Lunch på sängen

Hello.

Jag har just vaknat och funderar på att stiga upp ur sängen, men jag har lite ont i halsen idag, och det verkar som att jag håller på att bli förkyld. Det beror troligtvis på att vi tog ett sent kvällsdopp i poolen igårkväll. Klockan var nästan halv ett på natten och det var ganska kallt i vattnet.. Så jag får väl skylla mig själv! 😉

Min älskling har just lagat lunch åt mig och kommit med en tallrik till sängen. I dag har han gjort en maträtt som han verkligen är expert på, nämligen spagetti med köttfärssås och riven parmesan.. Spagetti kan vem som helst koka, men Ricky är helt fantastisk på att göra god köttfärssås. ♥

Spagetti bolognese by Ricky.

Jag tycker det är gulligt med en pojkvän som kan laga mat och pyssla om sin förkylda flickvän. ^^

129 kommentarer

 1. gå in och följ min blogg! http://esbjornson.blogg.se hoppas du gillar den ♥

 2. då borde han komma hem till mig och laga köttfärssås! Hos mig smakar den… inte gott

  Svar: Hehe, jag ska hälsa det till honom 😉

  Kramar!

 3. krya på dig. gullig kille du har.

 4. måste man ha lösnaglar när man sätter på stenar och fina dekorationer på lösnaglarna, eller går det att ha på sånt på sina vanliga naglar?

 5. Hej,jag har en fråga:
  Har du någon gång varit i Bon phe(stavning)?
  Det ligger i Thailand några mil ifrån bangkok.
  Vi ska dit inom ett år och vi undrar om det är ett fint ställe? 🙂

  Kram Milmas.blogg.se ♥

 6. MMM det ser väldigt väldigt gott ut!
  En fråga bara: Hur gör du för att vara så söt???
  Men snälla kan du skriva ett inlägg på min blogg? Snälla!!!

  vitipsar.blogspot.com

 7. Hej! Foki först vill jag säga att jag älskar dig och din gryma blogg verkligen en fin stil har du.^^ Vad sött att Ricky tar hand om dig^^ hihi

 8. Aww sött!
  Krya på deij ! (: <3

 9. VIKTIG FRÅGA!! (tycker jag ) 🙂

  Har inte du eller ricky nått jobb?
  Ni verjar ha mkt pengar 😉

 10. Skulle du kunna lägga upp bilder på thailändsk mat som pad thai, fred rice, vårullar och massa mer? Jag har själv varit i Thailand och äääälskade maten!!

 11. Asså du har värsta lyxen!
  Jag undrar vilken kamera tar du alla bilder med?

 12. MAN SÄGER I SÄNGEN INTE PÅ SÄNGEN!

 13. åh! 🙂 Mums vad gott! 😀
  Inte vem som helst kan laga god köttfärssås.. hih ^^
  får jag smaka? ^^ hihi

  http://www.viccky.blogg.se
  // Viccky <3

 14. vad gullig han är 😀

 15. awww vad snällt av honom!

 16. såå guuligt av honom. 🙂 Det ser verkligen gott ut. Krya på dig. ^-^

  Kram på dig <3

 17. en sån skulle man ha. haha. 🙂 får nöja mig med min karl trots hans uteblivna matintresse. haha.

 18. Åh, gott. 😀

 19. Åh, det såg gott ut! ^^ kan du inte fråga ricky om han kan skriva ett inlägg om hans hemilga köttfärssås? 0.o Nu blev jag hungrig! 🙂

 20. KeiiJumba

  Gulligt av’na 😀
  Ser gott ut 🙂
  Kan man få recepten? 😛

 21. jag är också förskyld. kanske har blivit smitad av dig via datorn haha.

 22. เห็นรูปสปาเกตตี้แล้วหิวววเลย :D.. น่าอิจฉาจังมีแฟนคอยเป็นห่วงคอยเอาใจ แหะๆ!,,หายเป็นหวัดเร็วๆนะคะพี่ฟุ๊ก!^^

 23. Gott 🙂 Men bara för att du är förkyld så behöver du inte stanna inne hela dagarna. Huvudsaken är ju att man inte anstränger sig för mycket.

 24. Nej, Foki. Det är inte för att du tog ett kvällsdopp som du blev förkyld. Man blir förkyld bara av virus. Så nån som du har träffat eller varit nära har smittat dig. Man kan ju få en förkylning om man blir kall men det är för att immunförsvaret blir lägre när man fryser. Det är inte för att man blivit kall som man blir sjuk utan om man samtidigt som man är kall blir smittad av nåt virus så finns det större risk att man blir sjuk just då för att immunförsvaret är lågt just då. Och om du tog ett dopp igår på natten så finns det ingen chans att du hinner blir smittad av någon direkt efter det och sen vaknar på morgonen och är sjuk. Det tar längre tid än så att bli sjuk. Så du kan gott ta dig ett nattdopp när du vill 🙂

 25. Så gulligt. ♥

 26. Victoria

  Foki!
  Kg kom och tänka på en sak som du kan göra för din blogg , du kan visa recept och ” lära ” oss baka/laga mat 🙂
  Det skulle vara as coolt !
  Snälla

 27. Är själv sambo med en kock så jag förstår precis hur underbart det är att bli ompysslad med fantastisk mat! (Sen är jag konditor så jag bakar å andra sidan det han ber om… Perfekta förhållandet! ;P)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *