Fyra snabba

Hello!

Jag sitter i en taxi just nu och är på väg till ett bankmöte. Det kurrar i magen, och nu ångrar jag att jag inte åt lunch innan jag åkte iväg, men förhoppningsvis så blir det ett kort möte. ^^ Jag har dock inte så mycket mer att säga för tillfället, och därför har jag skrivit svar till 4 snabba frågor som mina fina läsare har skickat in.

Ha en fin dag så ses vi lite senare.

Hur gör du när du ska tvätta håret med dina naglar? Fastnar inte kristallerna i håret?
– Jag tvättar nästan aldrig själv. Jag går oftast till en salong istället och får håret tvättat, inpackat, torkat och fixat. Det är så himla smidigt! 🙂 Men om jag är hemma någon dag och känner att håret behöver tvättas så gör jag det själv. Det går jättebra. Med rätt teknik så fastnar inte kristallerna. Sen brukar Ricky tvätta mitt hår ibland också. 😉

Om du var tvungen att flytta till Europa men inte Sverige, vilket land skulle du välja då?
– Finland verkar vara ett bra land! Även Norge med deras vackra fjordar. Italien är också ett alternativ, men där skulle jag bli väldigt tjock på grund av all pizza, pasta och lasagne. ^^

Jag är egen företagare och undrar hur du kan ha så mycket fritid? Du är ju också egen företagare, men du reser ändå runt och roar dig hela tiden. Hjälp mig att förstå.
– Min roll inom Fokiwa är C.E.O (Chief executive officer) och designer. Mina arbetsuppgifter är huvudsakligen att fatta de största besluten inom företaget och att designa nya plagg till Fokiwas varumärke. Mitt arbete kan oftast göras på distans via telefon, mail och fax. Bakom mig har jag ett effektivt och lojalt arbetslag som jag litar på till 100%, samt ett fast samarbete med några av Bangkoks bästa skräddare. Förutom de arbetsuppgifter som jag själv utför så är företaget i stort sätt självgående, och därför har jag en hel del fritid att nyttja. 🙂 Jag väljer mina arbetstider helt själv, och en stor del av jobbet som jag gör syns aldrig i bloggen.

Vilka tider brukar du stiga upp på morgonen?
– Jag älskar min säng och jag älskar att sova, så därför stiger jag aldrig upp innan ca 09:00 – 10:00. Dessutom är både jag och Ricky nattugglor, d.v.s att vi ofta är uppe sent.

Fler svar kommer i del 4 av svaren till frågestunden.

34 kommentarer

 1. Älskar också att sova länge. xD Önskar att jag kunde det. hehe

 2. Ditt jobb låter som en av mina högsta drömmar. 😀

 3. Älskar när du svarar på frågor. <3

 4. Du är så söt :3

 5. Kul med svar!

  Kolla min blogg

 6. Det finns inte många 20-åringar som kommit lika långt i livet som du har.

 7. hej foki jag har en fråga till och jag tror att du skrivit något hårtips tidigare men jag undrar vad du gör med ditt hår för att du ska kunna förga det så ofta för det växer ju jätte snabbt ändå och ser friskt o fint ut på bilderna iallafall, jag älskar att byta hårfärger men det sliter så mycket, någon speciell hårfärg kanske? jätte tacksam för svar för ingen annan har kunnat svara på detta <3

 8. Helt klart en av Sveriges bästa bloggar! Keep up the good work!

 9. En lite konstig fråga kanske, när var det senaste gången du grät? inte av lycka då:-) kram!

 10. Hej! Såg att du skrev att Koh Tao var ett av dina favoritställen, jag planerar att åka dit och koh samui i början på december,vet du ungefär hur vädret är sär då? Har sökt jättemycket men alla säger så olika, tänkte om du kanske varit där då? Sen undrar jag om det står mellan de öarna och Phi Phi, vart rekommenderar du att vi åker då? Vänliga hälsningar Bina

 11. Hej!

  Fin blogg du har Foki!<3

  Besök gärna min! Ni har väl inte missat att jag gör gratis design nu igen? 😉

  Kram!<3

 12. HALLÅ! Jag skrev just en lång kommentar men den dök aldrig upp?? :S Det var i alla fall ca 8 frågor som jag inte orkar skriva igen. Du kanske borde kolla upp om det är fel på kommentarfuktionen i din blogg.

  Tack för en grymt bra blogg i alla fall. 🙂

 13. Vickan: det kan hända att du skrivit ett förbjudet ord, foki kontrollerar vad man får och inte får skriva

 14. Alexandra

  Skönt att vara egen företagare. 😛

 15. Alltid skoj med svar. (:

 16. Have a great day!

 17. Kul 😀

 18. Jättefin blogg!
  Jag har en tävling på min blogg just nu, veckans blogg. Var gärna med!

  Direkt till inlägget – http://hundlotta.blogg.se/2013/august/veckans-blogg-2.html

  Hundlotta.blogg.se

 19. Haha en sak har vi gemensamt! Vi älskar båda att sova! ;D<3

 20. Haha håller med om att du har drömjobbet 😀 avundsjuk 😉 hihi

 21. FLYTTA TILL FINLAND! :3 Hihi<33

 22. jag har inte sätt så många tjocka i italien…

 23. Jag är också väldigt imponerad av din arbetssituation och livsstil. Det känns som att det gick så snabbt och lätt för dig att starta upp företaget och hamna där du är idag med all framgång. Men det kanske bara är så det verkar ur ett utifrånperspektiv. Var det lätt eller svårt? Och vad var svårast?
  Kram 🙂

 24. Åh foki älskar din blogg och din stil! Snälla besök min blogg!<3

 25. Du får gärna svara på frågor ännu oftare. 😀

 26. سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ+̷̴̐خ+̷̴̐خ+امارتيخ+̷̴̐خ

  Sova länge är för lata!

 27. Finland är verkligen ett bra land att bo i! (Bor själv här 😉 Du borde besöka någon gång Finland! 🙂
  Kramar!

 28. Det kan inte bli bättre 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *