No more jokes

Hello!
Sitter i köket och tittar ut genom fönstret. Väntar bara på att mamma ska bli färdig, så att vi kan åka iväg till hennes restaurang! Jag ska vara med henne hela dagen och hjälpa till med att ordna inredningen, köket och massor av annat! Vi måste bli helt klar med allting idag! För imorgon öppnar vi restaurangen! ♥

Jag idag!

Föresten, föll ni för något aprilskämt igår? ..Själv så blev jag nästan lurad ett par gånger. Men jag var hela tiden mentalt inställd på att allting som verkade konstigt och ovanligt, måste vara ett aprilskämt! ♥ På det sättet så klarade jag mig ganska bra! 😉

Ett av de flummigaste aprilskämten som jag hittade på Internet, är förmodligen reklamen för "Vilhelm Lillefläsks Squeez Bacon"!

Bacon på flaska! "Jättemumsig"..

Trodde nästan att den var på riktigt! ..Men sen fick jag syn på dessa tillhörande bilder! 🙂

 

24 reaktioner på “No more jokes”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *