Min present till Mee

Jag köpte Gucci parfym till Mee! Han blev superglad & uppskattade presenten jättemycket. 🙂 Yeey!

Photo 2014-04-29 19 07 56

8 kommentarer

 1. Åh ja…det är han som har kaffeterian!
  Så fin present!

 2. Snällt gjort!

  http://cajsawarg.blogspot.se/ ( SJÄLVDESTRUKTIV DOTTER )

 3. Felicia ♥

  Va snällt ♥

 4. Öhm, är inte det där en tjejparfym? Fast ja, han kanske ville ha den ändå.

 5. Nathalie

  Det där är ju en tjejparfym, jag har den också! 🙂 Men den är inte så söt så kan tänka mig att den passar killar med :p

 6. Ja, detta är ju den feminina parfymen. Köpte denna till min mamma i julklapp. Doften är inte söt men definitivt en feminin doft. Han kanske gillar den ändå? Tycker det är så konstigt dock med män som har kvinnoparfymer.. en kille på jobbet har det och det luktar bara fel haha. Finns en Gucci Guilty mansdoft också, men den flaskan är grå/svart förresten!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *