Underbar dag! (TH:Tid – 19:00)

Hej mina sötnosar! ❤︎

Vilken underbar dag! Jag och Mee började med att luncha på Subway som ligger bredvid Grand Palace, det var så himla länge sen jag åt en subway macka! Supergott var det. När vi var klara på Grand Palace så strossade vi bara omkring och besökte olika tempel som ligger i närheten. När vi kände att det började bli för varmt ute så tog vi en taxi och drog vidare till Central World för lite shopping! Sedan avslutade vi dagen med en super duper god middag! Vilken härlig dag! Eller hur? 🙂

IMG_9251IMG_9263IMG_9275

19 kommentarer

 1. Visa vad du shoppade! ❤️

  Har du några bra tips på vegitariska restauranger eller restauranger som serverar mycket vegitariskt i Bangkok? Ska dit både i sommar och i höst 🙂
  /chan rak khun.

 2. Oliviiaaa

  Det det verkligen fint ut !! 🙂

 3. Jag åt ganska ofta på Subway förr om åren! Men så slutade de med min favoritmacka med chicken tikka och sedan dess har jag inte ätit där. De var verkligen goda!

  http://cajsawarg.blogspot.se/ ( SJÄLVDESTRUKTIV DOTTER )

 4. Härlig dag indeed! Jag tänkte på de kläder du använt och undrar en sak. Jag har varit i Thailand ett par gånger innan men trots att jag går med shorts och linne så är det outhärdligt varmt, hur klarar du dig med jeans och den tröjan utan att svettas ihjäl? :O

 5. Låter som en bra dag … Fast inte för mig, jag kan nämligen inte äta Subwaymackor! 😛

 6. låter som en toppen dag! 😀

 7. så roligt! och så fin och söt du är

 8. Härligt :)<3

 9. Super stilig outfit, önska jag hade lika fint ansikte som dig,

  kramiz<3

 10. Jätt fin foki

 11. Märkt att du aldrig har luggen nere längre trottnat? 😛 Det är jätte fint i alla fall

 12. åh subway är så gott!

 13. Vilken macka åt du? Det kanske är andra sorter där än i Sverige? 🙂
  Åt en chicken teriyaki idag faktiskt ^^

 14. Jenny-Caylin

  Precis det templet du står framför besökte jag och min kille för typ en månad sedan! 🙂 <3

 15. Alltså hur mycket kan man shoppa egentligen? Du shoppar ju typ varje dag…. Behöver du verkligen så mycket saker?

 16. Vad roligt 🙂 & fina bilder!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *