Hello winter!

Nu har jag har äntligen kommit fram till Norrland och hem till min underbara mamma! Jag har just vaknat och tittat ut på det snötäckta landskapet utanför fönstret. Någon berättade för mig att den första snön landade samma dag som jag landade i Sverige. Ett ganska roligt sammanträffande, eller vad tycker ni?

Nu ska jag och min mammis äta morgonfika tillsammans, innan hon ska åka iväg till sitt jobb. Efter det tänker jag gå och lägga mig igen. Jag är så himla trött efter allt jobb och alla roligheter i Stockholm. 🙂

Både jag och Ricky kommer att stanna här i ca 17 dagar, innan vi vänder hem till Thailand igen. Vi tänker spendera all tid till att umgås med våra familjer, och att njuta av snön. Åtminstone tills vi tröttnar på snön, haha.

Jag skriver mer senare! Hoppas att ni får en fin dag.

129 reaktioner på “Hello winter!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *