Fly time

Nu sticker vi hem! 🙂

Om ni undrar över saken jag har kring huvudet så är det en typ av nackstöd som jag ofta brukar ha med mig när jag reser. ^^ Den är till stor hjälp när man ska sova i sittande ställning, och gör att man inte far omkring med huvudet som en gummiboll. Enligt mig är nackstödet + ögonmask A och O för en behaglig flygtur. Never leave home without it!

Vi ses i Bangkok. 

40 kommentarer

 1. Vad söt du är! ^.^

 2. Haha gulligt! Ha en bra resa hem!!! :D<3

 3. Haha sötaste nackstödet ju! Hoppas ni får en trevlig flygtur!

 4. ha en bra flyg resa

 5. Fina bilder!

 6. Haha Rilakkuma ^^ Söt.

 7. Alexandra

  Jag har också en nackstödskudde ( eller det är min mammas egentligen ). Den är enkelt svart och jag brukar inte använda den så ofta. Kanske skulle jag använda den mer om den var lika söt som din 🙂

 8. Nej så söt du är~
  Trevlig hemresa! ❤

 9. Du är aå himla söt på den andra bilden! Och nackstödet är verkligen gulligt! ^^

 10. Trevlig resa :D<3<3

 11. haha så söt :))

 12. Vad fotar Ricky med för objektiv på dessa bilderna? =)

 13. man kanske skulle inför en sådan för min långa resa 😛

 14. Sötiiis =)

 15. ha det bra på planet!

  kika gärna in på min blogg och följ mig till thailand om en vecka och se mig utvecklas inom fotografering

 16. så sööööt! ^^
  förresten, vart har du köpt solglasögonen, så sjuuuuukt fina ju!

 17. Synd att inte sverige säljer så söta nackstöd!

  Gillar du söta bloggar så gillar du garanterat min! Take a looki!

  Kram

 18. Have a safe journey!

 19. Vad menar du med A och O???
  Haha jag har aldrig hört talas om nått sånt 🙂

 20. HAHHA söTIIIISH NACK STÖD . O fin TRÖÖÖJA <3

 21. Så sött nackstöd!^^ Vart har du köpt det, måste haaaa! :3

 22. du var i samma land som g-dragon TT__TT

 23. Smarta tips inför flygresan! 🙂

 24. Hihih vilka söta bilder !

 25. Allt du har är så fint! Önskar att man kunde köpa lika söta och fina saker här i Sverige. 😀

 26. Gulligt nackstöd! <3

 27. 😀

 28. Det var bra du sa det, jag hade helt glömt bort att köpa nackstöd och ögonmask. Måste införskaffas! (^ – ^)

  Kram på dig <3

 29. sött nackstöd! och du har så rätt angående att det är a & o så inte huvudet far runt, man kan ju få riktiga problem med nacken om man inte rår om den på så vis! (även om jag ibland har glömt den)

  Besök gärna min blogg! Följ min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som finns i min mage, upptäckte min graviditet så sent som i 6:e månaden och är idag i 8:e med beräknad födsel i början på augusti. Där jag utan sambo eller pojkvän överhuvudtaget tar mig igenom dagarna före förlossning! Livet blir inte alltid som man tänkt sig..

 30. Haha jag älskar nackstödet! =)

 31. tokyodarling.blogg.se

 32. Foki kan inte du vara jätte snäll och lägga upp en bild på framsidan av tidningen som repotaget med din lägenhet var med i så att man ser vilken tidning det är för jag hittar den inte och jag skulle väldigt hjärna läsa det 🙂

 33. Vad har du för fotoutrustning? 🙂

 34. Can you write a post/make a video (w/ eng subs please ^^) with some of your tips and essentials when traveling…expecially chlotes,how do you manage to have room for different outfits and also things that you just bought?and how you pack toiletries..and what do you have in your carrie on?
  Please think about it!:) I would really apreciate if you could share some tips with us i’m going in a 2 weeks trip and i need some help! =P thanks!!=D

 35. Ååh bara älskar Candylicious! Världens bästa godisaffär! Var där när jag var i Dubai, helt underbart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *