Julmust och pepparkakor

Hej hej!

Jag tänker bara skriva en snabb update och berätta att allt är superbra med mig. 🙂 Jag har inte haft tid eller lust till att skriva någonting under det senaste dygnet, för jag har varit helt upptaten med att umgås med min kära familj och mina vänner. Just nu är jag med Ricky och hälsar på hemma hos hans farmor. Hon bor på en stor gård långt ute i glesbyggden. (samma ställe där vi körde vattenskoter under sommaren 2010.)

Det finns nästan ingen mobilsignal här, så det är lite svårt att mobilblogga. Just nu sitter vi i hennes mysiga hus och äter pepparkakor, dricker julmust och pratar om allt som vi har sett och gjort det senaste året. ^^

Jag idag.

Den här tröjan kommer snart till min butik.

Skriver mer senare. ♥

163 kommentarer

 1. snygg Outfit!

 2. Snygga kläder^^<3

 3. Oj vad undebart! en mys kväll med rickys farmor! 🙂
  ha det gött!
  älskar din blogg!!

 4. Jag har en sån tröja! Fast lila längst ner! 😮
  Vart har du köpt den? Jag har köpt den i en butik som e thailändare har. 🙂

 5. Jag tycker att din blogg mycket är bättre när du är i Sverige! ^^ Inget illa menat, bara det att det blir mycket mer intressant vilket är konstigt med tanke på att vad kan bli roligare att läsa än om en bloggerska som bor utomlands!
  Vet inte varför det är så. Tyckte det var så roligt att läsa förut, då du bodde i din lilla lägenhet i umeå och så.^^ Även för att jag tycker det känns lite ”overkligt” att bo i thailand, du har alltid varmt, du skriver mer om ”söta saker” (kommer inte på nått annat ord) nu än förut när du bodde i sverige och ditt liv är ”perfekt” hela tiden! Men jag kommer alltid att gilla din blogg vilket som! ^^

 6. Är det din egen disignade plagg? Super fint jo. ^^

 7. ÅÅh vad det känns konstigt att du åker förbi PRECIS bredvid mitt hus på 97an varje gång du far till och från Jokkmokk, men att jag inte har nån möjlighet att träffa dej! Såå frustrerande 😀

 8. Cassandra

  gud så fin! älskar den! 🙂

 9. Elin Engström

  Du är så himmla söt Foki, kika gärna in på min blogg också, vore verkligen urgulligt skriver av mig rätt mycket där, har massa problem osv.. Läs om de på http://www.operfekkt.blogg.se

 10. Mysig tröja och du är jättevacker!

 11. Den tröjan är bara ur sött =)

 12. Längtar tills den kommer till butiken [tröjan alltså] den var jättefin!

  Måste köpa, hehe. Kramar Signe <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *