Foki's Life

Förnyat mitt thailändska pass

Publisert: 19. desember 2010
195 kommentarer

Jag har just tittat på mitt nya pass som jag ordnade när vi var i Thailand i förra månaden. Att förnya sitt pass är ju någonting som alla människor måste göra ett antal gånger i livet, och nu var det dags för mig att förnya det thailändska passet! ..För en gångs skull så blev jag inte helt missnöjd med passfotot. Den här gången ser fotot “helt ok ut”, till skillnad från förra gången.

Är det någon som håller med mig om att passfoton / körkortsfoton och andra bilder till ID-handlingar alltid blir så himla dåliga? ^^

Hur som helst. Några av er kanske är nyfiken på att se hur ett utländskt pass ser ut? Det ser nästan exakt likadant ut som mitt svenska pass, förutom några smådetaljer och skillnader i designen.

Det känns ganska kul att ha pass från två olika länder. Jag drömmer dock om ett tredje pass som är japanskt, men det kommer med all sannolikhet att förbli en dröm. Haha! 😮

Del