Julmust och pepparkakor

Hej hej!

Jag tänker bara skriva en snabb update och berätta att allt är superbra med mig. 🙂 Jag har inte haft tid eller lust till att skriva någonting under det senaste dygnet, för jag har varit helt upptaten med att umgås med min kära familj och mina vänner. Just nu är jag med Ricky och hälsar på hemma hos hans farmor. Hon bor på en stor gård långt ute i glesbyggden. (samma ställe där vi körde vattenskoter under sommaren 2010.)

Det finns nästan ingen mobilsignal här, så det är lite svårt att mobilblogga. Just nu sitter vi i hennes mysiga hus och äter pepparkakor, dricker julmust och pratar om allt som vi har sett och gjort det senaste året. ^^

Jag idag.

Den här tröjan kommer snart till min butik.

Skriver mer senare. ♥

163 reaktioner på “Julmust och pepparkakor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *