Ny kamera för bloggare?

Jag läste just om en ny kamera som enligt beskrivning är perfekt för bloggare, och andra människor som ofta tar självporträtt! ..På denna kamera så finns en extra display på framsidan av kameran. Med hjälp av den så kan personen som tar självporttätt, se ifall bilden ser bra ut! ^^

Detta är första gången en kamera tillverkas med front-display.

Cool idée med en kamera som är designad för bloggare!

Kommer snart till svenska butiker.

285 kommentarer

 1. jag säger som dom andra, smart :))

 2. Haha riktigt smart! 🙂

 3. ååå smart smart 🙂

 4. jag skulle lätt vilja ha den =)

 5. tufft, och användbart. Jag har en spegel brevid kameran på min mobil – ganska användbart.

 6. åh, en onödig uppfinning som faktiskt är väldigt användbar. Ballt 😉

 7. din blogg är riktigt fiin ! :*

 8. Åh, en sån skulle jag vilja ha ^^
  Så är det en bild på Kipi <3<3<3<3 😀
  I love her ^__^

  xoxo Nathalie xoxo

 9. skitgrym, vill ha en.

 10. coolt 😀
  Tjejen på bilden cosplayar Misa från death note ^^
  ännu coolare 🙂

 11. Jag ska snart (bara jag orkar spara ihop till en) köpa en kamera till mej själv, och detdär skulle ju vara ett väldigt bra alternativ. Alltid när ja ska ta bilder på mej själv måste ja stå så jag ser hur bilden blir i spegeln, men det blir ju inte alltid så bra ljus och sånt då .. så detdär hade varit ett bra alternativ 😉

  fast vet du nåt på ett ungefär vad den kostar? (A)

 12. Jag tycker jag har en ännu bättre kamera! Man kan vika ut displayen och vinkla den hur du vill. På så sätt kan jag se mig själv innan jag fotar! 🙂

 13. jättesmart kamera =)

 14. hejsan , hur får du så mkt besökare till din blogg? själv är jag typ nybörjare så jag undrar om det finns något knep?

 15. ohh de var smart faktiskt 😀

 16. åh; smart 😀

 17. åh den vill jag ha!

 18. En sån vill jag ha!

 19. Väldigt smart, jag som brukar ta många ego bilder på mig, HAHA! xD Bra att ha, fast jag ska få en Nikon D80 om 1 år då jag fyller 15 år. För har alltid önskat mig en systemkamera, jag gillar att fota hästar/djur & natur/landskap & macro. Men också annat (: Fin blogg föresten!

 20. ÅH VA SMART 😀

  NAJSIGT, HAR DU KOLLAT IN VÅR BLOGG FOKI?

  EN BLOGG OM 7 TJEJER I SAMMA BLOGG.

  http://fabulousseven.blogg.se

 21. Cool idé. Tror det kan vara bra med lite nya funktioner för att dagens digitalkameror ska kunna skilja sig ifrån varandra. Det ända dagens kameror verkar tävla om idag är upplösning och zoom, vilket inte kommer hålla i längden. Nya funktioner behövs, som sagt.

 22. så utrolig genialt! 😀

 23. hah shiet va bra eller, en ny grej på "måste ha" listan

 24. jäklar den vill jag ha! att ingen tänkt på det tidigare.. gör ju alla foton mycket lättare att ta nu när man kan se sig själva.. speciellt på resor när man gärna vill vara med på kort själv ibland också 😛

 25. Kommer köpa denna direkt så fort den kommer ut i handel, tack för bra tips / Lucyfer 666

 26. vad häftig den måste kosta mycket när den kommer ut!eller?
  vet du det?

 27. så cool! 🙂

 28. var kan man köpa kameran ? 🙂

 29. Smart, vill ha den :O

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *