Så här borde alla flygplatser se ut – Taipei International

Nu ska ni få se resten av bilderna från den fantastiska och unika Hello Kitty-flygplatsen i Taipei. ^^ I förrgår visade jag en liten bild från väntsalen där jag och Ricky satt och väntade på vårt flyg. Det var bara toppen av isberget, här kommer resten!

På världens enda Hello Kitty-flygplats.

Så här ser det ut där man ska checka in och lösa ut sina flygbiljetter. Man går in i en chockrosa lokal som är utsmyckad med rosetter och massor av underbart söta detaljer. Man blir genast mycket piggare och på gladare humör. ^^

Det är nästan svårt att koncentrera sig på att knappa in de rätta siffrorna för att få ut sina biljetter. Man vill bara se sig omkring i den fina lokalen, haha!

Have a nice trip, önskar Kitty!

Även flygplatsens telefonkiosker har fått sig en ordentlig makeover av Sanrio.

Det finns självklart ett antal presentbutiker på flygplatsen där man kan handla massor av söta hello kitty-prylar, kläder, godis, parfymer och andra oemotståndliga saker.

Time to go! Bye bye!

Kort sagt: så här borde alla flygplatser se ut! Då kan man sätta sig i flygplansstolen med ett extra stort leende! ^^ Jag vet inte vem som kom på tanken att dekorera flygplatsen på det här sättet, men den personen är hur som helst fullständigt genial.

P.S.
Lite senare tänker jag visa upp vad jag köpte från presentbutikerna. ♥

131 reaktioner på “Så här borde alla flygplatser se ut – Taipei International”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *