Fly time

Nu sticker vi hem! 🙂

Om ni undrar över saken jag har kring huvudet så är det en typ av nackstöd som jag ofta brukar ha med mig när jag reser. ^^ Den är till stor hjälp när man ska sova i sittande ställning, och gör att man inte far omkring med huvudet som en gummiboll. Enligt mig är nackstödet + ögonmask A och O för en behaglig flygtur. Never leave home without it!

Vi ses i Bangkok. 

40 kommentarer

 1. Vad söt du Àr! ^.^

 2. Haha gulligt! Ha en bra resa hem!!! :D<3

 3. Haha sötaste nackstödet ju! Hoppas ni fÄr en trevlig flygtur!

 4. ha en bra flyg resa

 5. Fina bilder!

 6. Haha Rilakkuma ^^ Söt.

 7. Jag har ocksĂ„ en nackstödskudde ( eller det Ă€r min mammas egentligen ). Den Ă€r enkelt svart och jag brukar inte anvĂ€nda den sĂ„ ofta. Kanske skulle jag anvĂ€nda den mer om den var lika söt som din 🙂

 8. Nej sÄ söt du Àr~
  Trevlig hemresa! ❀

 9. hihi, söt!

 10. Du Àr aÄ himla söt pÄ den andra bilden! Och nackstödet Àr verkligen gulligt! ^^

 11. Trevlig resa :D<3<3

 12. haha sÄ söt :))

 13. Vad fotar Ricky med för objektiv pÄ dessa bilderna? =)

 14. man kanske skulle inför en sĂ„dan för min lĂ„nga resa 😛

 15. Sötiiis =)

 16. ha det bra pÄ planet!

  kika gÀrna in pÄ min blogg och följ mig till thailand om en vecka och se mig utvecklas inom fotografering

 17. sÄ sööööt! ^^
  förresten, vart har du köpt solglasögonen, sÄ sjuuuuukt fina ju!

 18. Synd att inte sverige sÀljer sÄ söta nackstöd!

  Gillar du söta bloggar sÄ gillar du garanterat min! Take a looki!

  Kram

 19. söt 😀

 20. Have a safe journey!

 21. Söt 🙂

 22. Vad menar du med A och O???
  Haha jag har aldrig hört talas om nĂ„tt sĂ„nt 🙂

 23. HAHHA söTIIIISH NACK STÖD . O fin TRÖÖÖJA <3

 24. SÄ sött nackstöd!^^ Vart har du köpt det, mÄste haaaa! :3

 25. du var i samma land som g-dragon TT__TT

 26. Smarta tips inför flygresan! 🙂

 27. Hihih vilka söta bilder !

 28. Allt du har Ă€r sĂ„ fint! Önskar att man kunde köpa lika söta och fina saker hĂ€r i Sverige. 😀

 29. Gulligt nackstöd! <3

 30. 😀

 31. Det var bra du sa det, jag hade helt glömt bort att köpa nackstöd och ögonmask. MĂ„ste införskaffas! (^ – ^)

  Kram pÄ dig <3

 32. sött nackstöd! och du har sÄ rÀtt angÄende att det Àr a & o sÄ inte huvudet far runt, man kan ju fÄ riktiga problem med nacken om man inte rÄr om den pÄ sÄ vis! (Àven om jag ibland har glömt den)

  Besök gÀrna min blogg! Följ min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som finns i min mage, upptÀckte min graviditet sÄ sent som i 6:e mÄnaden och Àr idag i 8:e med berÀknad födsel i början pÄ augusti. DÀr jag utan sambo eller pojkvÀn överhuvudtaget tar mig igenom dagarna före förlossning! Livet blir inte alltid som man tÀnkt sig..

 33. Haha jag Àlskar nackstödet! =)

 34. tokyodarling.blogg.se

 35. Foki kan inte du vara jĂ€tte snĂ€ll och lĂ€gga upp en bild pĂ„ framsidan av tidningen som repotaget med din lĂ€genhet var med i sĂ„ att man ser vilken tidning det Ă€r för jag hittar den inte och jag skulle vĂ€ldigt hjĂ€rna lĂ€sa det 🙂

 36. Vad har du för fotoutrustning? 🙂

 37. Can you write a post/make a video (w/ eng subs please ^^) with some of your tips and essentials when traveling…expecially chlotes,how do you manage to have room for different outfits and also things that you just bought?and how you pack toiletries..and what do you have in your carrie on?
  Please think about it!:) I would really apreciate if you could share some tips with us i’m going in a 2 weeks trip and i need some help! =P thanks!!=D

 38. ÅÄh bara Àlskar Candylicious! VÀrldens bÀsta godisaffÀr! Var dÀr nÀr jag var i Dubai, helt underbart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *