Sweet friday!

En solig fredagmorgon, samt en lång och ledig dag framför sig – vad är då bättre än att starta dagen med en mumsig cheesecake med färska jordgubbar och björnbär. 🙂

Jag och min fina älskling har gått ut på stan för att helghandla mat och andra saker till kylskåpet. Just nu sitter vi på Berry Sweet och fikar, medan vi filosoferar över en eventuell tågresa till Chiang Rai. Lite senare tänker vi hälsa på hos våran granne för att se om hennes valpar har öppnat sina ögon.

En söt start på fredagen.

Jag hoppas att alla mina läsare får en skön och rolig helg, särskilt ni som har sommarjobbat hela veckan! ♥

63 kommentarer

 1. Mmm… ser SÅ gott ut!

 2. gott !!!!!!!!!

 3. Hej foki jag ska åka till thailand i vinter och jag undrar om du har nån butik i bangkok ? skulle jätte gärna vilja besöka den då:) kan inte du ge tips på var man kan shoppa fina billiga kläder. 🙂

 4. Fyller år på söndag så Hoppas verkligen JAG VINNER <3

 5. Ååh, jaa. Åk till Chiang Rai. Min familj är därifrån och det är så mysigt. Vattenfall, sprutande varmt vatten och ett ”Spegel tempel” lite utanför staden. Om ni åker, får ni ta mycket bilder. Ha det bra 🙂

 6. äter du alltid så söt frukost ? 😀

 7. Åh det ser jättegott ut! 🙂

 8. Hahah jag är nog en gammal läsare då . Har heltidsjobb och har två veckor kvar tills min första riktiga semester! Har jobbat mån-fre , 8-17, i två år nu med lediga dagar bara ibland. Längtar verkligen till tre veckors skön ledighet.

 9. Gud så gott!
  Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums!

 10. O__O OH GOSH! nomnomnom

 11. å vilken härlig start på dagen

 12. Såg gott ut det där 🙂

 13. Jag ska nog ha en bra helg jag ..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *