Så här borde alla flygplatser se ut – Taipei International

Nu ska ni få se resten av bilderna från den fantastiska och unika Hello Kitty-flygplatsen i Taipei. ^^ I förrgår visade jag en liten bild från väntsalen där jag och Ricky satt och väntade på vårt flyg. Det var bara toppen av isberget, här kommer resten!

På världens enda Hello Kitty-flygplats.

Så här ser det ut där man ska checka in och lösa ut sina flygbiljetter. Man går in i en chockrosa lokal som är utsmyckad med rosetter och massor av underbart söta detaljer. Man blir genast mycket piggare och på gladare humör. ^^

Det är nästan svårt att koncentrera sig på att knappa in de rätta siffrorna för att få ut sina biljetter. Man vill bara se sig omkring i den fina lokalen, haha!

Have a nice trip, önskar Kitty!

Även flygplatsens telefonkiosker har fått sig en ordentlig makeover av Sanrio.

Det finns självklart ett antal presentbutiker på flygplatsen där man kan handla massor av söta hello kitty-prylar, kläder, godis, parfymer och andra oemotståndliga saker.

Time to go! Bye bye!

Kort sagt: så här borde alla flygplatser se ut! Då kan man sätta sig i flygplansstolen med ett extra stort leende! ^^ Jag vet inte vem som kom på tanken att dekorera flygplatsen på det här sättet, men den personen är hur som helst fullständigt genial.

P.S.
Lite senare tänker jag visa upp vad jag köpte från presentbutikerna. ♥

131 kommentarer

 1. söööt flygplats !
  Men tycker du det är värt att lägga ned så mkt pengar på en flygplats när vissa inte ens har råd med mat i vissa länder ?

 2. omg skulle älska att vara där. i ♥ Hello Kitty

  om jag var där så skulle jag svimma eller kanske dö.

  it is so KAWAII ♥ =^.^=

 3. Som Hello Kitty-samlare sen 10 år tillbaka känns det där som en dröm! Taipei verkar väldigt spännande och nu fick jag plötsligt ytterligare en anledning att skriva upp det på listan över drömresemål! ^^

 4. Va fina bilder o så ledsen att kampanjen mellan Eva air o Sanrio startade i höstas o inte somras.. hade gärna sett denna Hello Kitty kollektion…
  Antar att du inte fick åka med Hello Kitty planet? Vet med mig att planet trafikerar mellan Taipei o Fukuoka.

  Anyway kul att du delade med dig!!

 5. Jag är allergisk mot rosa, vilket kategoriseras Hello Kitty i faro-zonen. Skulle det vara Sailor Moon tema, eller Pokemon, eller något annat super kawaii skulle jag vara fluffig inombords, men det är ju för mycket roooosa!

 6. Hello kitty !

 7. Är sjuuukt avundsjuk 🙁

 8. sofia.norgren

  haha!! men guud vad gulligt! :-*

 9. Gulligt med Hello Kitty, men… det där är FÖR mycket. ALLA gillar ju faktiskt inte rosa fluff och Hello Kitty, så om det inte en går att köpa något annat än HK-souvenirer t.ex. så är det ju riktigt kasst.

 10. Vad säger Ricky om att du är så ”Hello-Kitty galen”, och galen i rosa och tjejiga saker över huvudtaget? haha 🙂 Tycker han det är okej eller så? 🙂 Kram!

 11. Haii Foki <3
  Jag ville bara säga att jag tog en liten bild i från dig!
  Du vet den med en massa Hello Kitty gosedjur på ^^
  Skulle bara det… För att jag vill inte bara ta något utan att säga i från <3
  Men annars om du inte vill att jag ska ha den bilden så tar jag bort den direkt

  Kramis från Unicorn-Chan

 12. Fyfan vad tragiskt.

 13. Jag tycker om Hello kitty jätte mycket och att vara i den flygplatsen vore super coolt! Men kanske inte är så hätte roligt för alla så därför tycker jag att det är lite för mycket för att ha på en flygplats. Undrar vad typ gubbar på 50+ med kostym och allt tycker om det där? Hihi!

  Sen en annan sak foki: Kan inte du skriva ett inlägg om lösnaglar?
  Alltså hur man får dit dem, sköter dem, tar bort dem, vad man ska tänka på, m.m… Jag har hittat en asiatisk butik i stan här jag bor och är jätte sugen på att köpa lösnaglar där med figurer på men vet inte hur man behandlar lösnaglar och hur man gör… vore super snällt!

 14. Ja, du har rätt. tack för de finna bilderna och information. det känns som att vi var där.

 15. Jag älskar hallo kitty

 16. mycket dyrare än att flyga från en vanlig flygplats? 🙂

 17. Hihi…. Vad sött 😀

 18. Fina bilder!

 19. Guud jag skulle göra vad som helst för att få vara på den flygplatsen, älskar kitty, i mellanstadiet förknippade alla mig med hellokitty, haha

 20. Hej! Foki jag tycker du är jätte cool och jätte söt. Jag heter stina och är 10 år och jag älskar hello kitty. Och jag kommer att beställa ett fokiskal.Jag önska jag bode där du bor hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. ….Åh…VARFÖR kan inte det vara sådär gulligt överallt i Sverige också!? ;o

  ^^

 22. Jag bara most kommentera det här, det där är det mest intresanta och gulligaste jag set! Du har sån tur du har varit på tusen jätte intresanta ställen där jag bor är ju helt skit tråkigt gemfört med vartdu är!

 23. […] ska ni få se vad som låg i påsen som jag köpte från presentbutiken på världens enda Hello Kitty-flygplats. Jag såg just att några av er försökte påminna mig om att visa upp påsens innehåll, hihi. […]

 24. herregud xD

 25. Vad mysigt med Hello Kitty. 🙂

 26. visst är det där gullit men jag blir rädd av att se på bilderna, för mycket rosa och så.

  ps. alla som läser denna kommentar, det här är min åsikt.

 27. Cool flygplats..=)
  skulle oxå vilja ha en sån här i sverige..synd att det inte finns…

 28. Måste bara säga att du var skitsnygg i dom kläderna!! Du ser äldre ut! 🙂

 29. Överdrivet! :d

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *