Fingermat

Vilket underbart roligt sätt att äta plockmat utan att kladda ner fingrarna!

Ett annorlunda och praktiskt bestick när man ska äta pommes med ketchup, eller kanske till att doppa jordgubbar i chocklad. Visst fungerar ju en vanlig gaffel lika bra, men.. Hur kul är en vanlig gaffel? ^^

Detta blir nog nästa grej att köpa till köket. ♥

Hittat här.

63 kommentarer

 1. Sign. Molly, Du låter som en verklig miljöaktivist, det är ju bra så länge man inte går till överdrift och så länge man inte går på andra människor och deras livsstil personligen. Vi lever i demokratiska samhällen där var och en får leva som de själva önskar. Oavsett hur vi lever, med eller utan miljötänk och kostmedvetenhet, kvarstår det faktum att vi alla en dag blir gamla och dör. Visst behövs det miljötänk i världen och även om jag själv inte ätit kött på över 20 år, så respekterar jag till fullo andra som gör det. Själv slutade jag med kött för att jag tröttnade på det, har alltså inget med miljön att göra i mitt fall. Hoppas att alla miljöaktivister även använder sin energi till att utbilda sig till lärare och sjukvårdspersonal och ger sig utomlands till tredje världen och utför volontärarbeten, ser till att människor i fattiga områden får tillgång till rent vatten, mat, hälsovård och utbildning.

 2. Haha, va smart ^^ Tror jag ska köpa dem ^^

 3. Titta gärna in hos mig om ni gillar Fokis söta smycken 🙂

 4. Smart. 🙂

 5. Till signatur Mia Z: Ja, vi blir gamla och dör, so what? Bryr du dig inte om kommande generationer då eller? Molly har rätt och du har fel. Dessutom gör vi miljöaktivister mycket. Jag exempelvis, sopsorterar, pantar burkar och flaskor, äter vegetariskt, vi skänker pengar till greenpeace, skriver på protester m.m. Sluta se ner på dem som faktiskt bryr sig!

  Till Foki: Vilken härlig produkt! Hoppas att den finns i Sverige men det är tvek på den 😛

 6. Mia z: Dessutom är det inte bara miljöaktivisternas ansvar att utbilda sig till läkare, lärare och volontärarbetare? För det första är dessa inga jobb som man direkt kopplar ihop med miljö och för det andra har alla individer lika mycket ansvar, oavsett om du är miljöaktivist eller inte. Sen: att man lever i ett demokratiskt samhälle betyder inte att det inte finns anledning att förbättra sin livsstil!

 7. Haha så roligt:D

 8. Haha, så coooolt:) Din blogg är så inspirerandeXoXo

 9. Den där bestickidéen har de snott från en Gösta Ekman-sketch som heter ”Papphammar – Oskaftade Varor”.

 10. Haha, coolt 😮 <3

 11. cool

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *