Hemmadag

Hej hej! Idag har jag varit hemma hela dagen och myst i mina mjukiskläder, och det tänker jag fortsätta med. Det är ganska skönt att bara var hemma och slappna av när man har kommit hem från en resa. Det blir som en liten semester efter semestern! ^^ Jag har air-condition på högsta nivån och dricker varm choklad med marshmallows (air-con är ett måste om man ska njuta av varm choklad i Thailand), och strax ska jag ta fram mitt stylingskit för att fixa nya naglar.

Vi ses om ett litet tag.

29 kommentarer

 1. Vad mysigt det låter.

 2. Kul med nya naglar! 😀

 3. Varm choklad är ju så gott! Och vilka söta marshmallows du har ^^

 4. Jag ser framemot bilder på naglarna :]

 5. Så gott det ser ut! men varm choklad i Thailand känns ändå lite udda xD

 6. Semester efter semestern är aldrig fel 😀

 7. Vad mysigt! 🙂

 8. Pernilla

  Hej Fokis.
  Hoppas att du svarar på min fråga ^^ När du å Ricky flyttade till er första lägenhet så la du upp en video på hur eran lägenhet såg ut ^^ Och hur din garderob såg ut. Men nu när du å Ricky flyttade igen till er nya lägenhet så har du inte gjort någon video på hur eran lägenhet ser ut å inte heler hur din garderob ser ut 🙁 Snälla Fokis kan du göra de jag skulle bli jätte glad . Mvh Pernilla

 9. Besök min blogg!

 10. Vart ska ni resa i september? Du skrev förut att ni ska någonstans där det finns berg och dalar osv. 😀 *nyfiken*

 11. Varm choklad! <3 så gott

 12. Hur kan du äta och dricka sötsaker hela tiden utan att bli till en flodhäst??

 13. Mysigt 😀

 14. Skulle också behöva en hemmadag men har tyvärr fullt upp med skolstarten.

 15. Jag undrar samma som Alice. O.o Har sett att flera brukar ställa den frågan

 16. Alla kollar in i min blogg!

 17. I looks SOOOO TASTY!!

 18. Nu blev jag galet sugen på varm choklad 😀

 19. GossipGuy.se

  😀

 20. Åh så mysigt!

 21. längtar till alla såna mysdagar under hösten:)

 22. Vad gott det låter med varm choklad! Kanske ska göra mig en kopp. (^_-)

  Kram på dig <3

 23. moaaa!!!!

  älskar dig och din blogg!!!

 24. Pia Svensson

  mysigt!!!!

 25. Så himla gott det såg ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *