Foki Soirak
Ladda ner
Foki's News

Fingermat

Publicerad: 24. april 2012
63 kommentarer

Vilket underbart roligt sätt att äta plockmat utan att kladda ner fingrarna!

Ett annorlunda och praktiskt bestick när man ska äta pommes med ketchup, eller kanske till att doppa jordgubbar i chocklad. Visst fungerar ju en vanlig gaffel lika bra, men.. Hur kul är en vanlig gaffel? ^^

Detta blir nog nästa grej att köpa till köket. ♥

Hittat här.

Dela

Kommentarer (63)

 1. Hahaha, måste skaffa mig sådana :3 Assmart ju 😀

 2. Haha! Plötsligt känns det som att man bara MÅSTE ha såna i sitt kök. :)

  Du hittar alltid så coola saker. Din blogg är grymt inspirerande!

 3. Coolt!;)❤

 4. Gud vad smart!!! 😉
  Älskar din blogg! <3

 5. Vart köper man det??:D

 6. haha, värt att köpa ju! 😀

 7. Haha Men snäääääääla gör en video blogg!!!

 8. haha!
  Vad söta:)

 9. hihhihi men gud så sött :DD

 10. Haha, fantastiskt ju! 😀

 11. HAHAHAH väldigt rolig onödig uppfinning dem ha kommit med 😛

 12. Gud va roliga!

 13. Coolt! 😀

 14. Super sött! :)<3

 15. Hahaha nej vilken rolig uppfinning :D!!

 16. SÖTT

  XOXO from MUNICH

  La Vie Quotidienne

  You can check my new DALI Outfit in: http://www.laviequo.com

  I open my SHOP in : http://laviequo.blogspot.com/2012/04/laviequocom-shop.html

 17. Hahaha! Coolt! :) <3

 18. haha awesome

 19. Hei foki, jeg lurte på om du hadde sluttet og selge ipad cover for godt? jeg hadde veldig lyst på det hvite, men valgte og vente med og kjøpe til jeg fikk meg ipad,og nå er den vekk!

 20. haha ej hvor er de nice! 😀

 21. Haha, vilken rolig ide! ^.^

 22. hahah vilka konstiga saker det finns det du bor, saker som man inte tror skulle ens finnas,men roliga saker är det och bra 😉

 23. Fred & Friends har ALLTID de roligaste husgeråden! Har robot-cupcakeformar därifrån, grymt söta!

 24. Det där vill jag ha…. jag som äter allt med fingrarna hah 😀
  Besök min KOREANSKA BLOGG OCKSÅ 😀

  *www.cholife.blogg.se*

 25. FOKI, SNÄLLA LÄS DETTA…
  Supersöta fingermatshållare. Varför har ingen kommit på att tillverka sådana tidigare? Foki, många frågar efter fler av dina videoinlägg. I ett inlägg igår tror jag det var, tyckte jag du skulle vara suverän att ha en egen TV show, då i Thailand eftersom du bor där nu. Kanske du även kunde göra en svensk version inspelad i Thailand som du säljer till svensk TV. En annan businessidé. Låt tillverka Foki dockor med dockkläder som är kopior av dina egna kläder som du säljer. Tror Foki dockorna skulle kunna bli en hit worldwide, Japan, Thailand, US, Europe… jag menar det. Som en Barbie, fast Foki och inte rikgtigt lika mager som Barbie. Så skriver du Foki barn/ungdomsböcker på Thai, japanska och svenska, hämta händelser ur ditt eget liv och gör till böcker med massa foton i. Och Foki serietidning på japanska och thai t.ex. Hello Kitty – glöm det. Nu är det HELLO FOKI som gäller. Gör dina egna HELLO FOKI produkter liknande Hello Kitty.. med ditt eget ansikte som varumärke. FOKI, DU ÄR HELT ETT MAKALÖST FENOMEN OCH ETT VARUMÄRKE SOM KAN STRÄCKA SIG SÅ LÅNGT SOM DU SJÄLV ÖNSKAR. Du har redan börjat och kommit en bra bit på väg. Bara att köra på. Du befinner dig i rätt del av världen med mycket kontakter med Japan, Asien, Thailand och Sverige och därmed kan du nå ut till Europa. Du har nära till Australien och sedan även USA. Jag ser Hello Foki shoppar med Fokidockor, Foki leksaker, Foki dockskåp, Foki dockvagnar, Foki dagböcker, Foki brevpapper, hårklämmor, mobilcovers, väskor,Foki ryggsäckar, Foki skolväskor, Foki pennor, pennfodral, suddigummin, linjaler med Foki, Foki spelkort, Foki hakklappar och nappar för babys, Foki t-shirt för babys, barn och teenagers, Foki kläder, Foki handdukar, Foki innetofflor, Foki kepsar, Foki hattar och en hel massa andra Foki produkter. Även barnklockor med Fokibild på urtavlan. Så din eget Foki TV program etc. etc. Foki glass, Foki godisprodukter… Foki, jag menar allt detta på fullt allvar. Läs igenom mina ord en gång till, hoppas du gör det och inse vilket enormt potential ditt namn och din personlighet har som varumärke. Du har redan börjat med att skapa en egen karaktär med ett eget utseende och stil, du är redan i gång med Foki som varumärke, detta är bara början. The Sky is the Limit. Du har börjat skapa ditt eget affärsimperium. Det kommer att växa och bli stort, mycket mycket stort…. Du bestämmer hur stort du vill att det ska bli. GO FOR IT FOKI….IT’s YOUR CHANCE….CHOK DEE önskar jag dig och Ricky

 26. Hej Foki, jag har en planerad resa till Tokyo i slutet av året och undrar om du har några ställen att tipsa om, ställen som är MÅSTEN ungefär :) Tack för en bra blogg! KRAM

  //trogen läsare

 27. Haha vad gulliga:D

 28. Hej Foki! Snälla läs!
  Cutie Girl Bag i Light Pink är redan slut, bara över en natt! Jag behöver desperat en ny väska, den var så sjukt fin och jag, och säkert många andra som inte hann beställa den vill ha den så gärna! Kommer lagret att uppdateras någon gång, eller överhuvudtaget??
  Om det kommer in mer på lagret, isf när ungefär och kommer du att meddela det i bloggen?

  Snälla, snälla, snälla, snälla svara! Det skulle uppskattas så otroligt mycket!!
  Mvh Anna, en trogen läsare av bloggen och som älskar ditt klädmärke ♥

 29. haha, gud va coola! 😀

 30. Coolt måste jag säga. 😛

 31. Wow, det där vill jag ha hemma! :)

 32. Skitläckert! Men jag har så smala fingrar att jag med all säkerhet tappat av de små sötisarna hela tiden…..

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Oinbjuden gäst, som inte ens Gevalia kan göra trevligare…

 33. Ååh va söta,
  gillar din blogg

 34. Hej Foki. Älskar din blogg! <3
  Jag har en fråga, vd kostade eran lägenhet??

 35. Hej Foki! Älskar din blogg! <3
  Jag sitter och funderara rätt mycket över mitt liv och min framtid och är väldigt kluven om jag ska satsa på mina drömmar eller utbilda mig. Vilket jag också vill men det är den säkrare vägen att ta. Vad tycker du om att följa sina drömmar? Ska man satsa även om det finns risk för att allt går snett?
  KRAM Önskar dig en toppen dag!

 36. Hej Foki!

  Jag har läst din blogg ett tag och tycker att du förmedlar en härlig positiv livsanda!

  Du verkar vara väldigt medveten om omvärlden och dina medmänniskor och jag undrar därför hur det kommer sig att du inte är särskilt miljömedveten?
  Då du driver en så stor blogg och påverkar så många människor så undrar jag varför du inte tar större ansvar i miljöfrågor. Du äter kött dagligen och fisk väldigt ofta, däribland sushi som har en stor negativ påverkan på miljön. Du konsumerar dessutom kläder osv i stora mängder, det vill säga, du förespråkar inte en särskilt hållbar livsstil.

  Ingen människa är perfekt, det är jag medveten om. Men det hade varit roligt att se ett lite större intresse för miljön hos dig. Och kanske en vilja att ta hand om miljön, då du verkar vara en människa som uppskattar naturen.

  Jag är jättetacksam för svar. Med vänliga hälsningar Molly!

 37. Åh! Helt perfekt ju, såna MÅSTE jag ha!

 38. Fy va söta!

 39. Hihi, så sööta! (^ ^)

  Kram på dig <3

 40. Sign. Molly, Du låter som en verklig miljöaktivist, det är ju bra så länge man inte går till överdrift och så länge man inte går på andra människor och deras livsstil personligen. Vi lever i demokratiska samhällen där var och en får leva som de själva önskar. Oavsett hur vi lever, med eller utan miljötänk och kostmedvetenhet, kvarstår det faktum att vi alla en dag blir gamla och dör. Visst behövs det miljötänk i världen och även om jag själv inte ätit kött på över 20 år, så respekterar jag till fullo andra som gör det. Själv slutade jag med kött för att jag tröttnade på det, har alltså inget med miljön att göra i mitt fall. Hoppas att alla miljöaktivister även använder sin energi till att utbilda sig till lärare och sjukvårdspersonal och ger sig utomlands till tredje världen och utför volontärarbeten, ser till att människor i fattiga områden får tillgång till rent vatten, mat, hälsovård och utbildning.

 41. Haha, va smart ^^ Tror jag ska köpa dem ^^

 42. Titta gärna in hos mig om ni gillar Fokis söta smycken :)

 43. Till signatur Mia Z: Ja, vi blir gamla och dör, so what? Bryr du dig inte om kommande generationer då eller? Molly har rätt och du har fel. Dessutom gör vi miljöaktivister mycket. Jag exempelvis, sopsorterar, pantar burkar och flaskor, äter vegetariskt, vi skänker pengar till greenpeace, skriver på protester m.m. Sluta se ner på dem som faktiskt bryr sig!

  Till Foki: Vilken härlig produkt! Hoppas att den finns i Sverige men det är tvek på den 😛

 44. Mia z: Dessutom är det inte bara miljöaktivisternas ansvar att utbilda sig till läkare, lärare och volontärarbetare? För det första är dessa inga jobb som man direkt kopplar ihop med miljö och för det andra har alla individer lika mycket ansvar, oavsett om du är miljöaktivist eller inte. Sen: att man lever i ett demokratiskt samhälle betyder inte att det inte finns anledning att förbättra sin livsstil!

 45. Haha så roligt:D

 46. Haha, så coooolt:) Din blogg är så inspirerandeXoXo

 47. Den där bestickidéen har de snott från en Gösta Ekman-sketch som heter ”Papphammar – Oskaftade Varor”.

 48. Haha, coolt 😮 <3

 49. cool

Write a Reply or Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *