Hello winter!

Nu har jag har äntligen kommit fram till Norrland och hem till min underbara mamma! Jag har just vaknat och tittat ut på det snötäckta landskapet utanför fönstret. Någon berättade för mig att den första snön landade samma dag som jag landade i Sverige. Ett ganska roligt sammanträffande, eller vad tycker ni?

Nu ska jag och min mammis äta morgonfika tillsammans, innan hon ska åka iväg till sitt jobb. Efter det tänker jag gå och lägga mig igen. Jag är så himla trött efter allt jobb och alla roligheter i Stockholm. 🙂

Både jag och Ricky kommer att stanna här i ca 17 dagar, innan vi vänder hem till Thailand igen. Vi tänker spendera all tid till att umgås med våra familjer, och att njuta av snön. Åtminstone tills vi tröttnar på snön, haha.

Jag skriver mer senare! Hoppas att ni får en fin dag.

129 kommentarer

 1. åhh…vill också ha snö här nere i Göteborg…T.T

 2. guuuuuud vad mysigt med snö! som sagt, vill jag att södra sverige också ska ha!!! 😀

 3. Dela med dig ner till skåne!

 4. kul att det i allafall är snö där uppe

 5. Åh vad undebart du har! Vill ha snöö! Vi i borås har inte fått snö.. du har tur att komma hem! 🙂

 6. Åh underbart det låter!!

 7. Hej! Jag skulle gärna vela ha en bild på dig utan smink. Skulle vara ganska kul att se. kram!

 8. oh….har saknat snön så, här har de tyvärr inte börjat snöa, men vi får hoppas på det bästa (att det börjar snöa)

 9. trodde ni åkte till sverige för att bland annat fira julen där? : ((( (blir ledsen för jag skulle dö lite inombords om jag inte firade jul med släkten)

 10. Vad kul! ^^

  I Umeå är det fortfarande ingen snö.. ;p

 11. Sandra Från+Ullatti

  Men hallå?! Ska ni inte fira jul och nyår i Sverige? :O

 12. fubb, hor os regnar det bara.

 13. Tur att det inte har snöat här än iaf… 🙂

 14. hm.. kul med snö.. men ingen snö än i skåne ne.. :3

  checka min blogg förresten http://miichelleek.blogg.se <3

 15. vart i norrland är du? jag bor oxå här i norrland! 😀

 16. Anonym =)

  Ha en blogg träff i norrland snälla!<3

 17. Det finn INGEN SNÖ I NORRLAND!!!!! Inte i Umeå iaf! Det är härligt med nästan +10 och grönt!

 18. va är det snö vill med ha snö !!<3

 19. Foki, du bringer med dig lycka och snö! ^^

 20. Kul för er upe i norr^^
  Här i söder är det fortfarande plus grader!

 21. du kanske vet vart obbola är lite utanför umeå där har inte vi nån snö:(

 22. snö? jag har då inte sett röken av någon snö. Men det är näsan lite skönt ändå 🙂

 23. Jag vet att du inte vill läsa min kommentar men jag undrade ungefär vart i norrland du befinner dig för jag bor i umeå och vi har ingen snö alls :((

  Kram yolanda

 24. GylleneAlice

  Men åååååååå här i södra norrland det finns inge snö tvärt om det är dyndsurt man blir det och det regnar man såg is av en vatten pöl iaf hoppas det blir nåt men det är coolt att du kommit från norrland spelar du nått spel eller nåt? vill ha svar om det går för sig och du är liten förbild för mig foki

 25. Jag hoppas att snön ska komma här snart!

 26. så du kommer inte fira jul i sverige? 🙂

 27. Hej Foki! Älskar verkligen dig och din stil:) Du är såå cool!<(:
  När tkr du man ska börja använda lösnaglar?(: Älskar din klädaffär och alla mobilskal oxå:D Lösnaglarna är oxå SUPER fina! Jag vill gärna köpa ett mobilskal av dig men det finns inte i min mobil:'( Jag har en Sony eriksson X 10 mini:// Synd iaf! I åmål(där jag bor) har det nt kommit snö än;'(( Ha det mysigt Kram Jonna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *