky skrev va sant. inte konstigt att bloggen har blivit helt upp och nervänd när ni gjorde slut. bloggens rätta namn borde vara RICKYS.SE. under de senaste åren. helt sjukt. att när inte ens du var hemma eller låg och sov, så gjorde han inlägg till dig. fan vad du har lurat alla. har inte följt dig, utan Ricky. om du inte har tid eller ork till att blogga och som låter ”pojkvännen” sköta allt slit. så låt bli!! Bloggen är inte detsamma, men det beror väl på att den sköts helt och hållet av dens rätta ägare nu.

 38. DET JÄVLA ASET!!
  HAN SKA GE FAN MED I ATT GE SIG PÅ FOKI!!
  Kan bara säga att Foki har mer fans och läsare än haters!!
  HAN KAN FAN MED DRA ÅT HELVETE!

  Foki, LOVE YOU!!
  Skit i vad det aset sa till dig och vad han skriver till dig se bara till att du inte betalar saker som du inte har gjort!
  Du har fans, läsare , vänner & familj som vet att du aldrig skulle göra så för du låter som en grym och underbar tjej som förtjänar det bästa!!
  Kommer att alltid finnas här för dig!
  DU ÄR BÄST!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 39. Hemlig beundrare

  Hej Foki!

  Asså ärligt din kompis som skrev den här inlägget så tror jag att hon inte menar det. Hon vill bara att ni ska vara vänner men även så är du en känd bloggare så hon vill ha pengar utav dig. Det förstår du inte för att du vill inte tänka på det eller så känner du inte mig och vill absolut strunta i mitt prat. Och om jag skulle ha en kompis och du är du min vän ”låsas” då och det händer en grej i mellan dej och någon annan så skyddar jag dig bara att du ska tro att jag står i din sida. Sedan om nån kommer till dig och säger att du gör det bara för att hon ska gilla dig och det är inte sant men även för pengar.
  Och för det andra vill jag säga mina åsikter till dig, att jag tycker att du är för petig och vill ha allt perfekt, tror att du är sötast. Men förresten så är du ingen nytta alls. Vi kan klara oss utan din blogg. Jag kommer håg när du ville se ut som en manga tjej men det passar dig inte det är inte fint med stora feta ögon. När jag var mindre så gillade jag din blogg men inte längre för att den är för tråkig. På alla sett är den tråkig. Varför kan du inte fråga oss om vad vi tycker om dig sedan kan du förbättra dig och kommentera tillbaka. Asså då menar jag att du gör det i en inlägg.
  Sedan så vill jag säga att vi vet att du fick innan hjälp med stavningen av Ricky. Men som du snåla apa vill inte är skena det.
  Kan du vara tacksam och svara så fort du kan, om du vågar nu!

 40. Well, I’m not sure I like that YOUR friend not you wrote this. I’m happy that you have such loyal friends that love you and take care of you, but this post is biased. Also I noticed how…hum, it fell down the quality of the blog (pictures and writing) since the beak up but if he was writing it I don’t know which information written for the last years is REAL FOKI or RICKY’S FOKI WRITING. I don’t care whose right or wrong, your humans for God’s sake!!! But something real is that you must come out of your pity party and face it in private, not in a blog and not by your friends.

 41. Hej. Väldigt otrevlig attityd av ricky. Men ni bäddade för detta. Att bo och jobba med sin partner är inte direkt hälsosamt för något förhållande alls. Du glorifierade honom och satt honom i centrum för allt. Klart killen utnyttjade detta. Sådana är killar och människor i största allmänhet. Att driva blogg och firma med en person man inte är gift med och dessutom isolera sig på andra sidan jordklotet? Jag skulle aldrig våga detta. Detta ät erat gemensamma fel. Även om ni var gulliga tillsammans. Snälla var försiktigare med nästa man.

 42. En tjej som har varit med om för mycket

  All kärlek till dig och dina fina vänner som står upp för dig. Livet är inte alltid lätt men du tar dig ur det här starkare än någonsin. Du är en vuxen kvinna som är otroligt framgångsrik och även vacker. Du är fullt kapabel att ta hand om dig själv. Du behöver inte Ricky. Ni hade en säkerligen betydelsefull tid tillsammans, men nu är det dags att gå vidare till nästa betydelsefulla tid då det ingår andra människor som du mår bra av. Önskar dig all lycka i livet. Du gör ett otroligt bra jobb med bloggen! fortsätt så!

  Stora kramar

 43. Att en kille ens har mage att bete sig som han gör, jag har fölt fokis blogg sen hon startade den och har aldrig läst något så äckligt som det här!! Vafan håller han på med? Väx upp, du är värd bättre än han foki, myyyycket bättre!!! Grymt inlägg också<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *